X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:04

Nikodemka, przedszkolanka:), madziorek86, Nona, blair., Wik89, Meggs, Magda - mbc, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczko, ciesze sie z Twojego milego dnia razem z Toba :) I z tego, ze wszystko sie poukladalo.
    Nona, szczerze mowiac czuje sie fatalnie. Przez pol dnia bolala mnie polowa brzucha, tak jakby klulo przy jajniku. Dwa razy zbieralismy sie, zeby jechac do lekarza, ale w koncu przeszlo. Zapytalam o to poloznej na szkole rodzenia, mowi, ze moze to wiezadlo, mam nadzieje.
    Za 10 dni wizyta u doktora W., wielki dzien!

Słoneczko123 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • talku Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko, będziesz laska, a jak! To chybsynie takie trudne z tą dietą jak sobie poukładasz godziny posiłków i opanujesz nowe przepisy. Uda Ci się.
    My się będziemy toczyć na wiosnę i lato a Ty porodówkę opuścisz w miniówce 😊😊

Najmłodsza, piękne zdjęcie 😍😍😍 niech córka rośnie.
    Nona już zrobiła doktorat co powinnaś a co zabronione więc pozostaje Ci się tylko stosować 😊😊

Madziorek, cieszę się z takiego Twojego samopoczucia i trochę zazdroszczę. Ja nie sumiem się źle czuć i bardzo bym chciała szybko dojść do siebie po porodzie.
    A zaczyna mnie łapać już lekki stresik. Dzisiaj to sobie uświadomiłam, że nie wiem czy ja dam radę urodzić to dziecko. A jeszcze mój dentysta powiedział że w Rydygierze słaba opieka...ehh

Czy któraś używała TENS do łagodzenia bólu? Hit czy kit?

Nona, Wik89, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, pewnie jestem monotematyczna ale mi na takie bóle, różne, ale często właśnie drętwienie, ciągnięcie bardzo pomaga piłka.
    W piątek na pilatesie dziewczyna pokazywała nam jak leżeć na piłce, żeby się relaksować, rozluźniać miednicę, powięzi, odciążać odcinek lędźwiowy kręgosłupa.
    Zapytaj może doktora W. czy możesz wykonywać lekkie ćwiczenia takie rozciągające. Naprawdę ulga ogromna

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 14:23

talku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co mam calkowity zakaz cwiczen... To info z polowkowych. Przez przemieszczajacego sie miesniaka i przodujace lozysko. Mam zamiar zrobic tak, jak Talku pisze, czyli zapytac doktora W. czy moge chociaz troche sie poruszac. Odpale wtedy jakies filmiki i pobujam sie na pilce.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 11:56

Słoneczko123, talku, Nona lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 11:56

talku lubi tę wiadomość

❤💙❤💙
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Nona lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Nona, Nikodemka, madziorek86, przedszkolanka:), tęczova, tere-fere, Dośka lubią tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku, Słoneczko123, madziorek86, Malinowa91, Wik89, przedszkolanka:), tęczova, Pestkaa, Biegającą-mama, tere-fere, Dośka, OlivkowaMama lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, Kark, dzięki! Ja też słyszałam dobre.opinie o Rydygierze.
    Jastrzębska na urlopie cały marzec 😢😢 już z nią gadałam, ale wezmę chyba Wyrzykowska-Kochanek też mówią że spoko.
    Jakoś może ogarnę temat z kamieniem, najwyżej będę się prosić o pomoc albo zadzowonie do swojej środowiskowej żeby szybko przyszła i pomogła ogarnąć temat.

Kark, a dom narodzin zamknęli. Chciałabym tam rodzić. Choć ta aktualna porodówka w szpitalu wygląda i tak bardzo zachęcająco.

Właśnie odnośnie TENS są różne opinie. Ale chętnie bym poczytała kogoś kto używał. Bo jak efekt jest jak ugryzienie komara to sobie daruję.

Słoneczko, ja też sobie wyobraziłam tą miniówkę i majtki+podpaski poporodowe 😂😂😂 ale te nogi wystające z miniówki ahh! Lato jest Twoje. Ogarniaj diabetologa i dwaj znać jak Ci idzie.
    Może dlatego tak słabo się czułaś po tej glukozie. Ciekawe czy to ma znaczenie samopoczucie vs cukrzyca.

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Było

Jakoś ekspresowo. 40 minut 😛😛😛

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:05

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku lubi tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza powodzenia dziś ! Oby ta końcówka roku była dla Ciebie szczęśliwa !

Nona lubi tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja troszkę się nie wyrabiam, ale widzę ze tu tez cisza wiec u każdej podobnie :)

Czy to możliwe, ze Hance wychodzi dolna jedynka? Marudna, denerwuje się przy cycku do tego stopnia, ze muszę używać nakładek i wtedy myśli ze to butelka..., cały czas ręce do buzi , dużo śliny , No i oczywiście rozpulchnione dziąsło. Mam nadzieje ze 4 miesiące nie będzie jej wychodził ten ząb...

Z dobrych wiadomości Miki idzie od stycznia do przedszkola 😜 Prywatne , z angielskim , gimnastyka , basenem i na zasadach " przedszkole za złotówkę " Cieszę się bardzo bo już mi brak pomysłów, a tam już zaplanowany bal choinkowy, 2 wyjścia do kina, teatr itd

Nona, tere-fere lubią tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegajaca a to w prywatnych tez jest taka opcja przedszkole za zlotowke? Ja zielona w temacie :D
    Ale super, ze zaczyna juz w styczniu! Będzie Ci lzej a dl niego tez fajnie z rowiesnikami!
    Wiecie co, uwielbiam okres Swiat i wszystkie tradycje z nimi zwiazane i spotkania z rodzina, ale odkad sie staramy o dziecko, to jest mi tez smutno zwykle w tym czasie, bo bardziej odczuwam potrzebe bycia mama... eh. Oby to byly ostatnie takie Świeta. I mysle nie tylko o sobie ale o wszystkich naszych staraczkach

Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
‹‹ 2263 2264 2265 2266 2267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ