Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko, ciesze sie z Twojego milego dnia razem z Toba
I z tego, ze wszystko sie poukladalo.
Nona, szczerze mowiac czuje sie fatalnie. Przez pol dnia bolala mnie polowa brzucha, tak jakby klulo przy jajniku. Dwa razy zbieralismy sie, zeby jechac do lekarza, ale w koncu przeszlo. Zapytalam o to poloznej na szkole rodzenia, mowi, ze moze to wiezadlo, mam nadzieje.
Za 10 dni wizyta u doktora W., wielki dzien!
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, będziesz laska, a jak! To chybsynie takie trudne z tą dietą jak sobie poukładasz godziny posiłków i opanujesz nowe przepisy. Uda Ci się.
My się będziemy toczyć na wiosnę i lato a Ty porodówkę opuścisz w miniówce 😊😊
Najmłodsza, piękne zdjęcie 😍😍😍 niech córka rośnie.
Nona już zrobiła doktorat co powinnaś a co zabronione więc pozostaje Ci się tylko stosować 😊😊
Madziorek, cieszę się z takiego Twojego samopoczucia i trochę zazdroszczę. Ja nie sumiem się źle czuć i bardzo bym chciała szybko dojść do siebie po porodzie.
A zaczyna mnie łapać już lekki stresik. Dzisiaj to sobie uświadomiłam, że nie wiem czy ja dam radę urodzić to dziecko. A jeszcze mój dentysta powiedział że w Rydygierze słaba opieka...ehh
Czy któraś używała TENS do łagodzenia bólu? Hit czy kit?Nona, Wik89, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, pewnie jestem monotematyczna ale mi na takie bóle, różne, ale często właśnie drętwienie, ciągnięcie bardzo pomaga piłka.
W piątek na pilatesie dziewczyna pokazywała nam jak leżeć na piłce, żeby się relaksować, rozluźniać miednicę, powięzi, odciążać odcinek lędźwiowy kręgosłupa.
Zapytaj może doktora W. czy możesz wykonywać lekkie ćwiczenia takie rozciągające. Naprawdę ulga ogromnaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja poki co mam calkowity zakaz cwiczen... To info z polowkowych. Przez przemieszczajacego sie miesniaka i przodujace lozysko. Mam zamiar zrobic tak, jak Talku pisze, czyli zapytac doktora W. czy moge chociaz troche sie poruszac. Odpale wtedy jakies filmiki i pobujam sie na pilce.
-
nick nieaktualny
-
Nona, Kark, dzięki! Ja też słyszałam dobre.opinie o Rydygierze.
Jastrzębska na urlopie cały marzec 😢😢 już z nią gadałam, ale wezmę chyba Wyrzykowska-Kochanek też mówią że spoko.
Jakoś może ogarnę temat z kamieniem, najwyżej będę się prosić o pomoc albo zadzowonie do swojej środowiskowej żeby szybko przyszła i pomogła ogarnąć temat.
Kark, a dom narodzin zamknęli. Chciałabym tam rodzić. Choć ta aktualna porodówka w szpitalu wygląda i tak bardzo zachęcająco.
Właśnie odnośnie TENS są różne opinie. Ale chętnie bym poczytała kogoś kto używał. Bo jak efekt jest jak ugryzienie komara to sobie daruję.
Słoneczko, ja też sobie wyobraziłam tą miniówkę i majtki+podpaski poporodowe 😂😂😂 ale te nogi wystające z miniówki ahh! Lato jest Twoje. Ogarniaj diabetologa i dwaj znać jak Ci idzie.
Może dlatego tak słabo się czułaś po tej glukozie. Ciekawe czy to ma znaczenie samopoczucie vs cukrzyca.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja troszkę się nie wyrabiam, ale widzę ze tu tez cisza wiec u każdej podobnie
Czy to możliwe, ze Hance wychodzi dolna jedynka? Marudna, denerwuje się przy cycku do tego stopnia, ze muszę używać nakładek i wtedy myśli ze to butelka..., cały czas ręce do buzi , dużo śliny , No i oczywiście rozpulchnione dziąsło. Mam nadzieje ze 4 miesiące nie będzie jej wychodził ten ząb...
Z dobrych wiadomości Miki idzie od stycznia do przedszkola 😜 Prywatne , z angielskim , gimnastyka , basenem i na zasadach " przedszkole za złotówkę " Cieszę się bardzo bo już mi brak pomysłów, a tam już zaplanowany bal choinkowy, 2 wyjścia do kina, teatr itdNona, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Biegajaca a to w prywatnych tez jest taka opcja przedszkole za zlotowke? Ja zielona w temacie
Ale super, ze zaczyna juz w styczniu! Będzie Ci lzej a dl niego tez fajnie z rowiesnikami!
Wiecie co, uwielbiam okres Swiat i wszystkie tradycje z nimi zwiazane i spotkania z rodzina, ale odkad sie staramy o dziecko, to jest mi tez smutno zwykle w tym czasie, bo bardziej odczuwam potrzebe bycia mama... eh. Oby to byly ostatnie takie Świeta. I mysle nie tylko o sobie ale o wszystkich naszych staraczkach
Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023