Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, dziękuję za wskazówki
My dzisiaj wracamy z Warszawy do Krakowa.
Jestem pełna sprzecznych emocjiZobaczymy co to będzie.
Nona, Wik89, tere-fere lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowe, Przedszkolanko, Sun , Pestko jak u was z mlekiem ? Tylko kp czy dokarmiacie? Kurczę niby mleko mam, ale coś czuje, ze trochę jej za mało, często jest marudna a jak po cycu dostanie butelke to nie dość ze wszystko wypije to od razu inne dziecko...
-
Też poprzednie święta były dla mnie dramatem. A jak się okazało, były początkiem ciąży
Więc życzenia zlewajcie, działajcie, uwolnijcie trochę głowę od myśli
Nie stresujcie się sprzątaniem/gotowaniem itd. Nikt wam za to orderu nie da
Sprawcie żeby ten czas był jak najbardziej wyluzowany i taki magiczny pod względem tego, że spędzony w gronie najbliższych
I mężów w obroty!
Moje dziecię dzisiaj znowu noc bez pobudki. Od 20 do 7.10. Zjadła, pobawiła się i drzemka od 9. Matka ma chwilę czasu dla siebiePrezenty popakowane, jeszcze muszę chomikowi zaraz sprzątnąć ^^ Mąż dzisiaj szybciej wraca bo ma wigilię w pracy, to mówił że zje i wróci szybciej. Już mu zapowiadałam bzyk przed świętami, bo na tydzień jedziemy do rodziców i nie będzie jak pewnie^^ I tak jakoś cieszę się na te pierwsze święta Laury
Mimo że sobie nie pojem
tere-fere, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiki, powiem Ci, że już mi się niedobrze robi na myśl o dzieleniu się opłatkiem. Wiem, że każdy z rodziny męża będzie składał wymowne życzenia, bo tylko jego siostra wie. Jeszcze na dniach w rodzinie pojawi się maleństwo, co poprostu rozdziera mnie od środka. Przynajmniej u mnie będzie spokój bo najbliżsi wiedzą, a dalsza rodzina umie zachować klasę.
Oby ostatnie święta z tym przeklętym smutkiem w środku... szkoda, że już trzecie.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dokladnie... Ja doskonale zapamietam ubiegloroczne Swieta, bo podczas dzielenia sie oplatkiem musialam wyjsc do lazienki, zeby sobie poplakac. Rodzina wiedziala, ze sie staramy i nie wychodzi, wiec kazdy zyczyl nam tego samego, na dodatek brat mojego meza przyjechal na Swieta z dwumiesiecznym bobasem. Wiec Wik, w zupelnosci rozumiem to, co czujesz.
Ale jest ale, o ktorym pisze AlexAlex juz te, a my kolejne Swieta spedzimy z maluchem pod choinka. Tak jak kazda ze staraczek. Zycie jest nieprzewidywalne.
Ratunku, co na silny bol gardla?? Plukalam woda z soba poki co.Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja na dodatek bede akurat w koncowce cyklu wiec cos czuje, ze tez sobie zapłaczę... bo przed okresem to nic trudnego u mnie
Teczova u mnie tez w zasadzie trzecie, bo trzecie Swieta po slubie, wiec juz dwa lata temu wszyscy skladali wymowne marzenia a i my sobie mowilismy, ze moze za rok juz bedziemy we trojke (albo ja w dwupaku;)), no nie wyszlo ale coz..zobaczymy co los przyniesieNajmłodsza_staraczka, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cały czas Was czytam, ale Nini trochę się ogarnęła i spędza więcej czasu z zabawkami, albo z palcami w buzi albo na nowej umiejętności piszczenia (wkłada w to tyle wysiłku, minę ma taką, jakby miała się rozbeczeć, ale wcale tego nie robi), dzisiaj jadła śniadaniową butlę 40 minut bo sobie ją trzymała z przodu, a ja z tyłu, i co chwile wyciągała, oglądała smoka i znowu na łyk do buzi i tak w kółko. No a ja wykorzystuje czas jak się czymś zajmuje na rozpakowywanie. Niestety bardzo ją rozregulowalismy w tamtym tygodniu, bo wracaliśmy późno do domu, wczoraj trzymałam drzemek i zasnęła o 18.30 do 7.30 z dwiema butlami pomiędzy.
Nie ogarnęłam w tym roku prezentów. Dla dorosłych kupię czekoladki i flache, dla dzieci coś na szybko wykombinuje, ale bez szaleństw. Za dużo rzeczy do ogarnięcia.
Najmłodsza, Nona ✊✊✊✊
Biegająca, super, że udało się załatwić przedszkole, oby się Mikołaj szybko zaklimatyzował i czerpał samą radość.
Słoneczko, na pewno ogarniesz cukrzycę, jeszcze kilkanaście tygodni zostało. ✊
Rok temu mała dopiero zagnieżdżała się w brzuchu, a za chwilę już 4 miesiące. I wiecie, mimo, że człowiek się stara i czeka na te dwie krechy, to było takie zaskoczenie, jak je zobaczyłam. Bardzo mocno życzę i wierzę, że to będą ostatnie święta dla staraczek w pojedynkę, i tak jak to pięknie napisał Radziu Majdan, na przyszłe święta już będziecie miały dwa serduszka, a najlepiej jak będziecie już to małe serduszko tulić w ramionach ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:19
blair., Biegającą-mama, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzień dobry wszystkim.. Witam się w 38 tygodniu ciąża donoszona😁😁.. Z tej okazji przywitał mnie mega bolesny skurcz 🤪🤪
Beti ja muszę chyba wybić Ci tego jezuska 😂😂 na pewno na poród się nie zanosi. Cukry nie spadają więc nie urodze w najbliższym czasie.
Wiki, Tęczova mam nadzieję że to Wasze ostatnie święta. Nowy rok przyniesie Wam małe bobaski.. U mnie najgorsze święta były 4 lata temu. Wierzę że niedługo nie będzie tu żadnej staraczki😘😘Meggs, Biegającą-mama, Nikodemka, tere-fere, blair., Słoneczko123, Pestkaa, madziorek86, Nona, przedszkolanka:), Cabrera, alex0806, talku lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki jeśli już po owu to ja trzymam kciuki żebyś na wigilie płakała ale z powodu ciążowej huśtawki hormonalnej!
Najmlodsza u Ciebie kiedy będzie coś wiadomo?
Kark mówisz ze mogą być takie nerwy bez powodu ? W sobotę był foch od 14 na cyca co chciałam przystawić to płacz jakby zażywali a jak odciagnelam i dałam butle to od razu wsunęła ...Wik89 lubi tę wiadomość
-
Biegajaca u mnie z mlekiem tak średnio chyba, sama nie wiem. Ciągle na cycu wisi, drzemki krociutkie głównie na rękach. Jak odciagam laktatorem to mam max 40 ml z obu
no i tak walczę, mm daję na noc bo boję się, że jak zaśnie to wstanie po pół godzinie 🤷😑
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️