Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko tak, u nas minęło już 48 h więc licze ze już nic nie wyjdzie. Dzisiaj Wiki już normalna aktywność, wczoraj tylko zaliczyliśmy bełta, ale chyba nie miał on związku ze szczepieniami. Na nóżkach śladu nie ma.
Nona ale jak to żadnego pęcherzyka nawet małego nie było? Ja tak miałam raz że poszłam, myślałam że jestem w okolicach owu a tam mało co się działo. Też usłyszałam ze bezowulacyjny. Pęcherzyków kilka było tylko że małe. Ja jednak wiem że cykli bezowu nie miewam i czekałam robiąc testy owulacyjne i po tygodniu wysikałam piekne owulaki. A teraz śpi tu przy mnie Wiki ten mój bezowulak 😋 takze moze owu będzie później? A nawet jakby się trafił bezowulacyjny to ponoć 2 takie cykle w roku są czymś normalnym .Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Meggs dobra będę jeszcze sikac testy. Ale pytałam czy może być za tydzień owu a on to by dziś pecherzyk był np 14mm I za tydzień by urósł i pękł. A nie ma pęcherzyka żadnego.
Mam śluz owulacyjny piękny. Kurde.
Beti endometrium 8mm. Także ładne.
Ja ostatnio miałam na usg marne endo, brak pęcherzyka itd.
Tydzień poźniej był już pęcherzyk 21 mmNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Nona, moze sie akurat trafil ten jeden bezowulacyjny, ale ja na przykladzie wielu dziewczyn stad srednio wierze w takie skreslone cykle
Endo ladne, moze po prostu owu bedzie pozniej.
Niezapominajko - moje plany na dzis, to kocyk, mleko z miodem i czosnkiem i ksiazka. Maz mial zrobic sobie wolne, ale w koncu pojechal do pracy, moze odbijemy sobie jakos w weekendNona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona zaszłam dwa razy na clo+dupek. Raz za pierwszym razem,z Olkiem za 3 (ale raz z infekcja i raz zębem i antybiotykiem więc liczę jak za 1 razem).
Kark mamy 62 ,czapka jak 98😁😁Oli dostał na Mikołaja od siostry ;p
Monia co U Was? Wesołych świąt;)Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja miałam owulkę jakoś pomiędzy 18 A 20 dc z Laurą. Raz w 28 zaszłam za drugim razem. Także najlepiej co 2 dzień cały cykl. Aż do okresu. I Laurę mam po stymulacji lamettą, od owu heparyna wg dr Magdy i acard.
A też miał być cykl bezowulacyjny. Byłam w środę tydzień przed wigilią, pęcherzyki mały 11 mm był tylko. Później nie było monitoringu więc olałam, luz blues, seksu co 2 dni albo nawet codziennie. I jestNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny