Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, wydaje mi się, że Kozgo z bezowulacyjnego miała zatrucie górskie i teraz tuli swojego małego bezowulacyjnego Oscypeczka 😉 ja mam ten ubichinol (co za nazwa 😉)
Nona, Lami, alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona - ze wzgledu na te Twoje plamienia pomyslalabym o histero jesli nadal nie bedzie wychodzic. Chwila moment i po bolu, a plamienia naprawde moze powodowac polip. Ja nie wiem czy moje minely, bo zaszlam w cyklu z usunieciem polipa, ale u mojej przyjaciolki wlasnie tak bylo. Usuneli i plamienia zniknely.
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza, kciuki caaały czas!
Nonka,nic nie przesądzone, działajcie co 2-3 dni, żadnego zamykania jamy! Z takich cykli pyka od razu, bo zejdzie ciśnienie czy to parzysty dzień cyklu czy nieparzysty. Miłego bzykanka! Niech natura robi swoje i działa z ukrycia!
Domi, masakra z tą pocztą 😯
Słoneczko, cudownie, że czujesz się dobrze, korzystaj, uśmiechaj się, to taki będzie bejbik 😉Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero