Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, samych wspaniałość 😘😘😘 fantastyczna historia z koleżankami.
Nona, ja nic już chyba nie mam do dodania niz to że mój cykl w czerwcu był bezowulacyjny, żaden pęcherzyk nie dominował, odbyliśmy jeden stosunek (nie męczyłam starego skoro bez owu), a na początki lipca dwie kreski. Ja myślałam, że niepokalane poczęcie a stary pyta czy to na pewno jego 😂😂😂
Także nie odpuszczaj tego cyklu bo nie takie cuda się zdarzają.Nona, alex0806, madziorek86, Kijanka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, jak chcesz sie przebadać dobrze, to na początku cyklu 2-5dc zrób:
tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg
ASPAT
ALAT
kreatynine
androstendion
DHEAS
SHBG
17-oh-progesteron
testosteron
prolaktyne
wit. D
wit. B12
homocysteine
APTT
ANA1
fibrynogen
bialko C
bialko S
krzywą cukrową i insulinową
potem testdna i bedziesz przebadana w 80%alex0806, blair., Nona, przedszkolanka:), jusci, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Alex dzisiaj się kapnęłam, że odpowiadałam Ci kiedyś w temacie wysypki i smarowania 😂
Nona, przynudzaj to tak działa, "o nie, nie jestem w ciąży, o nie cykl bezowulacyjny" i koniecznie pij wino maryjne 😂
Tak rzucę w temacie spania. Zaczęliśmy włączać w nocy szum jak Szymi nie może spać albo marudzi. I się uzaleznilismy 😂 ostatnio skończyło się tym, że od 2 do 8 spalismy wszyscy jak zabici. Mąż już dziś zapowiedział, że włączamy szum od 23 🙈
Lami, alex0806, blair., Nona, jusci, talku, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
ANA to jest choroba autoimunologiczna, tak, ale z zakresu reumatologii, ona laczy sie czesto z zespolem antyfosfolipidowym. Oznacza to, ze bialka S i C masz super, test dna czysty a i tak masz problem ze wzgledu na zespol i bez heparyny nie pojedzie.
Poza tym, ten opis jest mocno przekoloryzowany. Bo z tym ANA to jest nie do końca tak. Nie bede tu pisac na sucho, zrob Ana1 i wtedy pogadamy. Jak bedziesz miala ujemne, to nie ma co ruszac tematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 21:29
jusci lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi świat jest po prostu mały ;p na wysypkę już odkryłam mój niezastąpiony dermedic linum i sama dziecku podwędzam jak nie patrzy ;p
A i "było" jest najlepsze na wszelkiego rodzaju stresy ;p w zeszłym roku o tej porze to powstawała Bunia A teraz szaleństwa dla przyjemności. Nona wspomnisz moje słowa w grudniu 2020 jak twoje dziecię będzie miało 3 miesiące ;pNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi również zostałaś zhackowana, pozdrawiam :p A co do szumu to Ja uwielbiam przy nim zasypiać po nocnym karmieniu^^ Laura zasypia też bez problemu. Jak nie mam u rodziców szumisia bo nie chce mi się to targać to włączam na aplikacji i jest spoko;) W szpitalu to samo na tyłek ratował
Domi_tur, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, przynudzaj przynudzaj. Ale nie odpuszczaj.
Pamiętam dopiero co te bezowulacyjne cykle Beti, brzydkie pęcherzyki i "na pewno nie będzie z tego ciąży", endometrium słabe i takie tam, a tu Barbara już fika nogami 😊😊😊
Ja swoje cykle przeżywałam samotnie, ale Wasze śledziłam z zapartym tchem i tu i na różowej stronie.
Jutro mam wizytę. Mierzymy Staśka. Sprawdzamy szyjkę i chyba się przypomnę o kontrolę tych nerek powiększonych bo ostatnio zapomniałam powiedzieć lekarzowi.Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki ponoć nie ma znaczenia ale ubichinon jest tańszy (szkoda, że dopiero o tym poczytałam). Ubichinon w organizmie przekształca się wielokrotnie w ubichinol i odwrotnie.
http://www.q10qh.com/pl/ubiquinone-or-ubiquinol-does-it-really-matterWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 00:05
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny