Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja wlasnie czekam na wizyte ☹
Dziwnie mnie brzuch rozbolał.Probowalam sie dodzwonic do lekarza ale nie moglam.
Wzielam karte ciazy i ledwo tu doszlam
Ale lekarz jest i mnie zbada ☹
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:spokojnie Beti, Basia sie rozpycha na święta pewnie
Kijanka, talku lubią tę wiadomość
-
Beti, powodzenia!
Nikodemko, przyłączam się do życzeń. Spóźnione, ale szczere wszystkiego najwspanialszego!
My dzisiaj dzień wizyt. Skrzat był na usg nerek. Jest ok, kontrola za pół roku!
Teraz ja jadę na pierwsze w życiu usg piersi, bo tydzień temu przy odciąganiu wyczułam guzek. On się w międzyczasie zmniejszył, więc najpewniej to nic groźnego. Obym tylko zdążyła. Wyszłam z domu z zapasem, ale są mega korkitere-fere, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Beti, jak po wizycie?
Kijanko, dobrze, że kontrolujesz wszytsko co niepokoi. Ja się po porodzie też zapisze od razu na USG, cytologię.
Ja dzisiaj też po wizycie i niestety wieści takie sobie, bo mam nakaz leżenia. Plackiem... inaczej szpital. Szyjka skrócona, miękka, głowa nisko.
Ja go czułam że on mi napiera na szyjkę i że czuje nisko ruchy ale nie myślałam że aż tak.
Także leżę, nie sprzątam, nie gotuje. Niestety muszę odpuścić moje ukochane zdjęcia fitness ☹️
Ale wolałabym, żeby 8tygodni to ten Stasiek mój siedział w brzuchu także nie mam wyjścia. Bo jeśli do 2.01 się szyjka nie wydłuży to szpital. Ehh
Na osłodę wstawię Wam fotkę brzucha z dzisisj.
Nona, łap wiruski na syna z bezowulacyjne go cyklu 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 09:16
Szczęściara, tęczova, Lami, Biegającą-mama, alex0806, blair., Beti82, Nona, tere-fere, Kijanka, przedszkolanka:), Meggs, Dośka, Malinowa91, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Talku lubie za brzuszek nie za wieści.. leż tam grzecznie.. To jeszcze nie Wasza pora..
Dzieki! Leżę. Ale już mnie dupa boli od leżenia a to dwie godziny dopiero haha
Nie jestem do tego stworzona.
A jak u Ciebie samopoczucie?
Chyba będzie Jezusek,co? 😊😊 -
Talku, oszczędzaj się, żadne świąteczne spacery itd! Dbaj o Was! A jak nerki na usg? No i wiadomka, że lubię za piękny brzuszek 😉
Beti, daj znać po wizycie. Na pewno wszystko dobrze 🤗🤗🤗
Szczesciarko, ja już obstawiałam, że będziecie się tulić, a Ty twarda sztuka jesteś! Chodź jak najdłużej w dwupaku 😘
Najmłodsza, cały czas kciuki ✊✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 14:41
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
talku wrote:Dzieki! Leżę. Ale już mnie dupa boli od leżenia a to dwie godziny dopiero haha
Nie jestem do tego stworzona.
A jak u Ciebie samopoczucie?
Chyba będzie Jezusek,co? 😊😊
U mnie raz gorzej raz dobrze.. Dzisiaj jakieś dziwne bóle kręgosłupa mnie łapią🙄 Synek tak spokojny jak nigdy.. Czekamy😂😂 wizyty już nie będę miała to nawet nie wiem jak tam sytuacja z szyjką..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami też obstawiałam że synek będzie chciał szybko wyjść ale nic takiego się nie dzieje.. Skurcze łapią jak codzień.. Dzisiaj doszedł ten ból kręgosłupa.. Nie powiem że nie łapie mnie stres przed porodem 😂😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Talku, biedaku! Leż i oszczędzaj się! Dobrze, że udało Wam się przenieść do Krakowa,!
U mnie po USG wszystko ok. Ten guzek to torbiel, zapewne w przewodzie mlecznym. Mała, więc do kontroli. 150 zł w plecy, ale spokój w święta bezcenny.Biegającą-mama, Dośka, talku lubią tę wiadomość
-
Talku ja też leżałam od skończonego 27 tc. Znam ten ból 😔 ale zobacz dociułałam do 36 tc 👍 też dociułasz ! Brzuszek masz piękny! A szyjka jak bardzo skrócona? Mówił Ci dr ile mierzy? Moja też się troche skróciła ale jak przyszło co do czego to puścić skubana nie chciała i się zgładzić 🤦♀️ będzie dobrze!