Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja w szpitalu jadła co 2.5-3h bo ja wybudzałam. Ale miała zoltaczkę więc ciężko było ją obudzić...
My po rehabilitacji dzisiaj. Pani doktor nie mogła się jej nachwalić że już pięknie leży, wycwiczony mamy ten brzuszek i nic jej nie znosi wszystko posprawdzała i na razie nie musimy chodzić więcej;) dużo noszenia przodem do świata, dużo leżenia na brzuszku. I pilnowanie tych obrotów bo zaczęła wczoraj się obracać, kilka razy się jej udało, ale ciągle przez lewe ramię to robiła. Jakby coś niepokoiło to mam przyjść
Magda dzięki, dopytam tego 7.01 na szczepieniu o dawki na C. Może jak skończymy B to wtedy C.
Jeszcze mamy 9.01 alergologa i myślę czy przełożyć wizytę. Bo kurczę nie wiem jak się będzie czuła ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ani0nka wrote:O właśnie zastanawiam się czy kupować szczepionkę na meningo🤔🤔
Ja szczepilam, bo meningokoki powoduja sepse.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 17:23
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 10:45
Nikodemka, alex0806, Słoneczko123, madziorek86, Meggs, Lami, blair., Pestkaa, Malinowa91, tęczova, Beti82, Szczęściara, Cabrera, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Dośka, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko - bardzo sie ciesze, ze wszystko u was dobrze i wychodzicie Bardzo dobrze zrobilas, ze pojechalas to sprawdzic. Zosia ma wyjatkowe oczy 😍
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Alex możesz kochana powiedzieć czemu zaczęłaś z młoda jeździć na rehabilitacje?
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zosia, Zosieńka, Słodziaku! ♥️♥️♥️ Pasuje wszystko do siebie! Tato ma gust! Ale te oczyska to ma, białek nie widać takie duże!
Niezapominajko, super że już jedną nogą w domku. Trzymajcie się zdrowo 😘
Alex, a jak duży ten naczyniak Twojej siostry zniknął? Moja ma z 2x3 cm.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami siostra miała wielką plamę. Kurczę nie wiem ile mógł mieć cm, ale jak pod włosami na karku masz takie wgłębienie (nie wiem jak to nazwać) to większe niż to miękkie miejsce. Laura ma w tym samym miejscu. Czytałam kiedyś że naczyniaki się często robią przy problemach z metylacja właśnie. Mama mówi że ja też miałam w tym miejscu. Ale u siostry pamiętam bo ona 4 lata młodsza to widziałam, u siebie nie
Zrobię jutro zdjęcie tego u Laury jak chcesz I ci wyślę. Tylko w jasnym świetle muszę. Teraz panna spała więc nie wiem kiedy Ja ją położę spać na noc, dzisiaj coś senna
Synek mojej przyjaciółki miał na czole. Jak 2 opuszki palca. Zeszło po roku jakoś. Takze na spokojnie To do kilku lat znika przeważnie;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko, super że wychodzicie! Dużo zdrówka i spokoju dla Was 😘
A Tatuś pięknie wszystko dobrał kolorystycznie! Pochwała mu się należy ☺️
Słoneczko, jak ja leżałam w szpitalu z bólem nieznanego pochodzenia, który jak się okazało był od kręgosłupa, to leżała dziewczyna z bólami od zaparć - domyślam się że to może naprawę bolec. Ona oprócz diety miała też czopki i bardzo je sobie chwaliła. Wydaje mi się że to ten same co Nikodemka brała. Ponoć pomagają. Może zapytaj lekarza na następnej wizycie.
Mi pomagały kiszonki, ogórki i kapusta. Nie wiem czy możesz przy cukrzycy ale wydaje mi się że tak -
Domi_tur wrote:Kurczę, z nami pediatra o meningokokach nie rozmawiała nawet a ja zupełnie zapomniałam o nich. Muszę w lutym zaszczepić Szymka
Domi_tur lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ciotki! Całusy od 3 miesięcznego Jerzysława 😚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 07:34
tęczova, Domi_tur, Niezapominajka2, Szczęściara, Beti82, alex0806, blair., madziorek86, przedszkolanka:), Nikodemka, Biegającą-mama, Nona, Dośka, Lami, Słoneczko123, Malinowa91, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko supre że wszystko dobrze..
U małego cukry ok. Tak dostaje mm bo na samej piersi to bym nie wyrobiła. Tak mnie pogryzl ze boje się kolejnego karmienia. Je co 2,5-3 godz teraz głównie dlatego że te cukry miał niskie a dzisiaj to jeszcze częściej przez to że nastraszyli Nas że może mieć zoltaczke.. Chciałabym już byc w domu bo tam na spokojnie wszystko..
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt🙂🙂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )