Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Magda, wydaje mi się że w mojej przychodni tylko od nich szczepionki się liczą
Pestko Kochana, nie będę Cię przekonywać, że czas zadziała cuda bo to Ty jesteś Mamą i wiesz lepiej... Ale jakbym porównała Szymka 3miesiecznego a 4miesiecznego to jakby mi podmienili na całkiem inne dziecko! Ale myślę o Was milion razy dziennie, mam nadzieję że będziesz na bieżąco pisać co u Was! Jerzyslaw jesteś cudny i mocno trzymamy kciuki Z szumki3m za Was ❤️❤️❤️Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Pesteczko Jerzysław tak uroczy I tak jak Domi pisze, jakbym miała porównać Laurę 3 i 4 miesięczna to niebo A ziemia! To całkiem inne dziecko jest myślę że na spokojnie, maluch nadrobi wszystko i będziesz za chwilę widziała różnicę każde dziecko się w swoim tempie rozwija
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Piekny Jerzyk ❤️
Sloneczko - na mnie czopki nie dzialaly, ale dzialalo Lactulosum. Jesli masz zaparcia, to polecam. Ja sie przekonalam, ze bol jelit moze byc naprawde straszny. Tez nie umialam odroznic czy to bol macicy czy nie.
Moj Kacpi caly czas ulozony poprzecznie, chyba jakis leniuch z niego.Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, starałam się podczytywać na bieżąco, prawie mi się udało! Nie odzywałam się ostatnio, bo prowadziliśmy bogate życie towarzyskie, korzystając z czasu, kiedy Skrzat jeszcze nie musi wiedzieć, co to jest rytm dnia.
U nas jest super. Skrzatylda kończy dzisiaj (a dokładniej za godzinę) 6 tygodni. Jako że mija mi właśnie umowny okres połogu, wróciłam na zajęcia z jogi. Wczoraj rozwinęłam matę w sypialni, testując, jak jest. Naoglądałam się instagrama i wymarzyłam sobie, że będę ćwiczyć razem z dzieckiem. Tzn. ja jogę, a Skrzacik miał uprawiać bobas-fitness (na razie sprowadza się to do leżenia na brzuchu i podnoszenia głowy). Skrzatylda nie cierpi leżeć na brzuchu, więc była afera. Najpierw co powitanie słońca zmieniałam jej pozycję, potem zatykałam smoczkiem. Ostatecznie musiałam ją uspokoić cyckiem. Jak się ululała, mogłam wrócić na matę. Dzisiaj po raz pierwszy od marca poszłam na takie prawdziwe zajęcia z jogi do szkoły jogi. Otrzepałam matę z kurzu i odkryłam, że nie jest źle. Zakwasy będą, ale coś mi ćwiczenie w ciąży dało, bo zakresy może nie są jeszcze boskie, ale jest dobrze!
A tak wygląda aktualnie Skrzatylda (nie cytujcie):
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 11:04
Słoneczko123, madziorek86, Lami, Ani0nka, blair., Cabrera, Niezapominajka2, Malinowa91, tęczova, alex0806, Magda - mbc, Szczęściara, Pestkaa, Biegającą-mama, przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko mega że wychodzicie i wyniki Zosi są dobre 😊 a pannica piękna! Mąż ma dobry gust 😁
Pestko Jerzyk cóż za elegancik przystojniaczek! I jaki uśmiechnięty 😍
Mi syn się popsuł. Wrzeszczy na rano, wrzeszczy w południe i na wieczór. Ja ryczałam razem z nim przekonana o jego cierpieniu. A dziś wieczorem mąż włączył suszarkę do włosów i słuchajcie cisza 😳 uśmiechy i guganie , wyłączył suszarkę i ryk. Matko rośnie mi mały terrorysta 🤦♀️🤷♀️Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Jerzyku Drugi, jaki z Ciebie przystojniak! 😍 ♥️♥️♥️ Elegant pierwsza klasa! No i już nie dzidziuś malutki po buźce ♥️
Pestko, tak jak piszą dziewczyny, miesiąc to jest ogroooom. Ale jeśli czujesz niepokój to szukaj osoby, która Was poprowadzi i pokaże odpowiednie ćwiczenia na wzmocnienie Jerza. Mocno przytulam Cię Mamusiu! 🤗🤗🤗
Kijanko, a Marysia jeszcze ma taką dzidziusiową buźkę, słodziutka jest ♥️♥️♥️ A jakie szkitki długalaśne heheh. Korzystaj, jeśli Skrzacik pozwala 😊Pestkaa, Kijanka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wygląd Nony to największa zagadka fioletowek strony mocy 😉
Nona, tak cholernie zazdroszczę, ja chcę do Barcelonyyyy 😭😭😭Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko, ze względu na laidena dobrze, żebyś miała dokładnie przepływy zrobione, więc podejść na lepszy sprzęt teraz albo w okolicy 32-34 TC, chyba, że Twoja robi.
Domi, Ty, Twoja wiedza i Twoje konszachty z siłami nadprzyrodzonymi, hehehe 😁
Nonka, super widoki! Twoje pierwsze zdjęcia na forum 😜 Idą zamiany!!!
Nikodemko, a jak Ty i Twój wolny czas? 😜 Bo rok temu narobiłam Tobie trochę roboty, ale trudno i w tym zaryzykuję... Nie chcę się Tobie postawić jakiej karty tarota na 2020 dla pewnej Mamy-Lamy? 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 00:14
Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Słoneczko123 wrote:Nona, piękny widok 😊
Pytałam dzisiaj moją lekarkę o to czy mam robić usg III trymestru. Powiedziała mi, że skoro lekarz na poprzednich badaniach nie widział nic niepokojącego to nie muszę, chyba że chcę. I że poogladamy małego dokładnie na następnej wizycie. I teraz mam pytanie, czy któraś z Was odpuściła sobie to badanie?
Rób, wtedy podobno dobrze widać serce do oceny i jak coś, to zdazysz zrobic jeszcze np. echo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 05:21
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021