Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark aż mnie zabolało jak o tym przeczytałam ;/ straszne. Ja teraz się durnego pęknięcia krocza bałam, a co dopiero ciachanie szyjki!
Wypierając Laurę pamietam że pomyślałam, "kurde pękłam po całości, ale kij z tym, ważne że już na zewnątrz jest" bo mnie mega zapiekło. A to tylko draśnięcie było...
Moje dziecię wczoraj w dzień spało pięknie, a dzisiaj od rana łącznie 30 minut nawet nie było... Jęczydupa straszna. Jakieś patenty na marudę? I uwaga, noc jak nigdy niespokojna była. 3 razy się budziła... Gdzie moje 12 h ciągiem?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi pękła szyjka podczas porodu i to sporo ale mnie zszyli, się zrosło i jestem jak nowa 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 15:13
-
Kark biorę tego słodziaka ;p całej ekipie w pakiecie też może podołam, w końcu pracowało się w żłobku z 16 na głowie. Swoją drogą zastanawiam się czemu było mi łatwiej ogarnąć cudze 16 jak 1 swoje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ zasnęła w końcu. Ona taka maruda jak nie śpi, bo chociaż zmęczona to nie zaśnie. Niedługo wróci łojciec, niech przejmuje. Wydaje mi się że ona albo kontynuuje skok rozwojowy, albo przetwarza wczorajszą rehabilitację. Teraz 3 dni spokoju bo będzie tata w domu, a we wtorek mamy 6w1 i pneumo ;(
tere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, prawda, która się pewnie Tobie nie spodoba - żeby jedne dzieci mogły spać inne muszą kilka razy wstać 😋
Nina dzisiaj spanko 22 do 7.30, ale przeciagneliśmy butlę na 8. Pokaszlała trochę rano i mówię nie odwołuje wizyty, idę, tak tak zawsze ustawiają, że jest pusto, bo duże przerwy między dziećmi. Lekarka wszystko posprawdzała i jest czysto, spróbujemy za tydzień dostać się na szczepienie. Ale Nina narobiła 2 razy większy wrzask niż na szczepieniu 😳 U tej lekarki byłyśmy jak miała 2 tygodnie i trzeba jej było dmuchać w buzię bo się zaniosła, później trafiłyśmy do innej lekarki u niej już jesteśmy, bo jest super, czarodziejka dzieci wręcz i fajna babka, ale do końca przyszłego tygodnia na urlopie. No i dzisiaj u tej lekarki Nina na początku puszcza bejerę, agu agu, ooł, uśmiechy strzela, bańki robi, ale ona poważna, no to Nina też spoważniała no i przegięła przewracając ją bez ostrzeżenia na brzuch, Nina czerwona, nie może złapać powietrza, ja ją złapałam merdam w powietrzu, no to zaczęła się tak drzeć po wdechu, że na pewno na parterze było słychać, przypomniały mi się czasy brzucha, straszne to było. A lekarka w tym krzyku mi mówi, czy dziecko jest rehabilitowane skoro taka reakcja na kładzenie na brzuch i czy napięcie ok i asymetrii nie ma. To mówię jej że ma charakter no i nie chciałam dodawać, że na dodatek to chyba przypomniała sobie, że pani nie lubi 😂 Ale to jest szok jak dziecko wyczuwa człowieka i już potrafi określić kto be a kto cacy, u ortopedy ledwo dwa tygodnie temu przerzucana z boku na bok, ta ją nosiła, pokazywała mi jak siedzieć, jak trzymać, a mała uśmiech od ucha do ucha.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Alex mój dziś tez jeczydupa straszna🙈 wczoraj po spacerze łącznie 2,5 godziny ciągiem spał a dziś to tez z godzinę łącznie bo się co chwile budzi 🤸🏼♀️
-
Szczęściaro to malutko, granica jest chyba 12.1. Przetrzymają 1 dzień i wyjdziecie. Myśmy miały naświetlania 6h. Po 3 h przerwa na cyca, butlę i znowu kurczaczek do piekarnika I rano kontrola z krwi i do domu. U nas było chyba najwięcej 13.6. Nie pamiętam teraz. Ale wystarczyło
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex kochana dajesz mi nadzieje że szybko stamtąd wyjdzie.. Ja mogę wyciągać na karmienie tylko.. Ściągam mleczko bo u nas cycus to pół godz trwa. I muszę i tak dać mm bo głodny a tak co 1-1,5 dostaje moje mleczko udaje się ściągać po 25-35ml💪💪
Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )