Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj dwie pierwsze drzemki zasypiała sama, mimo to się budziła po 30 minutach, już trzeciej nie ryzykowałam, bo wczoraj i przedwczoraj wyglądało identycznie. Na noc zawsze zasypia sama, no ale już dzisiaj po prostu zmęczenie na maksa, zaczęła się zanosić, więc nie zostawię duszącej się w łóżeczku.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Meggs co słychać na froncie nowych "humorów" Wikiego? Znalazłaś na niego sposób?
Ah, no mam nadzieje że wiecznie to trwać nie bedzie, że to tylko taki etap. Odstawiłam też całkowicie nabiał zeby sprawdzic czy to może nieco pomoze.
A jak u Zosi? Odciągasz nadal to poczatkowe mleko i podajesz kolzym? -
Nona ja ci na priv wyślę maila i mogę też prosić o notatki? Może wyczytam coś co pomoże z dziennym drzemkami bo na noc nie narzekam, ona śpi już 20 minut a ja w wannie, zaraz coś mamy zamiar podziałać ;p
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:Magda a stopery masz? Albo szum pomoże?
Jakie masz godziny, masz stałe pory np 23.30-7 zawsze czy miksujesz? Może przed Święta się rytm zakłócil?
Teraz uwaga, od pon do pt chodze zawsze spac 21:20 do pracy wstawalam o 5:30 bo lubie miec rano czas dla siebie.
Nie wiem, czy wstawanie na jedzenie do Jurka mnie nie rozwala coraz bardziej. Teraz mu ida zeby i np. budzi sie z placzem, wstaje, smaruje dziasla i w momencie zasypia, a ja potem nie moge spac 🤦🏻♀️Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Talku - co u Ciebie??
Nikodemko, miło, że pytasz.
Wszystko dobrze.
W sobotę wyszłam za mąż 😁😁😁
I trochę pochłonęły mnie przygotowania.
Właśnie jesteśmy w podróży poślubnej 😊😊 w górach w Kościelisku.
alex0806, Lami, tęczova, Niezapominajka2, Nona, Magda - mbc, tere-fere, Dośka, Nikodemka, madziorek86, Słoneczko123, blair., Meggs, Beti82, Wik89, OlivkowaMama, Biegającą-mama, Cabrera, Malinowa91, VianEthel2, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Wik, zbadaj 13 dc i zobaczysz po wynikach. Jak lh będzie już takie dość obiecujące to zbadasz 14 dc, jak nie to 15. Pamiętaj, że pik jest 24 h przed owulacją. Dość istotne jest też, by poziom e2 współgrał z lh tj. by pęcherzyki dojrzewały idealnie do owulacji, bo tylko wtedy są gotowe do zapłodnienia. Tak naprawdę z samych monitoringów można wiedzieć tylko to, że pękło, ale niewiele więcej.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Talku, chyba się nie chwaliłaś, albo jestem tak beznadziejna, że przegapiłam 😌
Ale!
Wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia! Samych cudowności, radości i wzajemnego zrozumienia. ♥️♥️♥️
🎆🎆🎆 GRATULUJĘ!!! 🎆🎆🎆
Udanej podróży poślubnej!talku lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Talku, gratulacje😍 dużo szczęścia Wam życzę, choć to największe widzimy na fotce! Pięknie wygladaliście. A Koscieliska zazdroszczę strasznie... ja chcę w góryyyyy!
Nona, talku lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny 😘😘
Mogłam się nie chwalić bo ten grudzień u nas taki intensywny, że ledwo wiedziałam co i kiedy się dzieje 😊 choć wydawało mi się, że kiedyś wspominałam, ale nie dam sobie nic uciąć.
My jesteśmy dość spontaniczni w życiu. I jeszcze wszytsko robimy nie po kolei. Mieliśmy brać ślub jak Stasiek będzie z nami, ale nagle nas w październiku olśniło, żeby wziąć ślub po nowym roku w zimowej scenerii, z sesja ślubna w naszych ukochanych zaśnieżonych Tatrach. I tak też się stało.
Jutro sesja zdjęciowa 😊😊
Jesteśmy przeszczęśliwi, ale też zmęczeni.
Przyjęcie było cudne, dokładnie takie jak chcieliśmy chociaż obsługa trochę nawalała. Nie robiliśmy wesela, tylko 6godzin przyjęcia w restauracji.
Nona, a brzucha nie widać tylko na tej fotce 🙈🙈 ostatnie tygodnie rośnie jak szalony i jest już naprawdę pokaźny.
Taaak, Tęczova, najpiękniejszy prezent noszę pod sercem 😍😍
alex0806, Nona, Nikodemka, blair., Lami, Wik89, Biegającą-mama, przedszkolanka:), sylvuś lubią tę wiadomość