Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jutro beta będzie grana, już mąż ma powiedziane ze jedzie naszym samochodem a nie służbowym, i później jedzie. To nie na moje nerwy takie cienie
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Z Wiki je przejmiemy 😉
Ani0nka, Wik89, Lami, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kur... myślałam ze go przekonałam, że jutro muszę na ta betę jechać a on abym trenowała cierpliwość i abym do soboty poczekala, kumacie to?? Tyle czasu😱 mam jeszcze jeden test. Sikne jutro i to musi mi wystarczyć aby paczka z gemini przyszła😂
-
nick nieaktualny
-
Anionka na pierwszym widze, na drugim chyba tez ale do trzeciego to bym musiała okulary ubrać.
Nie możesz iść z Olusiem do labu?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj nie nie, ja z nim sama nie jeżdżę 😖
Trudno poczekam do soboty co mam zrobić jak mąż czubek jest 😡 -
Magda, a ja bym zastosowała kombo na wejście, kupiłabym dropsy na sen i poprosiła męża o jedną noc sprzyjających warunków, czyli Ty inny pokój, mąż z Jerzem. Stopery w uszy i wyspać się 10h minimum. I po takim odespaniu dopiero jakieś herbatki i kilka nocy kładź się jak Jerzyk, nawet jak nie zaśniesz
to leż i się regeneruj.
Ja tak raz odespałam przy total wymeczeniu 20-9, nawet Niny nie słyszałam, bo przed pójściem spać tylko powiedziałam do mojego, że jestem na skraju i chyba mózg to zanotował, że obowiązek ściągnięty z moich barków.
To może były czarne bociany? Albo po prostu bociany, przypominam, że my widzieliśmy bociany po wszystkich świętych albo po 11 listopada, nie pamiętam dokładnie. Na bank to były bociany, nawet znajomi mieli ich zdjęcie. A skoro były w listopadzie, to czemu nie w styczniu? A "bocianopedia" podaje, że mogą zimować w Polsce 😀
Nona, pomóż, dziecko się popsuło w drzemkach w dzień. I drzemka zawsze była 30 minut. Dwie pozostałe ok 1,5-2,5 h. Pilnuję odstępów 2h15'- 2h30', a raczej ona sama pilnuje, bo jak nadchodzi pora, to łapie się za nos i oczy. I trzeci dzień robi II drzemkę też 30 minut i nie ma szans jej uśpić dalej. A III drzemkę ma tak niespokojną, że w ogóle nie potrafi wejść w głębsza fazę, dzisiaj już ją wzięłam na spacer w tym czasie, ale musiałam do toalety i tylko przekroczyłam drzwi to się obudziła, już jej nie usypiałam na siłę, bo była 16, więc położyłam spać zaraz po 18, zrobiła taka awanturę z przemęczenia, na rękach zasnęła w 2 minuty. Mam nadzieję, że nie zrobi pobudki za godzinę.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A macie jakieś sposoby na wyregulowanie dziecka? U nas tylko regularnie 20:30 kąpiemy i 21:30 już śpi, do 8:30 A z drzemkami to bywa baaaardzo bardzo różnie
-
nick nieaktualny
-
Moj chyba jeszcze nigdy w życiu sam nie zasnął. Albo cyc w buzi albo skakanie z nim na piłce 😩
-
Jak ją bym chciała żeby Laura w dzień też pospała te 1.5-2 h. Ona po 30 minut max i szaleje. Ostatnie 2 dni to ledwo łącznie te 30 minut było. Serio chyba kontynuacja skoku bo paść idzie z jej humorem. Zrobiliśmy jej przed chwilą kąpiel w dużej wannie, wyszalała się i cyca właśnie.
25.01 idziemy na 18 jej chrzestnego^^ mam zamiar się wybawic. To w małej miejscowości obok rodziców więc Laura na obiad idzie z nami, a później ją zawiozę na spanko do mojej mamy. Zawsze tam śpimy jak jedziemy do rodziców. I my wrócimy na imprezę A Laura mam nadzieję będzie spała tak jak zawsze na nocLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wyślesz i mi? Podaję adres e-mail : [email protected]