Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jutro beta będzie grana, już mąż ma powiedziane ze jedzie naszym samochodem a nie służbowym, i później jedzie. To nie na moje nerwy takie cienie
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Z Wiki je przejmiemy 😉
Ani0nka, Wik89, Lami, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kur... myślałam ze go przekonałam, że jutro muszę na ta betę jechać a on abym trenowała cierpliwość i abym do soboty poczekala, kumacie to?? Tyle czasu😱 mam jeszcze jeden test. Sikne jutro i to musi mi wystarczyć aby paczka z gemini przyszła😂
-
nick nieaktualny
-
Anionka na pierwszym widze, na drugim chyba tez ale do trzeciego to bym musiała okulary ubrać.
Nie możesz iść z Olusiem do labu?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj nie nie, ja z nim sama nie jeżdżę 😖
Trudno poczekam do soboty co mam zrobić jak mąż czubek jest 😡 -
A macie jakieś sposoby na wyregulowanie dziecka? U nas tylko regularnie 20:30 kąpiemy i 21:30 już śpi, do 8:30 A z drzemkami to bywa baaaardzo bardzo różnie
-
nick nieaktualny
-
Moj chyba jeszcze nigdy w życiu sam nie zasnął. Albo cyc w buzi albo skakanie z nim na piłce 😩
-
Jak ją bym chciała żeby Laura w dzień też pospała te 1.5-2 h. Ona po 30 minut max i szaleje. Ostatnie 2 dni to ledwo łącznie te 30 minut było. Serio chyba kontynuacja skoku bo paść idzie z jej humorem. Zrobiliśmy jej przed chwilą kąpiel w dużej wannie, wyszalała się i cyca właśnie.
25.01 idziemy na 18 jej chrzestnego^^ mam zamiar się wybawic. To w małej miejscowości obok rodziców więc Laura na obiad idzie z nami, a później ją zawiozę na spanko do mojej mamy. Zawsze tam śpimy jak jedziemy do rodziców. I my wrócimy na imprezę A Laura mam nadzieję będzie spała tak jak zawsze na noc
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wyślesz i mi? Podaję adres e-mail : [email protected]