Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami 😘 pewnie ucieszy Cię fakt, że od przedwczoraj walczę z lekkimi popołudniowymi mdłościami i mam dreszcze? A wczoraj jak kichnęłam myślałam, że eksplodował mi jajnik (idąc tropem przedszkolankowych objawów ❤). Nie wiem kiedy miałam owu, testuję więc tak jak lubię, czyli 13go 😉
Aaaa i mąż zachorował na zarazę chłopów, to tez chyba objaw. Nieznośny typ
A i tak wiem, że w ciąży jest tylko pewnie moja głowa 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 18:55
alex0806, Dośka, blair., przedszkolanka:), Domi_tur, Nona, Nikodemka, Ani0nka, Słoneczko123, Lami, Wik89, tere-fere, madziorek86, Szczęściara, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa kciuki za testowanko
Kubunia już mówi dobranoc, właśnie zasnął Oliwia też kima więc matka serial i lech free 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 08:35
Domi_tur, Martek&M, przedszkolanka:), Nikodemka, Ani0nka, alex0806, Dośka, Słoneczko123, Malinowa91, Lami, blair., tere-fere, Meggs, madziorek86, Szczęściara, Biegającą-mama, Magda - mbc lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 11:17
OlivkowaMama, Domi_tur, przedszkolanka:), Nikodemka, Ani0nka, Dośka, Słoneczko123, Wik89, blair., tere-fere, tęczova, madziorek86, Szczęściara, Biegającą-mama, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs - mi juz glupio, juz dostalam rajstopy, wlasnie mam je na sobie 😂
Malinowa - nam najladniejsze zdjecie 3d wyszlo w 29 tc
Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pytanie techniczne mam
Do tych ktore maja juz tez starsze dzieci i prysznic w lazience.
Pod koniec marca zaczynam remont i nic w niej przestawiac nie bede.Tak jak byl prysznic we wnęce tak bedzie i drzwi prysznicowe.
Tylko wlasnie chcialam zapytac jak to jest z kąpaniem dziecka
Wiadomo jak małe wanienka na stojaku i u mnie akurat w pokoju bedzie kapanie bo tam przewijak..
ALe do jakiego wieku kąpie sie dziecko w takiej wanience?
Bo zastanawiam sie nad zmiana brodzika na taki głeboki.Tylko boje sie ,ze to bedzie kijowo wygladac bo jednak te drzwi prysznicowe pojdą tak wysoko...
Ale nie znam sie i pomyslalam,ze jak to dziecko bedzie troche starsze to chyba fajnie chociaz w taki brodzik napuscic wody ,zeby sobie posiedziala troche
Ktoras ma taki brodzik?
A jak nie macie to od kiedy normalnie kąpac pod prysznicem? -
Kur... pobudka o 17:30 (drzemka była godzinę), o 19:00 kąpiel i od 19:30 próbuje go uśpić-cycek+szum ale się budzi, Boże... chyba on czai ze 21:30 to jest jego pora na sen😦😦😦
NONA co ja robię nie tak😖😖😖?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti, rób tak, żeby było ładnie i wygodnie. Dziecko będzie starszy to się jeszcze zahaczy przy wysokim brodziku 😜 zmierz obecny brodzik i poszukaj baseniku na allegro, który wrzucie do.brodzika,, jakdzie w fazie pluskania to będziecie wkładać, jak Basiek podrośnie, to też sobie będzie mogła w basenie posiedzieć raz na jakiś czas. Takie głębokie brodziki z reguły mają półkę na dupsko i mało się miejsca robi.
Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tęczova, hihi, lubię bardzo za skręcanie przy kichaniu 😁 Mocno mocno kibicuję! 😘😘😘
Kubuniu, ale przystojniaka z Ciebie, hohoho ♥️♥️♥️
AniOnka, łącze się w bólu. U małej pluskwy co chwilę pobudka z płaczem, rano i wieczorem drzemki 30 minut, mimo że zasypiała sama, tylko w południe pospała na spacerze 1,5 h. Ale to chyba zęby, a ja bez żelu 😓 Niedobra mama 😒
I w ogóle jestem złą mamą, bo jak się zaczęła teraz wybudzać to już z braku siły, bo siedzę z Nini sama ciurkiem 15 godzin, zaczęłam brzydko przeklinać na fakt mojego zmęczenia i bólu głowy i ochoty na drinka i walniecia się do wyra i teraz ryczę, że jestem beznadziejna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 21:40
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero