Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona pobudka mojego dziecia 5:30, nakarmiłam ale nie usypiałam na sile. O 7 drzemka. Najpierw postaram się wyregulować nam dzień a po miesiącu zacznę trenować samodzielne zasypianie
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, może któraś miłośniczką porcelany? Wystawiłam na licytację charytatywną filiżanki Rosenthal, nówki nieśmigane, cena w sklepie 300 zł, na dodatek wycofywana już kolekcja, a oni mi tam licytują na 210, tożto rozbój w biały dzień 😋
Jakby co to na FB "Licytację dla Franio Marcinkowski"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 09:27
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
My naszym zamowilismy fotoksiążki trochę z tym zabawy było ale wybraliśmy zdjęcia z jednymi i drugimi dziadkami, trochę samej Laury od początku. Oni uwielbiają jej zdjęcia, pierwsza wnuczka. To pewnie oszaleją
Kark super, widzę że tuczysz mi zięciatere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, ja chyba zamowie z Muscat Eyewear. Normalnie nosze soczewki, a okulary zakladam tylko rano, zeby zejsc po schodach i wieczorem jak ogladamy jakis film :d A cena jest tam mega spoko.
Moja mama szaleje na punkcie Kacpiego, a jeszcze sie nie wykluł. Nie wiem co to bedzie jak sie urodzi, az sie boje :dNona, Lami, Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Hihi, Julek, smacznego! 🍴
Nina ma wprowadzoną dynię w ilości 2 łyżek stołowych i kaszkę dla alergików dwie czubate łyżeczki. Jutro wchodzi ziemniak 🥔🥔🥔
I dobrze Nikodemko, babcie muszą mieć total bzika 👵👵👵Nona, Dośka, Ani0nka, madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Pewnie na zaopatrzenie się w dynię już za późno? Najwyżej zamówię jakieś organiczne słoiczki z dynią ale u nas jeszcze 2 miesiące niecałe;) matka na razie kompletuje wyprawkę do rozszerzania rozmawiałam wczoraj z pediatrą naszym, jest też alergologiem jak się okazało;) ale przyjmuje tylko jako pediatra w tej placówce. Mamy zacząć tak jak chciałam ok 6 miesiąca bo od 6 do 8 miesiąca najlepiej wszystko powprowadzać i trafić w okienko immunologiczne.
Chwalę się że prowokacja marchewką dała radę, nic nie uczuliło dzisiaj matka zjadła jajko. I też na razie spokój, zobaczymy tak do tygodnia czasu jak będę próbować powoli testuję na sobie i może do rozszerzania się wyrobimy
Nona ja kupowałam oksy u miejscowej optyczki, wzrok też zbadała chociaż od okulistki mialam wytyczne. Mogę polecić szkła Blue Control jak pracujesz przy kompie, mega ulgaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵