Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja śpi od początku w łóżeczku. Nigdy nie spala w nocy z nami. Mamy wąskie łóżko, mąż się rzuca do tego. Jedynie w dzień śpi na naszym. U rodziców jak jesteśmy to od początku ma turystyczne.
Jeśli w nocy je to karmię ją na fotelu. Przynajmniej te 5 kroków które do niej idę to się rozbudzę A my z mężem mamy wieczory dla siebie. Oglądamy sobie tv, a ona śpi u siebie. I można podzialać A nie bać się że dziecko leży obok^^Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja cyc, łóżeczko, szumiś. Ewentualnie dogłaskam jak widzę że się rzuca niespokojnie ale zwykle szumiś załatwia sprawę. Już od prawie godziny śpi. Wymęczona tym szczepieniem, nadrobiła darcia się na tydzień chyba...
My teraz serial, seksik i do spania. Nona Ty też działaj^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 20:05
Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No to widze, ze caly przekroj praktyk😄
U mnie dzis 12dc, zaczynam z testami owu, dzis bladzioch. Jestem przeziebiona znowu. na to wyznaczenie estradiolu i lh chyba pojde w przyszlym miesiacu. Po operacji meza. W tym jeszcze luz. WzglednyLami, przedszkolanka:), Dośka, tere-fere lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Działajcie kobitki! 😊😊😊
Patrzcie, znalazłam nawet wykres udanego cyklu 😂 Dla każdej staraczki po jednym!!!
📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈Nona, alex0806, madziorek86, Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poległam, syn zasnal o 18:40 po kąpieli ale o 19:10 się obudził i nawet nie było mowy o dalszymsoaniu. Ma już swoją porę 21:30 i właśnie mi odlatuje. Trudno😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 21:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, zagadaj na monicie z doktorem M. o wzięciu w kolejnych cyklach Clo/ Lametty na poprawę jakości owulacji. I niech Ci porządnie zmierzy endometrium, bo to też będzie fajnie wiedzieć przy badaniu hormonów - będziesz mieć całościowy obraz cyklu.
Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny