Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdo...le
Chyba sie wykoncze.Ludzie to maja naprawde z głowami.Kolejny sasiad kupil sobie PSA
I ten pies cały czas wyje bo nikogo w domu nie ma...
Juz mam pode mna psa.Na przeciwko wyjące 2 psy.Sciane obok wyjący pies
Zajebiscie -
Beti to wspolczuje:/ ale moze to nowy psiak i sie przyzwyczaja dopiero do przebywania samemu? Tak czy siak - ja bym bardzo chciala miec pieska ale przy moim obecnym trybie zycia to bez sensu, bo niestety w tygodniu bylby od rana do wieczora sam:(II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ani0nka wrote:Już 1:15 na dworzu sukces 😂 wracamy do domu 😊
Dzisiaj wytrwalismy 2h!😀 bardziej ja, bo zapomniałam rękawiczek 🤦♀️ młody w śpiworku to miał idealne warunki do snu, rozwył się na klatce schodowej. Wyczuł zmianę powietrza? 🤷♀️ Na zewnątrz piękne słońce, bezchmurne niebo, brak smogu i zero stopni 😁
Aluś jeszcze śpi? -
Do 14:30 spał na werandzie, jak go przenosiłem to się wybudził i ryk. Wiec szybko cyc do gęby, oby jeszcze przysnął 🙈
-
Wik89 wrote:Beti to wspolczuje:/ ale moze to nowy psiak i sie przyzwyczaja dopiero do przebywania samemu? Tak czy siak - ja bym bardzo chciala miec pieska ale przy moim obecnym trybie zycia to bez sensu, bo niestety w tygodniu bylby od rana do wieczora sam:(
-
Biegającą-mama wrote:U nas spacer codziennie 1,5-2h , czasem drugi godzinny.
Doska nie zdążyłam napisać przed kupą, u nas na 8 dzień w panice zadzwoniłam do położnej a ona ze spokojem " pewnie dziś będzie" a le powiedziała, ze to całkowicie normalne i jeszcze spokojnie czekać , nic nie podawać. I faktycznie tamtego dnia była 😀 Na pocieszenie moja Hanka aka zatwardzenie od stycznia ( czyli 4mz) codziennie kupę robi, zgrało się chyba z częstszym leżeniem na brzuchu.
Alex a przypomnisz nazwę tego kremu co Laurze przy alergii stosujesz? Można go stacjonarnie kupić?
No to my podobnie, też wczoraj tel do położnej i powiedziała, żeby dać jej jeszcze 2,3 dni. 😉 Ale brak kupy zawsze mnie stresuje! 😛Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Dośka, wy cycujecie, więc może być. Robiłaś masaż? Moczy pieluszki normalnie po jedzeniu?
Jaki krem na buzie dla bobasów na tę przymrozki? Wysłałam mojego do rosmanna kupił ten z babydream, ale ta sroka czy ktoś pisze że to na chłód nie mróz.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My jestesmy na redukcji 3-2 i strzeli mnie cos, przysiegam. Plus zeby 🤦🏻♀️
Ja sie staram porzadnie do tematu podejsc. Jest roznie. Ale wiem co robic, jak daje dupy, to pretensje tylko do siebie, proste 🙅🏻♀️
A jak sie przejrzy lupke, to tam juz serio chyba kazdy temat poruszonyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 15:59
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Biegającą-mama wrote:Alex a przypomnisz nazwę tego kremu co Laurze przy alergii stosujesz? Można go stacjonarnie kupić?
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na szczepieniu tragedia. Wyła godzinę czasu. Nie mogłam jej uspokoić. Ani na rękach, ani cyc. Gdyby nie to że mają tam pokoj z łóżkiem i pielęgniarka mi pomogła ją w końcu uspokoić to nie wiem co by było. Na dodatek strzyknęło jej coś w plecach tak się rzucała. Jezu czuje się jak najgorsza matka świata. Wróciliśmy po 15 do domu. I ona się śmieje i guga, jak ją z tego wszystkiego nad nią wyję. Normalnie się pochlastac tylko.
Zasnęła, mam nadzieję że trochę pospi. Bo ja cała chodzę z tego stresu dzisiejszego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a tak zapytam ze staraczkowej ciekawosci😁, czy od poczatku tzn od powrotu ze szpitala Wasze maluchy spia noca w swoich lozeczkach, czy spia z Wami w lozku? Pytam bo na fb jakas dyskusja mi sie wyswietlila na m.in. ten temat i sie zainteresowałamII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Dziewczyny, a tak zapytam ze staraczkowej ciekawosci😁, czy od poczatku tzn od powrotu ze szpitala Wasze maluchy spia noca w swoich lozeczkach, czy spia z Wami w lozku? Pytam bo na fb jakas dyskusja mi sie wyswietlila na m.in. ten temat i sie zainteresowałam
W swoim łóżeczku 🙂Nona lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Dziewczyny, a tak zapytam ze staraczkowej ciekawosci😁, czy od poczatku tzn od powrotu ze szpitala Wasze maluchy spia noca w swoich lozeczkach, czy spia z Wami w lozku? Pytam bo na fb jakas dyskusja mi sie wyswietlila na m.in. ten temat i sie zainteresowałam
Co ciekawe starsza bardzo szybko i bardzo długo zasypiała sama. Popsuło jej się po odstawieniu butelki i smoczka i to popsuło dramatycznie. Takze spanie w łozeczku nie przyczyniło się do tego ze teraz ładnie sama zasypia, jak widać na to składa się więcej czynników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 17:36
-
Wiki, to naprawdę zależy od dziecka. Możesz się nastawiać na cuda wianki, a przychodzi kolka, płacz od 20 do 23 i 3 do 7 rano i tyle ze spania w łóżeczku 😀
Ja się bałam z nią spać, bo raczej z rzucających się jestem i machających łapami, ale do 2 miesiąca spała z nami pół nocy tej "brzuszkowej", czasami całą, czasami w bujaku między nami w łóżku, od 2 miesięcy z 3 wyjątkami śpi u siebie i tak śpi się dobrze, bez stresu 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 18:46
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mi z czystego lenistwa- nie chce mi się e nocy wstawać do łóżeczka tylko cyk- cycońi śpimy dalej 🙈 a jak już zacznie się przekręcać to trzeba będzie do łóżeczka bo strach ze spanie
-
Wiki Wiktor z początku spał w dostawce przy naszym łóżku , a im starszy tym gorzej i śpi z nami w łóżku. Dla mnie ok, lubię ta nasza bliskość w nocy 😊 no i wygoda z karmieniem , przekładam tylko z lewa na prawo 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 18:58
-
18:30 wykąpalismy Alka, teraz na cycu wisi, mam nadzieje ze zaśnie na noc- tzn teraz pośpi 3-4 godziny i obudzi sie na jedzenie. Jejku i czas z mężem! tego nam brakuje powiem Wam szczerze. Dlatego jesteśmy ciagle nerwowi 😩
Nona lubi tę wiadomość