Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no serio nic nie ma tam, musicie mi uwierzyć. Tamten jeden test musiałbyć wadliwy skoro wszystkie 6, które robiłam pokazywały czystą biel. Jak byłam u gina to powiedział ze czysto i ze ładnie się goje i nie ma żadnych torbieli no nic fałszywy alarm ufff 😁
Nona a my dziś działamy wg planu czyli moje dziecko jest aktywne max 2 godziny 15 min i do spania 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 09:17
Nona lubi tę wiadomość
-
hahahha Kark z tym Mongołem wygrałas hahahah
madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Anionka ja nic nie widze.Mysle,ze w ciazy to na bank juz kreska by sporawa byla wiec na bete bym nie szla
-
Na betę pójdę za dwa lata a mąż musi znów zaprzyjaźnić się z gumkami 😂😂
tęczova, alex0806, Malinowa91, Nona, Dośka, tere-fere, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Lami, ja widzę ogromną roznice w zachowaniu Oli wzgledem jej starszej siostry. Jest duuuuuuzo spokojniejsza i ja tez inaczej sie zachowuję. Mysle, ze czesto dzieci wyczuwają wiekszy luz i z kolejnym dzieckiem jest łatwiej po prostu.
Gdybym miała takiego niemowlaka jak Asia i jeszcze ją na pokładzie to bym tego nie wytrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 09:54
-
nick nieaktualny
-
Dośka, wy cycujecie, więc może być. Robiłaś masaż? Moczy pieluszki normalnie po jedzeniu?
Jaki krem na buzie dla bobasów na tę przymrozki? Wysłałam mojego do rosmanna kupił ten z babydream, ale ta sroka czy ktoś pisze że to na chłód nie mróz.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona, na chrapanie u mojego pomaga tylko kop w dupsko 😉 wtedy posłusznie kładzie się na boku i cisza
tere-fere, Nona, Ani0nka, Dośka, Słoneczko123, Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami wrote:Dośka, wy cycujecie, więc może być. Robiłaś masaż? Moczy pieluszki normalnie po jedzeniu?
Jaki krem na buzie dla bobasów na tę przymrozki? Wysłałam mojego do rosmanna kupił ten z babydream, ale ta sroka czy ktoś pisze że to na chłód nie mróz.
Tak tylko cycek, siusiu jest normalnie, bączki też. Brzuszek masowaliśmy, ma miękki. Już ostatnio ładnie nam robiła co 3 dni, a tu taki zastój. W piątek łykała rotawirusy, nie wiem czy to ma jakiś wpływ ☹️ -
Lami właśnie wczoraj czytałam na matkaaptekarka o kremach polecanych. Na mróz ponoć te bez wody, które robi barierę i się nie wchlaniają. Wymieniła 5. Weleda naby krem nagietkowy, mustela bebe sztyft , nivea baby krem na każdą pogodę, hipp babysanft sensitive na każdą pogodę i momme zimowy krem do zadań specjalnych. Też muszę właśnie zamówić coś z tego
Lami, Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ubrałam (ostatnio w ogóle za każdym razem znienawidzone jeszcze dwa tygodnie temu czapka i komin są tak super, że się cieszy w głos jak widzi i ubieram, więc chyba tym oznajmia, że lubi na dwór), wsadziłam w wózek i wystawiłam za drzwi bez żadnego bujania i sobie tam śpi, a ja prasuję i się gapię, żeby mi kot nie przybiegł do wózka. Może się nawróci 😌
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Doska, może mieć wpływ. Mi lekarka powiedziała ostatnio, że po rotawirusy i meningokokach na bank ją przeczyści, a było odwrotnie.
Wiem, że pewnie wszystko robisz, ale przekrecaj jak najczęściej na brzuszek i spowrotem, może jeszcze na spokojnie poczekaj dzień dwa, skoro brzusio miękki. Mój chrześniak raz na tydzień się wypróżniał na piersi.Dośka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
O Lami podziwiam, moja by się darła że stoi w miejscu ;p A pozniej by się darła że ją rozbieram. Ostatnio opanowała kakofonię dźwięków niezadowolenia, bebenki pekają.
Kark to musi być piękne, te słowa "mama" Ja coś czuje że u Laury pierwsze słowo to będzie "nie" i "daj", później tata ;p a mama gdzies na szarym koncu. Ale dzis i tak ją kocham mocno za jej "ojej" i "glu glu glu" na widok cycka ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Alex, właśnie na Allegro zamówiłam ten krem momme a na ile czasu w taka pogodę, z taka temperatura wychodzicie ze swoimi dziećmi?