Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami w teorii termin porodu z OM mam na 13.01 ale z owulacji mi wychodzi na 16.01 (była lekko spóźniona). Ale na razie nic a nic się nie dzieje- zero rozwarcia, zero zmiękczonej szyjki.
Jedynie co to lekuchne ćmienie jak na @ i śluz ale w małych ilościach.
W czwartek mały miał 3890g wiec duuuuuuzo. W dwa tygodnie przybrał ponad 600g i z 60 centyla poszedł pod prawie 90-ty. Czy to w ogóle możliwe??? Łudzę się ze to błąd pomiaru bo będzie ogromny do rodzenia 🙈🙈🙈
Kolejna wizytę mam na 14.01 czyli dzień po terminie. Zobaczymy czy coś się przez ten czas wykluje lub chociaż zacznie dziać.❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Dzisiaj z mężusiem zaliczamy spacer nad jeziorko (jakieś 13km będzie) i potem seksy żeby lokatora małego może trochę pogonić 🤪🤪🤪
alex0806, tęczova, Słoneczko123, tere-fere, przedszkolanka:), madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
Hahahah szczesciaro 😂 myślę, że niewiele dostaniesz 😂 sędzia zrozumie o ile będzie kobieta 😁
madziorek86, Wik89, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
UFFF JEST GIGA KUPA!!!!! 💩💩💩💩
Wzięłam ją na małe torturki - obrót na brzuch, obrót na plecy masowanie i znowu na brzuch i tak pół godziny. Zjadła i później trzasnęła wielkie kupsko w trzech aktach! 😂
Ja chodzę 2h na spacer 🙂Ani0nka, Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Biegającą-mama, tęczova, Meggs, Lami, alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wyszłam na spacer, mam w planach 1,5 godziny ale nie wiem czy to moje dziecko się nie wybudzi, bo jak już się wybudzi to płacz taki ze jest cały mokry i muszę szybko do domu wracać 😖
Nona lecę dziś wg wskazówek co wysłałaś! 8:30 pobudka, 10 drzemka- musiałam z40 min cycoszyć aby wszedł w głębszy sen i do 11:15 pospał. Teraz na rękach go ululałam i od 13:00 śpi w wózku, chce 1,5 na dworzu i pół godziny w domu na werandzie i godzinne w pokoju czyli 2,5, a później 17:00 na 1,5 godziny 😁 19:30 kąpiel. 20:00 cyc i do spania. to jest moje marzenie i plan na dziś -
Lami wrote:Dośka, wy cycujecie, więc może być. Robiłaś masaż? Moczy pieluszki normalnie po jedzeniu?
Jaki krem na buzie dla bobasów na tę przymrozki? Wysłałam mojego do rosmanna kupił ten z babydream, ale ta sroka czy ktoś pisze że to na chłód nie mróz.Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona będziemy powoli schodzić z tej 21:30 na zasypianie, aby wczesnie wstawać ale on mi często właśnie tak zapypia. A to prawda budzi się 5 ale wiesz ja sobie liczę ze od 22 do 5 to za mało godzin snu wiec go na sile cycoszy aby pospał do 8
-
nick nieaktualny
-
Tak jak myślałam 30 min i już ryk ale się nie dałam, wózek cały skakał ale zasnal. Mam nadzieje ze na dłużej. 🤭
-
U nas spacer codziennie 1,5-2h , czasem drugi godzinny.
Doska nie zdążyłam napisać przed kupą, u nas na 8 dzień w panice zadzwoniłam do położnej a ona ze spokojem " pewnie dziś będzie" a le powiedziała, ze to całkowicie normalne i jeszcze spokojnie czekać , nic nie podawać. I faktycznie tamtego dnia była 😀 Na pocieszenie moja Hanka aka zatwardzenie od stycznia ( czyli 4mz) codziennie kupę robi, zgrało się chyba z częstszym leżeniem na brzuchu.
Alex a przypomnisz nazwę tego kremu co Laurze przy alergii stosujesz? Można go stacjonarnie kupić?Dośka lubi tę wiadomość