Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nienawidzę polspiochow, Laura też. Sciagała mi je do kolan albo całkiem w trakcie spania, jak jej zakładalam na początku. Teraz jakby dostała to poobcinam te stopki i obrobię na maszynie nogawki ;p okropne to dla mnie. Ona ma długie stopy i wszystkie w jej rozmiarze za małe
Krótkie body jej ubieram jak w domu ciepło, do tego spodnie i skarpetki. Ewentualnie koszulka z długim na górę jak chłodniej A nie chce mi się jej przebierać. A tak to body z długim, spodnie i skarpetki. Spi w pajacu samym Plus Śpiworek;)
Biegająca Laura teraz ważyła 6.5 kg w samym pampie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ja mam komode z przewijakiem stokke i na przewijaku jest ogromne ostrzezenie, ze dziecko Ci moze spasc bla bla. Nie da sie tego odkleic/zakryc itp. Tez skandynawska firma. Oni tak maja. Ja lubie ikee ale nie jestem mega fanka. W chacie oprocz pierdol i skladanych krzesel nic nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 12:26
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jak będę we Wro to zabieram Jurka na pizzę 🤤 piękny, cudny, ach!
Magda - mbc, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:no wiec z 1000zl poszlo
suple przyszly, jeszcze czekam na inofolic + badania z test dna zamowione- czy komus one wyszly DOBRZE czy same mutacje wychodzą? hmmm
dzis monit i zaleznie jak wyjdzie to zapytam czy robic dzis lh i estradiol czy pozniej (na owu sie nie zanosi wg sluzu i odczuc moim zdaniem jeszcze z 3-4 dni)
ale się jaram!!!
luty dorobie tez wszytskie badania z listy badania 2-5dc
znam osoby, ktorym wyszly dobrze wiec spoczko Nona, oby u Ciebie tez!Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawno nie było tu zdjęcia Szymusia..
.
Nie cytować😋😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 20:29
tere-fere, tęczova, Dośka, przedszkolanka:), talku, Lami, Nona, alex0806, Biegającą-mama, madziorek86, Wik89, miśka, Kijanka, Ani0nka, blair., Niezapominajka2, Beti82, Martek&M, Nikodemka, Malinowa91, Cabrera lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Biegającą-mama wrote:Meggs oj jak ja Ciebie rozumiem!! U nas podobnie. Niby mleko jest, ale te szarpanie, nie raz się zachłyśnie, gazy? Pierdki, zatwardzenie, mnie wykańczają, dodatkowo ona nie zasypia przy cycu a smoczka wypluwa...
Szczerze jak mam karmić to juz mokra ze stresu jestem 😭
Przedszko ja laktatora od poltora miesiaca juz wcale nie uzywam. Tylko cycek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny