Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka wrote:Dziewczyny macie jakieś sposoby na katar u maluszka?
Biegającą mam to samo 😉 co prawda nie zawsze, bo czasami ładnie je, ale często właśnie się wije, szarpie, a mleko leci wszędzie i jej na twarz 😛 Ja zauważyłam ze czasami tak robi jak chce jej się beknąć. Biorę ja do odbicia i potem kończy jeść
U nas np.jak nie odbije A zaśnie przy butli to się wybudzi po 10 min.na mega beka:DDośka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wasze dzieci też na początku tyle wisiały na cycu?? Młody potrafi być przy jednym cycu 30min potem przebieranie i drugi cyc z tym że bardziej robi sobie z niego smoczka niż je.. Jak chce odłożyć to szuka cyca. Czyżby się nie najadał??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie miałam 20:30 kąpiel i 21:30 już spał ale widocznie muszę się trzymać tego czasu czuwania 1,5- 2,15 mam nadzieje ze będzie wtedy lepiej 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 10:26
-
nick nieaktualny
-
u nas zawsze stala pora kąpiel i Pola i Olo teraz o 18 Polą,później ona je i kapiemy Olka,ona kończy jeść i Olo butla ,bajki i Pola do łóżka A ja z Olkiem do drugiego pokoju . On leży i na ogół 19:45-20:20 spi ;)wtedy też Pola zasypia i wieczór wolny ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, wygląda prawie jak moje drugie śniadanie 😉
Pytanie od bezdzietnej lambadziary, bo wujek google ma sprzeczne opinie - co to są śpiochy? To z nogami i stopami na ramiączkach? Idziemy w weekend poznać nową członkinie naszego rodu i jej mama zgłosiła zapotrzebowanie na śpiochy, a ja durna nie wiem co to 😂Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Śpiochy to takie ogrodniczki z zabudowanymo stopami :p
https://mrbobas.pl/bawelniane-spiochy-w-groszki-pinokio-unicorn-szare.html?gclid=CjwKCAiAu9vwBRAEEiwAzvjq-ycBQIdeObjg2G48cIkvm4VY94tMjD0ArW7WOB7vFWR2AMIQpj8q2BoC43AQAvD_BwENona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam prawie same pajace 😁😁 albo body i spodenki ale to mniej. Jak goście przychodzą to ubieram w bodziaka i spodnie a tak to cały czas latamy w pajacach
Nona lubi tę wiadomość
-
Po co mi wujek google jak mam Was 😘 jestescie niezawodne!
Chce śpiochy będzie miała śpiochy 😁“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ani0nka wrote:Przedszkolanko a co robisz by Olek zasnal? Butla z mm czy Twoje?
-
A ja sie zastanawiam czy nie rzucić tego kp w cholere 😭 mleka mam mnostwo, ale Wiktor ostatnio popsul sie z jedzeniem. Łyka mi mase powietrza przy jedzeniu w jakiej pozycji bym go nie karmiła 😔 juz nie wiem co mam z nim zrobić... potem męcza go gazy i brzuszek, czasem tak sie potrafi szarpać i tyle powietrza nałyka ze mi zwymiotuje wszystko 🤦♀️