X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam ani jednej pary spiochow, w ogole mi to nie przyszlo do glowy 🙈 Same body + polspiochy i pajace.
    Powiedzcie mi, czy body na ramiaczkach, takie w ogole bez rekawkow sie przydaja? Czy wystarczy krotki rekaw?

Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • miśka Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja też nie mam ani jednych śpiochów. Same pajacyki, wg mnie rewelacja :)

Ani0nka mamy podobnych wiekowo chłopców, wyobraź sobie, że nasz zasypia dopiero koło 23 🤦‍♀️ nawet go noszę, lulam, żeby mieć wieczór wolny, ale nie ma szans 🤷‍♀️
    On ma noc do południa!😞 budzi się przed 10, z krótkimi 5min przerwami, a od 11 znowu marudzi, daję smoka i zasypia. Zaczęłam czytać notatki od Nony, ale młody wydaje mi się być trudnym zawodnikiem w tym temacie.

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 13:36

Nikodemka lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova, pewnie pisząc śpiochy miała na myśli zabudowanego pajaca, ja też go nazywam spiochami, bo w nich śpi. Śpiochy to jakiś relikt chyba, bo trzeba kaftanik albo body zakładać i te śpiochy całe przeciągać jak spodenki i dopiero szelki rozpinane. Kupuj pajaca 😁

Nini dzisiaj sama z siebie dojrzała do jeżdżenia autem. Tzn z sama jazdą nie było problemów, ale trzeba było być w ruchu, choćby kilometr na godzinę. No a w mieście z korkami i światłami to była udręka, krzykiem tego nazwać nie można było co się działo jak auto stanęło. A dzidiaj wychodzę, lala już zapięta w aucie, na luzaku siedzi z grzechotką, całą drogę oglądała. Faaajnie 😁

miśka, Nona, Biegającą-mama, Nikodemka, tęczova, blair. lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Biegającą-mama, Lami, Dośka, Magda - mbc, talku, blair. lubią tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka u nas było identycznie z ubraniem , teraz troche "starsza" to pajac na noc a w dzien body i rajstopki.

Alex ile twoja Lauretta ważyła teraz na szczepieniu? Moja 5,9 kg w cienkim ubranku i pieluszce. Szczepienie mamy za jakieś 3 tyg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Biegającą-mama, miśka lubią tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs oj jak ja Ciebie rozumiem!! U nas podobnie. Niby mleko jest, ale te szarpanie, nie raz się zachłyśnie, gazy? Pierdki, zatwardzenie, mnie wykańczają, dodatkowo ona nie zasypia przy cycu a smoczka wypluwa...

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka jeszcze A pro po snu to Olka czasem wystarczy przytulić i odpływa:) bliskość kochana <3

Ani0nka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja na święta tylko raz Alkowi ubrałam body na ramiączka pod koszulę 😁 wiec chyba nie warto 😁

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to chyba anty bliskość bo jak tulimy i całujemy gdy ma nerwy to przynosi odwrotny skutek 😂 tylko gdy ma dobry humor buziaczki akceptuje 😁

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie dwojka wypieszczona i uwielbia 😂😁rano w łóżku mam jedne po prawej,drugie po lewej wtulone :D

Meggs A Ty działasz laktatorem?

Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    U nas na noc pajac lub body +śpiochy ,w dzień body plus spodenki plus skarpetki;)
    U nas jak u przedszko na noc pajac w dzien body plus spodenki albo spodenki, podkoszulka bodziakowa na ramiaczkach i koszulka. Skarpetek nie zakladam, bo i tak sciaga :D

Spichow i polspiochow nie uzywalam. Jurek ma duze stopy i polspiochy rozmiarem dobre byly za male w stopie.
    Pajaca do spania w stopie ma na styk stykow a ma 74 rozmiar.

Nikodemka no ja teraz uzywam ba ramiaczkach nie uzywam krotkich, jak bedzie cieplo to bez tych na ramiaczkach, bo ja to jako podkoszulke traktuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 12:12

Nikodemka lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za rady ❤

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 19:26

Lami, Nona, alex0806, tere-fere, tęczova, miśka, Dośka, talku, Biegającą-mama, madziorek86, blair., Beti82 lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Lami Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któryś raz wyświetla mi się na FB artykuł, że Ikea wypłaci wielkie odszkodowanie rodzicom, których dziecko zostało przygniecione przez komodę i zmarło. Kurde, ja fanka Ikei od wielu wielu lat na każdej instrukcji stojącego mebla szafki RTV, komody, szafki na buty, witryny, szafy, mebli kuchennych jest gigant grafika wspinającego się po meblu bejbika i uchwyty do dokręcenia do ściany. Nie czaję, czemu mają płacić kilkadziesiąt milionów dla nieodpowiedzialnych rodziców, wielką tragedia, no ale wiadomo, że dzieci otwierają szafki, szuflady, wchodzą do środka, a to nie mebel z litego drewna 200kg, którego 5 chłopa ledwo przenosi, tylko pazdzierz i papier. Rozumiem, że chcieliby jakoś zadośćuczynić i np wplaciliby te pieniądze na fundację pomagająca dzieciom po wypadkach np. i argumentacja, bo ta grafika jest mało czytelna, no kurna, to tak jakby pozwać producenta kubka albo herbaty, bo dziecko się poparzyło, a grafiki nie było w ogóle, żeby nie zostawiać na stole jak dzieci w domu.

Szczęśliwa siódemka ❤️

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda u nas skarpetki jedne tylko ściąga A tak to ma,ale przykryć się niczym nie da ;D

Lami my też fani Ikei..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Lami Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jerzyku, Ty duży nasz chłopaku ♥️ A mamusia to co tam w menu wypatrzyła? 😂

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Magda - mbc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Jerzyku, Ty duży nasz chłopaku ♥️ A mamusia to co tam w menu wypatrzyła? 😂
    No jak to co?!🍕🍕🍕

tęczova, przedszkolanka:), Ani0nka, madziorek86, Wik89, blair. lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Lami Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, no w zasadzie racja 😂, nie zauważyłam gigant pizzy 😁

Magda - mbc lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
‹‹ 2351 2352 2353 2354 2355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ