Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam ani jednej pary spiochow, w ogole mi to nie przyszlo do glowy 🙈 Same body + polspiochy i pajace.
Powiedzcie mi, czy body na ramiaczkach, takie w ogole bez rekawkow sie przydaja? Czy wystarczy krotki rekaw?Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona ja też nie mam ani jednych śpiochów. Same pajacyki, wg mnie rewelacja
Ani0nka mamy podobnych wiekowo chłopców, wyobraź sobie, że nasz zasypia dopiero koło 23 🤦♀️ nawet go noszę, lulam, żeby mieć wieczór wolny, ale nie ma szans 🤷♀️
On ma noc do południa!😞 budzi się przed 10, z krótkimi 5min przerwami, a od 11 znowu marudzi, daję smoka i zasypia. Zaczęłam czytać notatki od Nony, ale młody wydaje mi się być trudnym zawodnikiem w tym temacie.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczova, pewnie pisząc śpiochy miała na myśli zabudowanego pajaca, ja też go nazywam spiochami, bo w nich śpi. Śpiochy to jakiś relikt chyba, bo trzeba kaftanik albo body zakładać i te śpiochy całe przeciągać jak spodenki i dopiero szelki rozpinane. Kupuj pajaca 😁
Nini dzisiaj sama z siebie dojrzała do jeżdżenia autem. Tzn z sama jazdą nie było problemów, ale trzeba było być w ruchu, choćby kilometr na godzinę. No a w mieście z korkami i światłami to była udręka, krzykiem tego nazwać nie można było co się działo jak auto stanęło. A dzidiaj wychodzę, lala już zapięta w aucie, na luzaku siedzi z grzechotką, całą drogę oglądała. Faaajnie 😁miśka, Nona, Biegającą-mama, Nikodemka, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko ja na święta tylko raz Alkowi ubrałam body na ramiączka pod koszulę 😁 wiec chyba nie warto 😁
-
Mój to chyba anty bliskość bo jak tulimy i całujemy gdy ma nerwy to przynosi odwrotny skutek 😂 tylko gdy ma dobry humor buziaczki akceptuje 😁
-
przedszkolanka:) wrote:U nas na noc pajac lub body +śpiochy ,w dzień body plus spodenki plus skarpetki;)
Spichow i polspiochow nie uzywalam. Jurek ma duze stopy i polspiochy rozmiarem dobre byly za male w stopie.
Pajaca do spania w stopie ma na styk stykow a ma 74 rozmiar.
Nikodemka no ja teraz uzywam ba ramiaczkach nie uzywam krotkich, jak bedzie cieplo to bez tych na ramiaczkach, bo ja to jako podkoszulke traktuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 12:12
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Któryś raz wyświetla mi się na FB artykuł, że Ikea wypłaci wielkie odszkodowanie rodzicom, których dziecko zostało przygniecione przez komodę i zmarło. Kurde, ja fanka Ikei od wielu wielu lat na każdej instrukcji stojącego mebla szafki RTV, komody, szafki na buty, witryny, szafy, mebli kuchennych jest gigant grafika wspinającego się po meblu bejbika i uchwyty do dokręcenia do ściany. Nie czaję, czemu mają płacić kilkadziesiąt milionów dla nieodpowiedzialnych rodziców, wielką tragedia, no ale wiadomo, że dzieci otwierają szafki, szuflady, wchodzą do środka, a to nie mebel z litego drewna 200kg, którego 5 chłopa ledwo przenosi, tylko pazdzierz i papier. Rozumiem, że chcieliby jakoś zadośćuczynić i np wplaciliby te pieniądze na fundację pomagająca dzieciom po wypadkach np. i argumentacja, bo ta grafika jest mało czytelna, no kurna, to tak jakby pozwać producenta kubka albo herbaty, bo dziecko się poparzyło, a grafiki nie było w ogóle, żeby nie zostawiać na stole jak dzieci w domu.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero