Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowe, dzięki!
Teraz widzę, że wiele nie ustaliłam z tą położną... jakiś ciemnogród mnie ogarnął chyba.
Zapytam właśnie jakie ona ma procedury postępowania.
Jakoś wydawało mi się, że będziemy na gorąco reagować w zależności jak się sytuacja rozwinie w czasie porodu -
Niezapominajko, mąz mi dyktuje - plyn do plukania z przegotowanej wody, kwasku cytrynowego i wybranego olejku np herbacianego. Proszek do prania - boraks, soda oczyszczona, platki mydła, soda kalicynowy
Nie czuć nic, robi sie to w kilka minutWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 21:39
Niezapominajka2, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Powiem Wam że hit. Chciałam spróbować odciagnąć mleko laktatorem i zobaczyć jak będzie pite z butli. I tak dziecko kompletnie nie umie pić z butelki. Probowałam kilka minut i dałam sobie spokój bo tylko memłał mi smoczka.
I co lepsze - laktator w ogóle nie ściąga mi mleka 🤦♀️ w kilka minut ściągąnął z 20 ml i to tylko z jednej piersi bo z drugiej nic! Dla porownanania wziełam pusta butelke i w minute wycisnełam ręcznie prawie 30 ml 🤷♀️ tak więc grubo się cos poprzestawiało. -
Nona wrote:Cytrynowy soku jak tam?
?
U mnie robota wre, aktywnie w sporcie, zdrowa dieta i czekam na rychłe efekty w postaci ciążowego brzucha 😆 aktualnie 10dpo.alex0806, madziorek86, Magda - mbc, Biegającą-mama, Ani0nka, Nona, przedszkolanka:), tęczova, talku, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko dziś zrób dzień loda, żeby jutro się nie pomarnowały 😉
Dobra, mamy plan 💪 może bardziej ja niż my ale jak ja mam to i my mamy 😂 od razu lepszy humorMeggs, talku, alex0806, Beti82, madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, blair., Biegającą-mama, Ani0nka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jusci, ja mam aromka, to chyba zamiennik. Jak zadna nie będzie miała zawirusowanej lamettý to Ci mogę wysłać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 08:18
jusci lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Ojej Kark masakra ;( to się wszyscy na raz zebrali ;( i fakt, musieli się gdzies razem zarazić. Moze przez swieta ktos już zarażał i go spotkaliscie. Wspolczuje ;( musicie wytrwać
A mąż to rzeczywiście umierający... ehh.. palnij mu patelnią niech się ruszy
Jusci ja mam lamettę ale 1 blister obiecałam Nonie jak będzie chciała i potrzebowała A drugi zostawiam sobie na przyszły rok Najlepiej poczekać na zalecenia lekarza i nic w ciemno nie brać, bo nie wiadomo czy akurat to ci zleci. Ja brałam CLO od 5 dc. A lamettę od 2. I wszystko przez 5 dni zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 09:00
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵