Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark wspolczuje jejku ale sie u Was skumulowalo... wytrwalosci:*
Teczova jaki plan chetnie poslucham. Jejku wiecie moj plan byl taki, ze za tydzien operacja meza potem 3 miesiace odczekujemy robimy ponowne badania nasieni i pod koniec kwietni stawiamy sie w klinica aby rozpoczac przygotowania do ivf. A przez tą moja piatkowa wizyte u gina i podejrzenie endomendy wszystko mi sie rozsypuje, ten gin mowi o laparoskopii, co opoznia wszystko o kolejne kilka miesiecy. No nic, dzisiaj dzwonie z pytaniem czy cos sie zwolnilo do Songina na za 2 tyg, jesli nie to dzwonie po innych specachNona, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 19:06
alex0806, Nona, Wik89, Słoneczko123, Nikodemka, blair., Biegającą-mama, Szczęściara, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), talku, tęczova, miśka, Niezapominajka2, madziorek86, Malinowa91, Dośka, sunshine 03 v.2.0, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Meggs super, wlasnie myslalam wczoraj o Twoim Wikim, ze dawno go tu nie bylo 😍
Nona a weźźź z tymi facetami.... jak jest seksu duzo to lepiej im nie mowic o plodnych ale jak nie za czesto to moze lepiej postawic sprawe jsno bzykamy sie i koniec. Jak ja nie mowilam to potem czasem chodzilam potajemnie zla (co oczywiscie bylo widac ), bo danego dnia nie bylo wieczorem tylko dopiero rano itp. Teraz juz bardziej wprost mowie choc tez bez zadnego mierzeni temp, o testach owu tez nie mowie.
Dzis jestem taka cięta na mojego od rana, że szok, wnerwilam sie juz ze trzy razy a jeszcze 10 nie wybiła, na bank już po owu...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Kark współczuje !! Dobrze , że piszesz jak wyglada prawdziwe życie z 4 dzieci! Niech szybko się wykurują!
Przedszkolanko tak widzę , ze Cię tu mniej, coś musi być na rzeczy
U nas dziś z rana była afera w domu, bo chciałam ściąć włosy dla Mikołaja, a to chyba jedyna rzecz której nie lubi.
Nona wskakuj w swoje sexi body, udawaj, że tylko lodzik a na koniec wskakujesz i nie ma odwrotu. 😜Nona lubi tę wiadomość
-
Wikuś ale Ty duzy!🥰
Nona,Wiki tak to jest z chlopami .
Wiki to kiedy ta operacja?;O już??
Biegająca nie pytaj;p
A pro po ruszyly zapisy na półmaraton u nas sierpniowy-teraz połowa ceny🙈Wik89, Nona, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Przedszko operacja pod koniec przyszlego tygodnia ale fakt, zlecialo!!! Maz byl juz u anestezjologa, lekarka mowila mu ze sa dwie opcje, albo narkoza, albo znieczulenie od pasa w dol plus glupi jaś, i ze jak juz stawi sie do szpitala to lekarze ocenia i wybiora opcje. Jakies Twoj maz mial znieczulenie, pamietasz moze?
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Planuję jeszcze jedno IUI na pewno, jeśli dr W będzie widział sens w jeszcze jednej próbie to się zgodzę, żeby Mąż nie gadał. Jeśli powie, że doradza ivf/icsi to - tu są 2 opcje - albo USK w Bstoku (śladem koleżanki z endometriozą, która po pierwszej próbie tuli swoją śliczną córeczkę, jej lekarz, który zajmuje się procedurami w USK, przyjmuje też w Wwie), albo Kriobank śladem Malinowej ❤. Warszawę odpuszczamy chyba bo nie mam zaufania do Invimedu i Gamety, u których można skorzystać z dofinansowania. A reszta ma albo słabe oceny i pacjentów i w rankingach, albo ceny, na które nie możemy sobie pozwolić. Biały to jednak kolebka in vitro w Polsce z olbrzymimi sukcesami 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 13:49
Nona, VianEthel2, Magda - mbc, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Dośka, Lami, Malinowa91, madziorek86, blair., Ani0nka, Wik89, Cytrynowy sok, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko lubię za "kusi" . Zapisz się to będzie motywacja . Ja tez planuje u siebie w maju. Jeszcze nie wiem czy sama biec, z Hanka, czy z Mikim, czy może kupić przyczepkę i z dwójką 😂 A tak ba serio z dwójka chyba bym nie dała rady, chętnie bym spróbowała ale szkoda trochę kasy na taki podwojony wózek.
Tęczova super plan ! Liczę na to że nasze miasto przyniesie Ci szczęście !przedszkolanka:), tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Teczova super plan,trzymam mocno za Was kciuki!! Nie ważne jak,ważne by się w końcu udało!;*
Nona dla mnie bez ovu..dziwne że spadło.. Ja w dzień lub dzień przed ovu miałam prawie 400 A przy braku ovu-70-80.
Biegająca zapisze się w marcu chyba bo do 31 jest połowa ceny;p A do tej pory spróbuje kondycję zrobic(chociaż jest nienajgorsza,zobaczymy przy biegu;p)tęczova, Biegającą-mama lubią tę wiadomość