Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Białystok to pół mojego życia (dokładnie pół 😉), tam musi się udać ❤
Malinowa91, Wik89, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wik - moj brat mial narkoze. Trzymam kciuki za Twojego meza Fabryka plemniczkow odzyje i, ktoregos z nich bedziesz pozniej karmic cyckiem 😍
Teczova - kiedy masz wizyte u doktora W.?Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, nie znam się ale chyba spadek estradiolu nie jest zbyt obiecujący 😔 jaka jednostka LH?
Chociaż chyba tuz przed pikiem może zacząć spadać. Niech mądrzejsze się wypowiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 14:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, narazie nie jestem umówiona ale w 11 dc mam przyjść na monit do szpitala to z nim pogadam. No ale do tego potrzebny jest 1 dc 😉 zaraz będziecie mówić "testuj, testuj", ale jakbym nie dostała @ do piątku to idę po prostu na betę.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Wik, dojdziemy do celu, z endometriozą czy nie. Ja tam wierzę w mężowy zabieg 😘
Wik89 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym jutro bzyk zrobiła. U mnie był mega pozytyw i owulka jak testowa kreska była bardso ciemna, ciemniejsza niż kontrolna. I wtedy poszlo
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny