Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:48
Nona, madziorek86, OlivkowaMama, tęczova, Beti82, Cytrynowy sok, Ani0nka, przedszkolanka:), Nikodemka, Dośka, Malinowa91, Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowy, ogormne gratulacje pięknej bety 😍 ależ radosna nowina.
Fiorellko, trzymam kciuki żeby się dalej bąbel wgryzał, a Ty szalej ja integracji. Ja też się na integracji dowiedziałam o ciąży i nie mogłam wytrzymać i wysłałam chłopu zdjęcie a on zadzwonił z płaczem radości 😁 nie spodziewałam się tego po nim i nie mogłam zrozumieć na początku czemu on płacze. Ahhh a jak mi wtedy drineczki smakowały, wypiłam jeszcze jednego po teście 🙈
Beti, ja też aż sprawdziłam tętno na połowkowych, również 160. Lekarz mówił że wszystko ok. No racja, nie bądź mądrzejsza od lekarzy bo się będziesz nakręcać 😉
Lami, jak taka chałeczka pomogłaby mi na moje dzisiejsze dolegliwość i słabe samopoczucie. Ahhh. Gdzie można plasterek odebrać? Dobrze płacę 😘
Beti82, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami 😍😍😍😍 i kakałko do tego ❤️❤️❤️ Aż ślinka mi pociekła 🙈
Lami, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam :* nie będę smęcic ,ale jej mąż też zginął przez samochód jak teść miał 2 latka..lekarze dawali babci z takim organizmem jeszcze 10 lat gdyby nie..
Monia straszna historia,wracajcie do zdrowia i dużo siły!
Lami jestem na diecie. Nie lubię Cie. W sumie dzisiaj cheat Day to wybaczam że slinotokiem -
Lami, cos Ty narobila, slina mi cieknie do pasa 😂
Ja dzis zuzylam do reszty moje sily, koniec. Ostatni raz Ikea, Leroy, juz wiecej tam nie jade. Tak mnie bolal krzyz, ze ze lzami w oczach dopomnialam sie o pierwszenstwo w kolejce.
Dla malego zostala jeszcze wanienka, reczniki, kilka ciuszkow, kilka pieluszek i jestesmy gotowiAni0nka, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Lami, cos Ty narobila, slina mi cieknie do pasa 😂
Ja dzis zuzylam do reszty moje sily, koniec. Ostatni raz Ikea, Leroy, juz wiecej tam nie jade. Tak mnie bolal krzyz, ze ze lzami w oczach dopomnialam sie o pierwszenstwo w kolejce.
Dla malego zostala jeszcze wanienka, reczniki, kilka ciuszkow, kilka pieluszek i jestesmy gotowi -
Oficjalnie jestem mamą mojego cuda małego
Mikołaj urodził się 17.01.2020r o godzinie 16:57
Nie cytujcieNikodemka, Beti82, Ani0nka, Lami, Wik89, Dośka, talku, przedszkolanka:), madziorek86, Cytrynowy sok, Malinowa91, fiorella82, Szczęściara, tere-fere, Magda - mbc, Biegającą-mama, Pestkaa, alex0806, Domi_tur, tęczova, OlivkowaMama, blair. lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Beti, jesli bedzie czym, to sie pochwale, bo juz teraz to nawet nie patrzymy co bierzemy, byle by bylo 😂 Pamietam o wyslaniu Ci fotki łazienki
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Martek, ale piękny synuś 😘 ile waży?
Czyli teraz moja kolej do porodu aaaa.
Wczoraj marzyłam już żeby się to wszystko skończyło i żeby nawet rozwiązali ciążę.
Dzisiaj zdecydowanie lepiej. Ale nadal mam ciągle parcie na pęcherz i nie wiem jak sobie ulżyć. Pije sok z żurawiny, jem te granulki co Domi polecała i leżę na prawym boku żeby odbarczyć lewą nerkę.
W poniedziałek wizyta w Medicover, w srodę wizyta u dr.Bogutyn. Może powinni mi coś przepisać na ten pęcherz bo uciążliwy to jest ból. A ten Monural wiele nie pomógłWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 22:17
-
Martek gratuluję!!
Lami haha,my będziemy te złe 6x w tygodniu A w tym cheat Day 'u wszystkie będą u Ciebie -o ile nie odwrotnie 😂 ja mogę poprowadzić zajęcia fitness na wywołanie porodu jak się komuś spieszy 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 22:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martek gratulacje! Sama słodycz 😍
Talku oby coraz mniej bolało 🤞
Lami to byłoby świetne miejsce, takie centrum kierowania światem płodności 😆🤩🤩🤩
Fiorella dawaj w pn od razu na krew, ja też jadę 😄 olej testy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 00:18