Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Martek gratulacje!😊 Jak porod?58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Kark ja się kompletnie na tym nie znam ale jeśli to ma Cię uspokoić to umów się do gina na usg i podejrzycie czy coś się tam nie będziecie. Ale na bank jakoś organizm się oczyszcza po porodzie
-
Kurczę jestem w szoku! Mój syn zrobił mi tylko 2 pobudki dziś! 😱😱😱😱 o 21 zasnal i o 1 i o 4... szok! On tak nigdy nie miał chyba jak go butlą uspałam to może tak było chociaż watpie. Czy mój dzięć się naprawia czy to jednorazowy błąd systemu 😂? Zazwyczaj po pierwszych trzech godzinach budzi się co godzinę wiec pobudek mamy z 5 conajmniej 😆 Boże aż nie wiem co ze sobą zrobić już się wyspałam 😂
Biegającą-mama, Pestkaa, Lami, Wik89, tęczova, przedszkolanka:), Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
-
Czy ja dziś kupię gdzieś chałkę??? 😭 kurczę powiem Wam ze brakuje mi handlu w niedziele 🤭
Beti82, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
Martek Gratulacje! Cieszcie sie sobą 😘
PrZedszkolanko ja mam ostatnio "cheat day" codziennie 😭 Ale to dlatego, ze zaczęłam biegać z Hanka, w tym tygodniu wyszło prawie 90 km plus codziennie krótki trening na macie i karmienie tylko piersią, codzienny spacer po Mikołaja 5km i moje zapotrzebowanie na jedzenie jest ogromne !
Ja przeżywam kryzys jako matka, ten tydzień jest straszny, mój syn albo ma bunt, albo przeżywa przedszkole, ale ja sobie nie radzę... ludzie z boku Poprostu powiedzą , że rozpieszczony.., chyba za dużo mu pozwalam, on nie rozumie wogole, że za brzydkie zachowanie są konsekwencje, bije mnie, gryzie, pluje, w miejscach publicznych robi jakieś afery, wczoraj z zakupów wróciłam z jakimś kacem moralnym, dziś od 5 rano to samo, pluje na mnie Ehh No już nie mam siły , nie wiem co robić .. Najgorsze jest to , że nie mam wsparcia , M jest tak "skrzywdzony" przez rodziców, ze u niego tylko rozwiązania siłowe wchodziły by w grę
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Biegająca ja się do takich rzeczy w ogóle nie nadaje 😁 ale zrobię naleśniki to musi wystarczyć 😁
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Biegająca to kryzys minie spokojnie tyko musisz być cierpliwa i nie dać się emocjom ❤️
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
A my dziś będziemy dzwonić po salach i wybierzemy miejsce na chrzciny i w marcu będziemy chrzcić. Będzie miał wtedy prawie 5 miesięcy ale nie odważyłam się wcześniej bo mały tak płakał a teraz już powoli chłopak się ogarnia😁
Nona lubi tę wiadomość
-
Wy o salach na chrzciny a ja nie pamoetam kiedy chcialam 😂 maly mial 6 tyg i ciesze sie ze to juz za mna. Teraz byloby tylko gorzej 😂
U nas chyba ciut lepiej z kaszlem. Wczoraj jeszcze sie dusil tak kaszlal . Najgorzej rano gdy wstal. Dzis kaszle ale mniej. Prosze o kciuki by wyzdrowial . bo za tydzien mam urodziny i gosci.. -
Martek gratulacje cudny Mikołaj czekamy na relację
Kark może faktycznie do ginki zadzwoń? Bo to chyba mega dużo. Kiedyś mamaginekolog pisała ile ogólnie krwi traci kobieta podczas okresu, to chyba przez cały tyle ubywa A nie w jednej chwili.
Monia kciuki żeby synuś wyzdrowiał szybko. Robisz mu jakieś inhalacje?
Biegająca pewnie chwilowy kryzys to jest, dasz radę kto jak nie matka
Ja to proszę o kciuki żeby Laura dzisiaj nie nakręcała już afer bo też mam dość;( A musimy ponad godzinie jechać samochodem to Aż się stresuje na samą myśl że mam z nią do auta wsiąść. Chce przed drzemką wyruszyć to może zaśnie. I oby wcześniej kupę zrobiła to jest szansa że będzie spokojna, a nie rączkowa jak wczoraj bo brzuchol boli. Ona nawet jeść nie chce, tak jest zapchana ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 08:35
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biegającą spokój cierpliwość i konsekwencja tylko to Cię uratuje przy buncie niestety te małe stwory to później niezłe manipulatory jak zobaczy ze krzyk i złe zachowanie nie działa to po którymś razie odpuści dużo tłumacz i rozmawiaj ale jak się już uspokoi w histerii nic nie zrozumie i nie usłyszy jak bije to odejdź albo przytrzymaj ręce żeby nie mógł bić dalej czasami u niektórych dzieci działa mocno długie przytulenie. Trzymam mocno kciuki dużo cierpliwości Ci teraz trzeba
Martek on jest przepiękny cudna główka i duże usteczka wyglada jak po cc zero spłaszczonej głowy
Monia zdrowka dla Was;)
Lami ćwiczenia tak zdrowa dieta nie bardzo !!! Jestem chyba jednym z gorzej odżywiających się człowiekow Haha
Anionka zazdro my mieliśmy okropny dzień i noc młody pierwszy raz od miesiąca spał ze mną w łóżku i tylko cyc przynosił ukojenie oby to był skok bo noszenie tych 7kg non stop w dzień mnie wykańcza
My dziś basen i obiad z siostra i jęk rodzina teraz jadę z młody po starszego bo nocował u siostry z kuzynkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 09:26
Ani0nka lubi tę wiadomość