Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A dopiero co pisałam, że Fiorelka wróci z petardą albo petardkiem!!!🥰🥰🥰 Gratulacje 🥳🥳🥳
To teraz przepowiadam, że blair wróci z taką betą, która zwali nas z nóg!🙈🙉🙊Mocno trzymam za Ciebie kciuki kochana 😘😘😘
Zobaczysz, że za niedługo wszystkie będziemy się cieszyć razem z Tobą 🥰🥰🥰
Vian raz dwa i u Ciebie dzidzia zagości, jeszcze miesiąc i startujesz 😍😍😍Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Hahaha ale tu sie dzisiaj dzieeeeeje, to lubię 😎
Ja dopiero z pracy wrocilam tak a propos chorowania takze dzis wszystkiego chyba nie nadrobie ALE graulacje Cytrynowy i Fiorella! Ale piekne wyniki😍
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyNona wrote:Fiorellko. wygrywasz konkurs na największą betę! Kto da więcej? Aaa. Czyli co, trzeba na wyjazd integracyjny jechać i tam testować?
Wik89, madziorek86, przedszkolanka:), Nona, tere-fere, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Miska bardzo dziękuję, planuję wystartowac od maja a póki co podkoksowac się nieco suplami.
miśka, Nikodemka, przedszkolanka:), Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
XxMoniaXx wrote:Przedszko bez jaj.. Juz 😳😳😳😳?
To i nam zaraz 😳
Z drugiej strony teściowa (była asystentka dentystyczna )mówi,że dawać lekkie jedzenie i może się zaklepie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 22:35
-
Lami wrote:Hahaha, Domi, to dobrze że się liczy jak ciążę, dobrze że nie komplikowali dodatkowo 😂 Łatwiejsza jednak jest ta wersja ze słoiczków "po 4 miesiącu" sprawdzam suwaczek i wiem, że mogę kupić 😂😂😂
Nie rozwodz się, poluj na córę! 😁
Dobra, dobra Przedszkolanko, wykreslaj wykreslaj, a na jesień nam napiszesz "idę do mojego super giną na nfz po clo, bo inaczej nerwy stracę" 😁Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Nona niestety... Nowy cykl i właśnie dostałam potwierdzenie od gin, że nic z tego nie będzie, nie wiem czy kiedyś uda nam się transferować 😢
Pewnie was czasem podczytam, ale wyłączam się na razie z forum, ivf mnie przeczołgało, 2 lata starań zniosłam dobrze, ale ostatnie pół roku 🤯
Wypłakałam się dzisiaj, zaliczyliśmy McDonald, kij z tą zdrową dietą. Mąż już zaplanował jakieś wycieczki a póki co:
Staraczki - myślę o was i życzę żeby jak najszybciej zakończył się ten etap waszego życia, wiem, że wszystkie będziecie tulić wasze maleństwa.
Ciężarne - nudnych ciąż wam życzę, niech wam jak najmniej dokuczają te wszystkie dolegliwości, jak tylko wasze pociechy się urodzą, wszystko wam wynagrodzą.
A mamusiom wspaniałych dni z waszymi maluszkami, niech rosną zdrowo i codziennie dają powody do uśmiechublair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Orbitrek wtorki, czwartki godzina 500kcal zawsze robię, awokado jadłam wczoraj, mam w domu kolejne. Wędzona ryba koniecznie nabyć.
Ej pod ogon? Tzn co?Nona, tere-fere, alex0806, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynowy sok wrote:Fiorella a ile jesteś dpo?
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorellko, ogormne gratulacje!
Cytrynowy, 30.01 to zaraz pierwsza wizyta 😍
Ja nadal czekam która ma termin w moje urodziny 7.10. Najfajniejsze dzieci się rodzą. Moja mam mówi, że byłam aniołem a nie dzieckiem. Polecam !tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny