Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko, relaksacyjną z nested
Wiedziałam że powinnam zbadać wcześniej tarczycę po porodzie;/ ostatnio w 5 tygodniu po porodzie byłam to 0.8 niecałe. A teraz masakra. Idę w środę do endo, akurat przed szczepieniem Laury bo to w tej samej placówce.
Słoneczko123, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegająca, pozdrawiam z Białego 😘
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Miałam kiedyś 311 na początku diagnostyki A później już nie badałam. Po ciąży pewnie zwariowało. A TSH dobrze by było poniżej 2 bo wtedy się najlepiej czuje i nie mam nieustannego wnerwa. Poza tym ft4 powinno być przy górnej granicy A u mnie leży. Mam jeszcze 100 w domu, ale poczekam do wizyty bo nie wiem ile mi da. Teraz biorę 75, może da 88.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczotki sa Nested, moja sasiadka wraz z partnerem je robia, polecam
Ja mam i relaksacyjna i te niby na ciemieniuche, ciemieniuchy nie mamy, ale to wlasnie nia czesze Jurkowi wlosy po kapieli bo fajnie zaczesuje mu wlosy.
Dziec odlozony, czekam az zasnie i spadam na 🍷
Sloneczko moim zdaniem medele ze smoczkiem calma. Moja znajoma karmi piersia i butla o jedzie na tym smoczku. Dziecko nigdy nie zlosci sie na piersi. Ta calma serio jest najlepsza przy ewentualnym karmieniu mieszanym.
Ale nie kupuj na zapas, bedzie potrzeba, to kupisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 18:31
Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Co do butelek to Laura na początku jadła z aventu i w sumie spoko jest. Ostatnio jej odciągałam mleko to cośtam piła, ale nie potrafi jej dobrze zassać. I mam miliony butelek z lovi z jakichś darmowych itd, że szkoły rodzenia, od położnej. I już wiem czemu one są darmowe, w ogóle z nich pić nie potrafiła od początku.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja kupilam wlasnie Medele Calme, bo chce karmic piersia i butelka. Dostalismy tez Aventa na szkole rodzenia
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Nona za doradcę. Skoro obie jesteście z Reset zadowolone to zapisuje.
Reset, ale się Wam porobiło z tym karmieniem. Trzymam kciuki żeby Julka zaczęła przybierać.
A to neurolog zaobserwował onm czy doradczyni?
Ja się właśnie zastanawiam do jakich specjalistów powinnam zacząć szukać kontaktu tak żeby po prostu obejrzeli dziecko czy wszytsko jest w porządku.
Fiorella, teraz mi się przypomniało że nie odpisałam ale właśnie też nikogo sensownego nie znalazłam w tym Medicoverze. Też mam pakiet z pracy i byłam u 4 ginekologow. Niby ten ostatni jest w porządku, dociekliwy, wszystko zbadał ale nie pracuje w żadnych szpitalu. Dlatego chcąc rodzić w Rydygierze poszłam do Bogutyn -
A moje dziecko po 2 msc tylko cycka zadnej butelki nie tknie 🤦♀️ calma z której pił przez pierwszy miesiąc zapomnij, nie wie o co chodzi kompletnie. Z aventa natural wypil mi 20 ml (i to mega boju) ktore zaraz ulal 🤦♀️ innymi pluł. Nie wiem jak ja go kiedyś zostawie z kimś innym , chyba dopiero po 6 msc zycia 😁
U nas nadal katar gigant, troche kaszlu, brak apetytu i sporo spania. Szkoda mi tak tego maluszka ze masakra. Wczoraj była kolejna pediatra na wizycie domowej i płucka , wszystko czyste. Takze inhalujemy i odciągamy gluty za co moje dziecko juz mnie chyba nienawidzi 😔Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam butelki Lovi i TommeTippe i mleko kupiłam i smoczki. Eh.
Ja to muszę wszytsko mieć pomimo że XXI wiek i można dostać od ręki w środku nocy nawet.
Najwyżej zostanie dla potomnych.
A dzisiaj ja szkole rodzenia właśnie dostaliśmy smoczki i butelkę Lovi. Ponoć butelka kiepska ale smoczek jest ok.
Chyba musi być taka butelka że jak przechylam to mleko samo nie wylatuje, tak? Ale to się wydaje być oczywiste przecież.
Chyba zaczyna mnie łapać stres jak ja to ogarnę. Ostatnio ciągle myślę czy ja dam radę zaspokoić potrzeby mojego dziecka, czy będę miała mleko dla niego, czy będę umiała ukoić jego płacz. EhhhNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
U mnie też Mała śpi, ale za to Tata na wychodnym 😛 Matka w piżamie będzie oglądać seriale 😀
Meggs wiem jaki to ból, bo ja moją musiałam katować odkurzaczem 3 tygodnie. Ale będzie coraz mniej tej wydzieliny, nam pediatra jeszcze polecał nasivin baby na 5/6 dni, a oprócz tego 4 razy dziennie zakraplać nos solą fizjologiczna i odciągać.Meggs, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość