Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza - ja jak nie wiem co zrobic i nie mam czasu to robie kaszotto (np. dzis). Podsmazam cebulke czerwona cebule, pomidory suszone i pomidorki koktajlowe, dodaje kasze gryczana, troche oleju ze sloika z suszonymi i na koniec ser feta albo inny fetobodobny, posypuje rukola i gotowe
Matko, ale slodziaki! Wszystkie. Najslodsze bobasy swiata ❤️
Mam ewidentny kryzys. Placze, krzycze, nie mam sily wstac z lozka i mecze sie znowu z tym bolem brzucha. Snil mi sie porod, wszystko szlo nie po mysli, jakos mi to weszlo na glowe. Modle sie, zeby dotrwac bez przygod chociaz do najblizszej wizyty za 15 dni.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A tu śpiewająca Jagucha 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 20:08
talku, tęczova, Słoneczko123, Niezapominajka2, Nikodemka, madziorek86, alex0806, Biegającą-mama, Pestkaa, Szczęściara, Malinowa91, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Meggs, Wik89, Ani0nka, Beti82, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Ale piękne dzieciaki 😍😍😍
Dzięki za wiadomości odnośnie ubranek. To nie będę na razie nic kupować bo nie wiadomo jaki się urodzi i jak będzie rósł. Mam nadzieję że te 50 chwilę nam posłużą bo są cudne. A większość mam z odzysku więc ewentualnie nie będzie mi szkoda gdybym nie założyła.
Biegająca, jak się ma Hania?
Oby Ciebie całkiem nie rozłożyło -
Wik, też mam wrażenie, że kiedyś byłam bardziej gotowa na dziecko. Damy radę kochana!
Haneczka nawet w szpitalnym wydaniu wygląda olśniewająco. Trzymaj się dzielna Mamusiu 😘Biegającą-mama, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hameczka nawet w czepku szpitalnym urocza i jaka długa Pannica
Szkoda ze nie można posłuchać piosenek Jagny
Nikodemko będzie dobrze już bliżej niż dalej ja pamietam ze dostałam takiej schizy już po terminie porodu i żegnałam się z mężem w razie jakbym umarła przy porodzie takie głupoty gadałam ze aż strach ale skoro urodziłam po pierwszej cesarce takiego wielkoluda i żyje to Wam tez pójdzie gładko jeszcze pamietam jak przy przyjęciu zmierzyli mi biodra i mówią no nie za szerokie ale dziecko 3,5kg powinna Pani dać radę urodzić HahaBiegającą-mama, Niezapominajka2, Nikodemka, Dośka lubią tę wiadomość
-
Talku No już b. Dobrze nic w płucach nie słychać. Tylko antybiotyk muszą dokończyć. Wypisują nas w niedziele 🙏🏻🙏🏻😍
Wczoraj się odważyłam na videorozmowe z Mikołajkiem. On uśmiechnięty skakał po kanapie , wysyłał buziaki, a ja ryczałem jak bóbr , cała zasmarkana , gula w gardle 😜
Teraz wiem dziewczyny co czułyscie leżąc na patologii ciazy. Nie oddychałam świeżym powietrzem 5 dni.Dośka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ale tu dziś dzidziusiowo 🧡 śliczne wszystkie!
Ja 2 lata bujałam się po Jeżycach A z poznańskich dziwactw językowych pamiętam wduś i np. spotykamy się o CZYnastej CZYdziesci. Fajne miasto, bardzo miło wspominam.Nona, Cabrera, Biegającą-mama, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Kozgo - masz racje, kazda musiala przez to przejsc. Mam nadzieje, ze jeszcze mina mi te zle mysli do czasu porodu. Przyznaje, ze wraca mi do glowy historia tej blogerki „Wyrwane z kontekstu” chociaz mialam nie brac tego do siebie 🙈 Sama siebie wkurzam.
Biegajaca - ciesze sie, ze juz dobrze i, ze wychodzicie w niedziele, super :*Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Jeju ale w ostatnim czasie wysyp dzieciaczków.. Wszystkie piękne do schrupania nawet marudząca Laura😉😉
Alex przybijam piątkę młody dopiero zasnął a tak to też od 8.15 turbo drzemki..
Ogólnie u Nas szpital. Młoda angina staruch zaraził mnie całe gardło zawalone.. Jestem nie do życia😪😪
Cytrynowy sok Fiorella gratuluję udanych wizyt. Niech maluszki ładnie rosną..Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Talku ja na 56 mam max z 10 ubranek reszta to 62 i nic wiecej nie kupuje wieksze bede kupowac pozniej jak zobacze jak Mała rośnie, a gdyby okazała się mini dzidziusiem to na szybko dokupimy 50-56
Nikodemko ufff dobrze, ze to tylko zbite palce i nic poza tym!
Mi przez wczorajszy wozek Beti snily sie w nocy same wozki, ktore okrywalam jakimis pokrowcami😂
Tak patrze na Nasze forumowe bejbiki i ja tez chce juz takiego miec!!! Sama rozkosz 🥰🥰🥰Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Też wrzucam swoje dziecię marudne..
Dziś skończyłem miesiąc.. Nie wiem kiedy to zleciało😳😳
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 22:19
madziorek86, alex0806, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Malinowa91, Nona, tęczova, talku, Cabrera, Meggs, Słoneczko123, Beti82, Niezapominajka2, Dośka, Pestkaa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ale Miki, cudnie
u nas jutro 5 miesięcy... Ja nie wiem co to dziecko tak przyspieszyło z rośnięciem!
U nas dzisiaj dzień unicorna, serio. Nie chce niczym innym się bawić, gada do niego jak katarynka. Jeszcze 2.5 h i będzie tatuś, zaczynamy weekendLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jej,Ale wysyp słodkości!! No i jak tu być na diecie jak tu każda słodycz do schrupania? powiem Wam,że udały nam się te forumowe dzieci więc staraczki wiecie co Was czeka
Ale czas pędzi.. jak to widać na zdjęciach. Szczęściaro no i kiedy miesiąc minał😱madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona studiowałam w Poznaniu 💛 jej, czasami tęsknię, ale z gwary pamiętam tylko tej, tytka i ćmiki, bo tylko to na studiach powtarzało się często 🤪😂 no jeszcze dzieciok czasami, ale nawet nie wiem czemu 🤪
Ale słodkości tutaj, o kurczaki, miały być muffinki ale już się chyba zasłodziłam 🍭🍬🍭🍬🍯🍰🧁🧁🧁🍨🍧🍦