Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluś cudny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 18:26
Nona, Ani0nka, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), alex0806, Beti82, Szczęściara, Domi_tur, Cabrera, Izape_91, miśka, tęczova, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Nikodemka, Dośka, talku, Słoneczko123, madziorek86, Pestkaa, Malinowa91, Wik89, Meggs, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Talku, moja Julka urodzona 2940 i 51 cm i 56 nosiła do 11 t.ż Zaś 50 z HM to nosi do dziś Ja nie lubię za dużych ubranek, podwijania itp. więc mnie te 50 ratowały na początku, aczkolwiek 50 nie zawsze = 50 I dlatego spokojnie - urodzisz, zobaczysz w co Ci wchodzi i dokupisz. Ja ciągle dokupuję mimo pełnych dwóch szuflad... taka frajda, że szkoda sobie odmawiać!
Madziorek, widziałam post o przyrostach. Teraz nie mam jak pisać dłużej, ale u nas z tym jest duży problem i chyba wreszcie zdiagnozowany przez CDL. Jak będziesz chciała namiary to dawaj znać!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jak tu dzisiaj słodziakowo się zrobiło;) więc marudzicy nie wstawiam. Ponad 3 h nie śpi, wystąpiły w nią nowe siły witalno marudne. Na razie demoluje swojego jednorożca^^
Nas 50 uratowały na początku. Miałam 56 ale dużo za duże były. 50 pożyczyła nam koleżanka bo 2 miesiące wcześniej też miała mikro bejbika;) długo później w 56 chodziła, a teraz to powoli 68 robią się małe i niektóre 74 jej zakładam ;/ rękawy zawsze za długie to podwijam do środka;) też każda rozmiarowka inna. Niektóre body na 62 jej jeszcze zakładam też.
No dobra jednak update, słodkie to ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 10:48
Szczęściara, Beti82, Cabrera, Izape_91, miśka, tęczova, przedszkolanka:), Ani0nka, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Nikodemka, Dośka, Słoneczko123, madziorek86, Pestkaa, Cytrynowy sok, Wik89, Meggs lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Aluś cudo Anionka miałam Ci pisać ze mój w miesiąc tez 1kg hehe ostatnio u gastrologa 7300 hehe żarłoku cycuchowe z tych naszych chłopaków
Mnie wkurzają te rozmiarówki bo mam ułożone rozmiarami a później się okazuje ze połowa zaniżona i nie wchodzi jak np zara czy sinsay
Alex o matko co za słodka maruda rozkosznaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 10:49
alex0806, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Cudne dzieciaczki 😍
Kozgo, ja sobie poukładałam bodziaki na długość z tego powodu, nie patrząc na metki. Przynajmniej te 50 56 mam już ułożone w szufladzie i niech sobie czekaja.
Nie wiem co dzisiaj na obiados... Jakieś pomysły macie? Co by się dużo nie orobic 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 11:12
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ale piękności ❤
Cytrynowy, boski wierszyk 😘
Byłam na monicie, owu potwierdzone, endo średnie bo 11mm. Dziś popracuję nad nim z mamą i siostrą 🍷🍷🍷😉alex0806, Nona, Domi_tur, Magda - mbc, talku, Słoneczko123, Malinowa91, Pestkaa, Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTęczowa, endo spoko 😊 ale każdy powod do 🍷 jest do ry 😉
Dzieciaczki przesłodkie 😍😍😍 wszystkie!!
A my dostaliśmy wyprawkę od miasta po 4 miesiącach 🙈 na szczęście pomyśleli i dali rozmiar 74 😊 a wszystko zapakowane w pudełko z opisem „pierwsze klunkry Gzubka”. Pytanie: z jakiego miasta pochodzimy 😜??alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera hahahahaha, pewnie jakiś Śląsk? ;p
Laura już się wyspała, tak ze tego... odpoczęłam jak nic ;p dobrze że już dzisiaj piątek. Na dodatek ona ciągle się na brzuch obraca, więc bawi się w tej pozycji pół dniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Sliczne , słodkiej wszystkie dzieci! I takie już duże. Moja wazy równo 6 kg i rozmiar 74 jest na długość na styk, Alex ten z pepco aktualnie a on zaniżony chyba ... Na początku miałam Next New born (1m) i się nam sprawdziły , nosiliśmy przez miesiąc przynajmniej.
My wychodzimy w niedziele. Tu jestem strasznie 😭 Sala 9osob , codziennie kogos wypisują, i w nocy przyjmują , wiece jest cały czas płacz, hałas, o 24 podają leki dozylnie wiec rozbudzone wszystkie dzieci... No i czuje , ze mnie bierze, mam zawalony nos, dreszcze, zaczyna się kaszel. To sobie pomarudzilam -
Cabrera, haha moze i rzeczywiście szukam usprawiedliwień 😉
Nona, stymulowałam się aromkiem 2 tabletki 3-7 dc, czego efektem było owu w 13dc. Dziś dopiero 15, zwykle jeszcze nie myślałam o owu, a tymczasem już piję przeobrzydliwe "smoothie po owulacji" 🤮 nawet kolor podobny 😂alex0806, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pracowałam 2 lata w warszawsko-poznańskiej korpo, naprawdę często nie rozumiałam co do mnie część poznańska mówi. Tylko się głupio uśmiechałam 😁
Cabrera, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”