Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Gratuluje wizyt
ciocia dumna!
Dla "okresowych" duźo siły..i czekolady w podwójnej dawce,bo teraz idzie w cycki!
Meggs a jak te badania co robilas cały panel?
Nikodemko i jak te męża? Bo chyba przegapilam..
My po spacerze-źyję i nie mam zadyszki! Pora na zupę bo ssie juź i muli.
Aa Nona i ten 8.03 to taka data od listopada wspominana, wierze że magiczna !
A Nikodemka maja jutro badania meza z tego co pamietam.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja troche sprzatalam i mnie wziely takie skurcze jelit ze dobrze ze mam wc blisko. Jej i brzuch bolał. Nie podbrzusze tylko brzuch. Teraz juz leze i odpoczywam.
Opryszczka, teraz jelita, nagly zanik mdlosci od wczoraj . wykoncze sie do piątku. A potem mam miec wizyty co 4 tyg czaicie. Toz to istna wiecznośćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 13:58
-
Przedszkolanko nie wiem kiedy była owu ale 2 tyg we wtorek nie było pęcherzyka. Niby ten cykl bezowulacyjny.. No nic jutro zrobię test inny niż Nord. Brzuch czasami zaboli cycki też dają o sobie znak.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
W temacie cieni ja się nie wypowiadam
bo ja zawsze coś widzę, teraz mam (pierwszy raz w ciągu starań) mocne postanowienie że nie testuję wcześniej. Plan mam że najwcześniej zatestuję w sobotę, to będzie jakiś 13 dpo i liczę że dzięki temu mój mózg za bardzo nie zdąży ześwirować bo dwa dni później planowo @.
Co do in vitro, to ja jestem absolutnie na TAKNona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Ja jestem wierzaca i praktykująca i in vitro mowie TAK.
Mysle ze Bog nie chce zebysmy byłi nieszczesliwi z powodu braku potomstwa. A kolejne dziecko boze niczemu nie jest winne ze jest z in vitro . tez powstalo z ojca i matki tylko w laboratorium a nie z zaciszu domowym. Naturze trzeba pomoc- takie czasy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 14:07
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość