Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś zatestowalam. Pojawił się jakiś cień cienia po czasie. Nie wierzę w takie cienie tymbardziej że to nordtest. @ jak nie było tak nie ma. Dzisiaj raz zabolało mnie podbrzusze. Cycki bolą ale trochę.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMnie najbardziej dołuje moja kumpela, która z przerwami stara się z mężem od 8-7 lat mniej więcej. W tym czasie 2 cp i kilkanaście cb.
Tylko ona nie robi badań poważnych - tsh, prolaktyna spoko, ale np męża nasienia czy mutacji nie zrobi, bo się boi wyniku.
Drożność wręcz ja i jej siostra na niej wymusiłyśmy po 2cp pół roku temu i się okazało po takim czasie, że tylko prawy jajowód jest drożny.
Teraz chodzi do nowej gin, ma po raz pierwszy w życiu monitoring i dostała clo. I powiedziała, że nie będzie brać, bo się boi.
In vitro czy inseminacja też odpada nie ze względu na kasę, tylko są wierzący i nie pozwala im na to sumienie.
Także w kółko słyszę, że ona nigdy dziecka nie będzie mieć, że tak jest jej źle, ale nawet głupiego acardu na próbę jeden cykl boi się wziąć -
Teczova - no wlasnie... Dlatego chcialam miec ta laparoskopie i wiedziec na czym stoje. Ale z drugiej strony bolesne miesiaczki wcale nie musza swiadczyc o endometriozie. Siostra mojej mamy ma taki sam problem jak ja, miala laparo, okazalo sie, ze jest czysto. Jezdzila po specjalistach i ma po prostu stwierdzone pierwotne bolesne miesiaczkowanie, prawdopodobnie spowodowane nadmierną produkcją prostaglandyn. Urodzila dziecko i az do menopauzy bedzie brala tabletki anty, to jedyny ratunek. Na razie bede polegac na zalozonym planie czyli nasienie, hsg, stymulacja i jak nie wyjdzie to dopiero laparo.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:52
Domi_tur, tęczova, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., XxMoniaXx, sunshine03, Lami, Biegającą-mama, Ani0nka, Meggs, Beti82, Mons, kark, Julia93, moyeu, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:30
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko, fantastycznie!!!
Gratuluję małego-wielkiego człowieczka w brzuszku
Sunshine, dla Ciebie i Twojego bejbika też gratulację! Rośnie jak na drożdżachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 12:21
sunshine03, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko super! Kiedy miałaś ostatni okres? Chce sobie porównać ze mną? I ile trwa cykl?
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko najpiękniejszy widok ❤ tak bardzo sie ciesze!!
Kark ja absolutnie nie moge zrozumieć myślenia że czegoś nie zrobie / nie zbadam bo boje sie wyniku. Absurd. Dla mnie największym strachem jest niewiedza. Bo jak wiemy z czym to ze wszystkim mozna sobie poradzić.kark, tęczova, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
No to masz racje czekam do poniedziałku już nie mogę się doczekać i się boje... to czemu ten suwak jak mi dziwnie wylicza jak owu miałam 3 lutego. Powinien być ukończony 6 tydzień i jeden dzień a nie 7 a ustawiłam aby liczył wg owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 12:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wizyt
ciocia dumna!
Dla "okresowych" duźo siły..i czekolady w podwójnej dawce,bo teraz idzie w cycki!
Meggs a jak te badania co robilas cały panel?
Nikodemko i jak te męża? Bo chyba przegapilam..
My po spacerze-źyję i nie mam zadyszki! Pora na zupę bo ssie juź i muli.
Aa Nona i ten 8.03 to taka data od listopada wspominana, wierze że magiczna !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 13:11
blair., Nona lubią tę wiadomość