Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kark super ze u Ciebie lepiej, bo myśle o Tobie codziennie. Ja bym poleżała jeszcze z przynajmniej 2 dni plackiem. A potem so gina żeby sprawdzić co sie dzieje.
U mnie Wam powiem ze dziwnie. Wydaje mi sie ze jest owu a ginekologom to normalnie wierzyc nie można.
Temp wczoraj 36,3 , dzis 36,4 ale dzis noc mega kiepska bo kot rozrabiał i budził mnie co chwila. Jajnik i to o dziwo lewy tak boli ze az promieniuje. A jak sikłam przezroczystym moczem na owulaka to taka sytuacja:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1c5a0b84c4.jpg
I bądz tu mądry i słuchaj lekarzy.
Nona, przedszkolanka:), Beti82, kark, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Pestkaa, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs - no to idzie owu! Zaden bezowulacyjny, tylko po prostu bylas przed, endo na pewno masz juz piekne
Pamietacie jak mowilam, ze przeczuwam u siebie @ stulecia? No to sie sprawdzilo. O 3.00 obudzil mnie przerazliwy bol, wzielam ten Nimesil i mimo to, meczylam sie do 5.00. Masakra... Psychicznie tez jestem calkiem rozsypana, chyba hormony robia swoje.Meggs lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Biegajacą, a jakiś termin masz? I miałam Cie pytać, ale zapomniałam - bierzesz no spe tak codziennie czy tylko jak boli?
-
nick nieaktualnyKurcze Nikodemko
Czyli nic nie pomaga z leków?
Meggs, git majonez, te owulaki chyba tylko pik pokazują z tego co dziewczyny zdjęcia wrzucały, także pracujecie na bobasa
Moja ginka i tak przyjmuje pon, czw i pt, więc czw lub pt pewnie pójdę.
Beti, co obstawiasz u Ciebie? Bo widziałam, że przestawił Ci program.
Dziewczyny cholernie mi głupio o to pytać, ale ktoś się przypadkiem nie wybiera w najbliższym czasie do kika :]?Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiegającą-mama wrote:Mam zalecone 3x 1 forte ale to już było 3-4 tyg temu wiec na początku brałam 3 przez tydzień a teraz obserwuje nic nie ciągnie nie napina się to nie biorę, raczej 1dziennie ... powiedziałam to lekarce i nic nie skomentowala , ale tydzień temu dała zastrzyk rozkurczowy i powiedziała ze jak chce to może mi je przepisać nawet ale nie chciałam
Monia, ja dużo wit C plus pastę do zębów na tą opryszczkę jakbyś krem normlanie smarowała. -
Kark - nic... teraz niby nie mam ataku bolu, ale i tak wszystko mam tak obolale, ze nie moge chodzic. Za jakie grzechy...
-
Dzięki dziewczyny. Najlepsze jest to ze jak ginka powiedziała ze to bezowulacyjny to walnelam wszystkimi suplami bo mój zoladek miał ich juz serdecznie dosyć
Ogolnie działamy. Ale nie napalam się bo az wierzyc mi sie nie chce zeby jakiś pęcherzyk tak przez te 6 dni przykoksił zeby stał sie dominującym. Podejrzewam tez ze to nie pierwszy taki numer mojej owu i kilka cykli przez to poleciało.
Aaa i endo tez sie nie przejmuje. U mnie ono nie powala, ale 8 mm bedzie miec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:28
-
nick nieaktualny
-
[QUO,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:12
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:12
-
A i Kark odpisalam pod wykresem co mysle o owu