Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja się boje wstawiać jeszcze suwaczek... Dziś o tym myślałam, ze od kiedy wiem o ciazy był tylko jeden dzień w którym odetchnęłam Indie cieszyłam a następnego już z krwawieniem byłam na IP. Ja jeszcze nie wybiegam w przyszłość, tylko do wizyty...
-
Anionka - tak...
Kark - pamietam, ze kiedys go wzielam i mialam jakas mega rewolucje zoladkowa, ale to bylo dawno. Jutro zaryzykuje, to moj jedyny ratunek. -
Nikodemko ja dostałam nimesil po wyrwaniu ósemki. Wszystko spoko było, nie bolało. Ale na moje migreny nie pomógł. Ale na nie to morfina by chyba nie zadziałała
takze bierz , bezsensu się męczyć.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Biegającą ale jak już słyszysz serduszko to ponad 8 tydzień tak? Oj wstaw prosimy ❤️ Będzie wszystko dobrze nie bój się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 18:53
kark lubi tę wiadomość
-
Z Polą równo miesiąc trwały wymioty,mega mdłości i kroplówki ( od zrobienia testu). Później muliło jeszcze miesiąc. Mój miesiąc teraz minął tydzień temu a że tym razem było lżej to może marzec nie będzie najgorszy już- tak,łudzę się ale muszę
Kochana tylko spokój nas uratuje, ja w środku też taki czuję i czekam spokojnie do wizyty -
Ja mam tzw zero objawów, cycki prawie w ogóle nie bolą, czasem brzuch zaboli ale to tez jak nic, zero mdłości, zachcianek no nic... ale jestem jakoś spokojna. Moja mama i siostra tez nie miały przykrych dolegliwości to może i ja tez jestem szczesciarą
muszę mieć takie nastawienie i tego się trzymam. Jednak idę w poniedzialek 11 marca do swojego ginekologa i rezygnuje z wizyty w piątek u innego. Poczekam ten weekend dam radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 19:48
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julia właśnie tak mi się nie udało,ale fakt-wtedy szukałam w innym miejscu
jak Pola uśnie to spróbuję
Moje dziecko po aferze przed spaniem podjęło dorosłą decyzję,że dzisiaj zasypia sama - czekam na efektpóki co grzecznie leży
(a ona nigdy nie leży
)
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Ej Wy umieracie po dupku z tymi cyckami a ja mam tak naturalnie co miesiac przed okresem
takie zalety wysokiego proga, hehe oszalec mozna.
Kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty. Ale jestem o was wszystkie spokojna!
Ja czuje dziś jajniki , może sobie przypomniały ze jednak nie maja l4 na 9 msc jeszcze
Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs, ja w każdej ciąży umierałam przez cycki, nawet przy biochemach, a teraz taj było fajnie, że nic nie boli, nic nie nabrzmiewa, nic nie jest tkliwe... Ale trudno, dla kropka wszystko, nawet te cycki przeżyję
Żeby mi tylko nie urosły bardziej, bo będę całą wypłatę na staniki wydawać -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Nie mam
i nie bede mieć. Dziś 21 dc. Albo przyjdzie okres albo owu. Poznam po cyckach, są niezawodne
Cycki nigdy nie kłamią hahah
tęczova, Meggs lubią tę wiadomość