Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściaro, żadnych wymówek🙈🙊 gadasz z psycholką, która obsikała dobre dziesięć testów w jednym cyklu, w tym połowę za wcześnie 😂😂😂 ale po pierwszym poczasiaku obsikalam trzy różne testy i każdy pokazał kolejnego poczasiaka, bobo test wieczorny dopiero krechę 😂😂
Szczęściara, kark, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Domi zaczynam się Ciebie bać 😂 😂. Nie no żartuje. Jak uda mi się zrobić test to zrobię. Moje dziecko jest ze mną nawet w kiblu. Mąż też będzie się kręcił. Ciężko będzie ale postaram się.
Rosół zjedzony. Leki zaraz wezmę i nie pije do 18.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:30
Niezapominajka2, Beti82, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jeeej nareszcie! Emotikony wyrażają więcej niż tysiąc słów 😁😁😬
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 14:38
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:46
kark lubi tę wiadomość
-
Eee tam, ja w poprzednim cyklu obsikałam coś około 20 testów, ale cykl trwał 40 dni więc chyba luz
Źle Wam napisałam wcześniej, policzyłam ba spokojnie i teraz jestem teoretycznie 9/10 dpo a termin @ of wyznacza mi na 8.03, więc i tak będę testować najwcześniej w sobotę, trudno, najwyżej przyjdzie @ ale nie chcę znowu świrować.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:13
-
Wik89 wrote:Dziewczyny, dolacze sie do smutkow, ja tez jestem wykonczona tymi staraniami, mam ogromny lek ze sie nie uda, niedlugo mi stuknie 30, zawsze myslalam ze jak mam regularne miesiaczki to nie bedzie problemu a tu juz rok staran minal wlasciwie. Zaniedbuje prace, rodzine, bo tak mnie to zajmuje psychicznie:( ehh mam nadzieje, ze wkrotce nam sie uda
Dziewczyny powodzenia na wizytach!Lami, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
[QU,
-
Niezapominajko - piekna dzidzia! 😍
Tak, moj maz ma jutro badanie nasienia i wlasnie lezy w lozku z temperatura 37,6 i nie moze mowic. Nie mam slow. Nam naprawde chyba nie jest pisana ta ciaza.
Ja na inseminacje nasieniem dawcy bym sie raczej nie zdecydowala... Ale podziwiam kobiety, ktore maja tyle odwagi i absolutnie to rozumiem.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
[QUO,
-
Szczesciaro zycze ci z całego serca aby cie testy w konia nie robily ale ja niestety w nordy nie wierze.Taka madra jestem wiem a sama nie zamowilam jeszcze tych z allegro
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:30
Beti82, Lami, kark, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia też prosze o info dlaczego acard na rano? Bo ostatnio jeszcze była mowa zeby na noc brać. U mamyginekolog też info zeby na noc.
Beti mam nadzieje ze ta wizyta to ciazowa bedzie
Nikodemko mam nadzieje ze nie rezygnujecie jutro z tego badania? Wiem ze meskie 37 stopni to stan agonalny, ale no mam nadzieje ze mąż sie nie podda 😂Beti82 lubi tę wiadomość