Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Beti jak zobaczę drugą kreskę na innym teście niż Nord to wtedy uwierzę. Czekamy na dalszy rozwój 🙄
-
Kobitki, te testy to trzeba samemu wyczaić. Sik prosty każda ma inny, na to wygląda
Szczęściara, trzymam kciuki, żeby to był taki poczasiak jak mój na bebyboomie, też wyszedł po godzinie dwóch
Ale za to z allegrowych cieni o czasie i bobotestowych poczasiaków nic nie było.
Moja awersja do zup na mięsie nie minęła. Zajadlam u mamy rosół i już jestem poskładana do końca dnia. Bleee. Wszystko, na co miałam ochotę tak do 11tc minęło m żadnej marchewki, jabłka nie zjem, żaden kisiel, mięso, wszystko złe. Nie wiem co mam jeść.
Jeszcze nawet tydzień nie minął od spotkania z dzidzią, a już mi tak tęskno. Mam wrażenie, że na początku miałam więcej cierpliwości i jakoś lepiej to znosiłam.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:14
tęczova lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja, ale jesli bedzie gorzej, to bedziemy przekladac, bo jak ma jechac tyle drogi i placic kase po to, zeby wyszly slabe, a pozniej bedzie musial je powtarzac to tez bezsens... Ale jestem juz tak zla na to wszystko, ze za chwile wybuchne. Juz nie mowiac o tym, ze czuje sie jakby ktos mi wiercil nożem w brzuchu
-
nick nieaktualnyNo to ja chyba będę przemycać obiady od mamy, a mojemu powiem, że odżywiam się energią słoneczną i siłami witalnymi ziemi... 😒
Ja mam mdłości i odruchy wymiotne w tej ciąży tylko po rzeczach ze skórkami. Mam wrażenie, że mi to siada na gardle i potem mnie naciąga i jest na gardle cały czas aż do snu i następnego dnia.
Także pomidor, papryka, kukurydza, itd...
I co mój cudny Misiu na obiad zrobił?
Mięso mielone, do tego wrzucił pomidory, paprykę i kukurydzę. Odlał sos, więc te skóry nawet nie zmiękły, dodał makaron i ser.
Jadłam powoli, żeby nie żygnąć 😔 Po podczas mycia zębów w łazience myślałam, że będzie bełt w umywalkę. Drzemnęłam się i jest minimalnie lepiej, ale i tak coś nadal na gardle siedzi 😞 -
nick nieaktualny
-
Nikodemko. Tez slyszalam ze badanie moze byc zaklocone ale z drugiej strony jesli infekcja dopiero co sie rozwija to moze lepiej zrobic badania jutro z uwagi na ten dlugi proces produkcji spermy niz czekac kolejne 3 miesiace, moze faktycznie zadzwon i podpytaj?
Wspolczuje przebojow...
U mnie plan na ten cykl to suple, grejpfrut, ananasa tez dzis kupie w takim razie:D, oraz uwaga uwaga zel Conceive plus:P ale za to malo seksu bo maz wraca dopiero w dzien mojej owu takze nadziei duzych nie mam. Androlog za tydzien, hsg w przyszlym cyklu jak sie wyleczę z infekcji, wczoraj skonczylam Flucofast doustnie i wzielam Gynoxin jedna dawke dopochwowo, za jakis tydzien ide na posiew.
Nona ladniutki wykres kciuki!!!
Szczesciara czekamy na powtorke testu:)Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiem, mozecie mnie zjechac z gory na dol bo ostatnio narzekalam na mdlosci ale bardzo sie martwie bo od wczoraj jakos przestalam sie czuc jak w ciazy. Mdlosci nagle zanikly, sennosc tez i piersi dzis bola tylko trochę. Mam dziwna energie i samopoczucie takie zwykle. Bardzo sie zaczelam martwić ze cos jest nie tak. Detektorem niczego nie znalazlam ale to akurat za wczesnie. I jeszcze ta opryszczka ktora ni cholere sie nie goi.
Wiem ze skoro mam ja 2gi raz w zyciu niby bie szkodzi ale u siostry przy poronieniu gin powiedziala ze mogla ona temu pomoc woec wogole jestem juz siwa. Sorry za smety 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 16:09
-
Monia nie znam sie ale, juz tyle tu czytalysmy o przemijajacym braku objawow, ze powiem tylko choc latwo mowic: nie stresuj sie! Jeszcze sie okaze ze za dwa dni objawy wroca ze zdwojona silaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023