Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBył bełt, nic nie zrobię po takim obiedzie.
Napisałam mu delikatnie, że jest cudowny i jestem dumna, że tak o nas teraz dba, ale żeby więcej papryki, kukurydzy i sałaty nie dawał na obiad, bo przez to żygałam.
Myślicie, że będzie foch?Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka na kopie to ja mialam wleciec hahaha reszta kulturalnie za raczke hahah
-
Niezapominajko a weź Kochana na chwile zmień datę suwaczka chodzi mi aby suwaczek liczył dni wg owu, czy wtedy zmieni Ci się coś na nim? Plisss a później sobie weźmiesz znów wg miesiączki 😊
-
A ja idę w piątek do ginekologa innego pierdziele muszę wiedzieć co i jak, Panikara ze mnie jak ich mało, oprócz tego ze jestem senna cycki coraz mniej bolą i brzuch to nic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fe514a350b6.png
O tu Kochanie masz.
Ale słuchajcie skoro mama ginekolog pisała aby liczyć ze jak ma się tego dnia owulacje to już ginekolodzy liczą ze to 2 tydzień ciąży. Wiec skoro miałam 3 lutego owulacje to mam skończony 6 tydzień i rozpoczęłam pierwszy dzień 7 tygodnia wiec suwaczek dobrze to opisuje prawda? Proszę niech ktoś mądry się wypowie. -
Ale dziś naskrobałyście!
Megss gratuluję bordowej krechy na owulaku! a miał być bezowulacyjny 😏... no nic Wam na słowo nie można ufać 😄
Sunshine, Niezapoiminajko dorodne maleństwa, gratuluję udanych wizyt! 😊
Kark cieszę się, że u Ciebie stabilnie 😘 a strachu znajomej przed badaniami nie czaje zupełnie, ja też chciałabym wszystko wiedzieć, całkowicie zgadzam się z Meggs, nie mogłabym żyć w niewiedzy.
Nikodemko co za kurde pech, cały czas coś 😕 przykro mi...
Szczęściaro, ja niewiele widzę, ale czekam w napięciu na wieczorne krechy 🙃
Nona mam nadzieję, że tych drinów i wina nie będzie ci szkoda 😁 wykres marzenie!
Beti super ze nowy gin, oby normalny i nie bagatelizował tego co mówisz 🤓
Julia czekamy na wieści z usg 😉
No i emoty są super hahaha teraz to można słać wirusy 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰 !!!!!Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za kopa Niezapominajko 😚
Fajno, mąż wykorzystany. Śmiechu było co nie miara. Nawet nie pytajcie 😋
W ogole Niezapominajko poznałaś dziś bobo w dniu imienin mojego taty, a termin porodu pisalas ze masz na 21 pazdziernika a to urodziny mojego męża , czuję podwojną telepatyczną więźNiezapominajka2, kark, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość