Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Boże dziewczyny cała się trzese. Nie chcę żeby to nie byl żart.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałabym Wam z całego serca polecić prowadzenie ciąży u położnej. Byłam na wizycie w piątek i już wiem, że rezygnuję z lekarza na rzecz położnej właśnie. Tzn. 3 USG będzie robił lekarz, ale poza tym, o ile będzie dobrze, tylko wizyty u poloznej. Boże, to była całkiem inna jakość, inna rozmowa. Godzinna wizyta, wszystko omówione, tak po ludzku, bez medycznego bełkotu. Jestem szczerze zachwycona. Gdyby któraś z Was się zastanawiała to pytajcie.
kark, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulka jednak Julka, bo ostatnio mówiłaś, że się wahacie czy jednak nie inne imię 😉?
Szczęściara pięknie! Będziesz szła na betę?
Rzepakowe spoko, dziś brzuch mocno bolał (szczególnie po żygu 😞), ale zero krwi, tylko beż przy podcieraniu ☺Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Lami no z tym wychodzeniem roznie bywa. Moja od 1 do ostatniego usg wychodzila zawsze nad :p urodzila sie w 41 tyg 4.200 kg i 59 cm. Wykurzona cc z powodu awych gabarytow. Nie zanosilo sie jeszcze na porod oj dlugooooo. A owu mialam napewno w ten dzien bo mialam monitoring.
Lami lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny ja ryczę. Mój mąż to zero pojęcia jakiegokolwiek. Taki zacofany że szok. Małej dałam test żeby dała mojemu a on co ona mi daje. Jedna kreska? Nosz kuźwa. Pytam czy widzi druga no nie. A nie jest ale myślałem że będzie taka sama jak ta 🙄🙄
Nona, kark, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara pięknie gratuluje !!!! Niech ciemnieje teraz
Julka piękna i duża dziewczynka
Kark dobrze ze krwawienie ustaje oby w piątek na usg było widać jak się wchłania !!!
Meggs stosunkowo udanych seksow owulacyjnych
Nona ja mocno trzymam kciuki za tego 8 marcaSzczęściara, Nona, kark, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro CUDOWNIE!!!!! Jejku to beta koło 70 będzie jutro zobaczysz ❤️ Albo więcej ❤️❤️❤️ Jejku tak się cieszę!!! Teraz Ty jesteś najmłodszą zafasolkowaną!!! ❤️ Ustępuję miejsca 😁😘😘
Szczęściara, kark lubią tę wiadomość
-
Szczęściara, czyli nordy dla Ciebie też szczęśliwe
Gratuluję! ❤️❤️❤️
Kochana, jeśli jutro będziesz robić betę może warto sprawdzić ten progesteron. Większość z nas i tak przy pierwszej becie sprawdzałaAni0nka, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Boże dziewczyny ja ryczę. Mój mąż to zero pojęcia jakiegokolwiek. Taki zacofany że szok. Małej dałam test żeby dała mojemu a on co ona mi daje. Jedna kreska? Nosz kuźwa. Pytam czy widzi druga no nie. A nie jest ale myślałem że będzie taka sama jak ta 🙄🙄
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny