Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Beti cudownie. Ile po owu jesteś?
Sprawdzałas na kiedy termin porodu Ci przypada ? -
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:14
-
Beti, dobre wiesci, to najwazniejsze!
Ja tez mam w planach grejpfruta w tym cyklu, ostatnio sie przemoglam i nie bylo tak zle.
Dzieki dziewczyny za pozwolenie na narzekanie, ale ja juz czasem sama siebie denerwuje. Mam psychiczny zjazd, czuje sie zle fizycznie, zle psychicznie, zle ze soba itp, itd... Od kiedy staramy sie o dziecko i nie wychodzi, z miesiaca na miesiac czuje sie nieszczesliwsza i tyle. Musze nad tym popracowac jak tylko skonczy sie okres.Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lam,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:15
-
Szczesciara - idealnie w urodziny mojego meza
spelnisz za mnie moje marzenie
Maz mega goraczki nie ma, ale na badanie nie jedzie, bo czuje sie fatalnie. Plan na ten cykl to posiew itd do hsg, badanie nasienia (o ile znowu cos nas nie zaskoczy) i mniej obserwacji, bo oszaleje... podejrzewam tez, ze mniej seksu, bo obydwoje zaczelismy drugie prace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 21:50
-
nick nieaktualny
-
[QU,
-
nick nieaktualny
-
[QU
Nona, blair., Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti, super wieści!!! No to niech się ciałko żółte zabiera za produkcję full progesteronu i niech nam się zagnieżdża ładnie bejbik
Lecę na noc, bo łatwiej to czasowo ogarnąć. Rano pośpię, albo jadę na badania i dupa. Julia pisała, że acard łyka rano, dużo też takich wypowiedzi czytałam, więc Beti, spokojnie tabsa łatwiej rano łykniesz. A w perspektywie 260 zastrzyków lepiej brać je o wygodnej porze
I mój super sposób na brak szczypania - ściągam nakrętkę jak bąbelek powietrza jest u góry przy igle, wtedy nic nie wycieka (a to ta heparyna szczypie), odwracam strzykawę, pukam, żeby bąbel poszedł na tył strzykawki i gitaraBeti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[QU,
Lami lubi tę wiadomość