Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:55
-
Madziorek - bardzo sie ciesze, ze wrocilas, ze sie podnioslas i, ze masz takiego wspanialego meza, ktory potrafi Cie wspierac w najtrudniejszych momentach zycia. Jesli z tych staran wyjdzie bejbi, to bedzie najpiekniejsza rekompensata tych trudnych chwil i tego Ci z calego serca zycze :* Mimo wszystko wierze w jakas sprawiedliwosc losu.
Co do mojej wrazliwosci, to masz racje, mialam nawet przez nia bardzo trudny czas w zyciuMam nadzieje, ze Twoje przeczucie sie spelni i, ze nas obydwie dopadnie passa dobrych zdarzeń.
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Szcześciara,Julka,Beti no nic tylko gratulowac pozytywnych wieści! Bardzo się ciesze z Wami!:*
Beti potwierdzam z tym winem !
Monia ciesz się dniem. Bo jutro/pojutrze znowu będzie zjazd ;p ja dzisiaj ciut gorzej już niż ostatnie dwa dni a jeszcze na wieczór mialam nerwy i jak zwykle po mam wyrzuty że denerwuje fasolke..
Nikodemko ważne,że jest plan. Badania to krok do przodu jeden z największych i ja nie rozumiem tych co z tym zwlekaja bo sie boją. Oczywiście,że mąż chory akurat teraz to złośliwośc losu,który jeszcze sie do Was uśmiechnie i to z gratisemprzeżyj teraz te bóle biedna a pózniej korona poprawiona,cyc do przodu i idziesz dalej po to czego pragniesz
Beti82, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko - ujelas to w punkt
U mnie nie ma nic po srodku. Zle rzeczy przezywam bardzo mocno, dobre z ogromna euforia. I jak mi zle, to uciekam w takie artystyczne klimaty (wstydze sie o tym mowic, ale owocem najgorszego okresu w moim zyciu jest moj wlasny, wydany tomik wierszy 🤭), teraz tez chetnie bym cos takiego zrobila, ale obawiam sie, ze w najblizszym czasie nie starczy mi na to doby, wiec pozostaje tylko ucieczka w prace. Moje samopoczucie podczas okresu, niestety tylko poteguje zalamke, ale wiem, ze jak minie bedzie lepiej. Do fryzjera jestem umowiona za dwa tygodnie, ale to akurat na mnie nie dziala, bo nie cierpie jak ktos mnie dotyka w glowe haha, no ale trzeba zamalowac siwulce, bo juz mam kilka(naście)
Musze kupic jakas wyciskarke czy cos w ten desen, zeby robic sobie sok z grejpfruta, bedzie latwiej wchodzil
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:31
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzień dobry z rana ❤️ Jejku ja jeszcze żyję Szczęściary szczęściem! 😊 mam nadzieje, że dziś tez będzie dla którejś z Was szczęśliwy dzień, czy dziś ktoś testuje? Jakieś wizyty
?
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęsciaro pokaz nam nowego sikacza
-
nick nieaktualnyMadziorku tak się cieszę, trochę mi się oczy spociły jak twój post czytałam. To dobrze, że masz wsparcie, że masz wokół osoby, które teraz Ci tyle miłości okazują i nie pozwalają się poddać 😙
Potwierdzam słowa Beti - jedyny cykl kiedy piłam wimo to ten udany, ale, że ja nie potrafię cierpkiego, to piła czerwone i różowe półsodkie lub słodkie ☺
Nikodemko spróbuj obierać ze wszystkiego i tylko to różowe jeść. Ja znowu soku nie mogę, bo skóra też jest do tego wmiksowana i jednak coś goryczy jest, a taki sam róż pycha ☺
A druga sprawa super z drugą pracą! Ja tak miałam z Basią - 4 miechy starań, w końcu zmieniłam pracę, zaczęliśmy oglądać domy, starać się o kredyt, czasu na nic nie było, bez zabezpieczeń w okolicach owu było tylko 2x 3dni przed owu i się udało 😁 Będzie dobrze, zajmij głowę i czekaj na niespodziankę, a jak masz ochotę posmęcić to dawaj, my tu też mamy co chwilę odpały 😝
Dziewczyny muszę zmienić kucharza, bo się wykończę... Tydzień temu waga -2.2kg, przed chwilą -3.8kg 😒 Tylko on chyba rozwód zaplanuje jak usłyszy, że jego jedzenie mi nie służy 😝Beti82, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściaro czekamy na poranny test 😉
Tęczowa, to ja jestem pośrodku - umysł mat-fiz, wszystko kalkuluję i przeliczam, ale dodatkowo jestem właśnie jakaś artystyczną duszą, bo obrazy malowałam, wiersze pisałam, książki... Ale to chyba wynika z tego, że od najmłodszych lat dużo czytam i mam przeogromną wyobraźnię.
U Tosi też to widzę - na konkursy mat chodzi, ale jak czasem czyta mi wypracowanie z polskiego to mi szczęka opada i serce rośnie ☺
Chciałabym, żeby to mogła w przyszłym zawodzie połączyć kiedyś, to czego mi się przez ciążę nie udało - może architektura albo pojektowanie form przemysłowych...Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściaro, ale dużo tego i masz skurcze? Może to spóźnione zagnieżdżenie albo te krwawienia, które występują w okolicach okresu nawet do 4mca.
Spróbuj snowu siknąć na jakiś test, może jest jeszcze nadzieja...Ani0nka, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Szczęsciaro dokladnie tak jak kark napisala czasem takie krwawienia sie pojawiaja.Obserwuj jak bardzo sie rozkreca
-
Szczesciaro ja miałam plamienia chyba z 3 dni leć ms bete i proga może trzeba wziąć ?
Madziorek dobrze ze jesteś życzę Ci teraz aby los się do Ciebie tylko uśmiechał
Ja dziś mam usg idę zobaczyć co z maluchem przez te choroby i kaszle internista dał mi zwolnienie do 12 bo kaszel mam masakryczny położna nakrzyczała ze nie nożna naparów z imbiru i soku z malin bo za bardzo tam na dole rozgrzewa No i bądź tu człowieku madryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:48
Ani0nka, kark, madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość