Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32
kark, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara wrote:Nic nie boli ale to krew czerwona brzuch delikatnie czuję to nie skurcze raczej takie klucie bardziej. Nie mam już nadziei pewnie wylapalam biochema.
Szczesciaro ja też miałam czerwoną krew w okolicach dnia miesiączki a Mały się wgryzał i beta rosła. Trzymam kciuki aby u Ciebie było podobnie.kark, Szczęściara, madziorek86, tęczova, Ani0nka lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Szpitalne lab zapełnione po brzegi. Niestety chyba u nas nie ma czegoś takiego jak na cito. Ale zapytam czy da radę zrobić szybciej. Oni wysyłają i tak do Gdyni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:30
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Boże dziewczyny a jak mnie oszukał ten test? Ale chyba nie bo ona była różowa a nie jakiś cień. Jeszcze tą franca lekarka sobotę wpisała mi normalne leki na przeziębienie a nie dla kobiet bo dla niej ciąży nie ma jak nie było pozytywnego testu. Cholera zła jestem na to że lekarze nie wierzą na słowo. Jak zobaczyłam że są dwie kreski to nie brałam już ich. Ale nie wiem czy nie zaszkodziły. 😞
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja, jak same wiecie totalnie nie ufam juz testom, ale u Ciebie Szczesciaro okres nie przychodzil, wczesniej widzialas cien, teraz rozowa kreske, wiec to musi byc to. Mocno trzymam kciuki, niech wynik bedzie jak najszybciej!
-
Do 15/16 dpo obowiązuje zasada "wszystko albo nic". Jeśli beta będzie ładnie rosła (a na pewno tak będzie 😊) wyrzuć z pamięci fakt, że brałaś leki.
Myślę, że plamienie to kwestia niskiego progesteronu. Jak będziesz zabezpieczona duphastonem to nie powinno się powtórzyć. I dlatego powinnaś go zbadać, żeby ewentualnie odrzucić tę teorię i wiedzieć, że to krwawienie implantacyjne.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero