Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My dla pierwszego mieliśmy pokoik od razu zrobiony miałam u niego fotel i spał u siebie w łóżeczku od początku ale on tez od zawsze lubił mieć dużo miejsca w nocy budził siecraz o 1 raz o 5 na cyca chociaż teraz prwnie na początku będzie łóżeczko w naszej sypialni bo mieszkanie większe i pokoik dalej od sypialni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona, ostatnio wg mnie bardziej płasko, ale wiadomo - czy ciążowy wykres to się okaże najwczesniej za 4-5 dni. Oby 😙
Ja miałam przy synu osobny pokój i nigdy więcej. On akurat miał problemy z brzuchem, potem zęby, potem chyba mój powrót do pracy i prawda jest taka, że jego rekord to 32 pobudki w nocy 👿 Także wyobraź sobie te nocne wycieczki co chwilę, zasypianie na fotelu ze zmęczenia czy karmieniu, frustrację, bo usłyszał skrzypnięcie twojego łóżka i już jest ryk...
Także z młodą i teraz łóżeczko w pokoju, jak niespokojne noce, czy ja zmęczona to czasami z nami w łóżku spała, a karmienie w łóżku na spiąco ro prawdziwe błogosławieństwo 😁
Sama mówiłaś, że chcecie oszczędzić, żeby jak najszybciej się wprowadzić, więc ja bym przeznaczyła na rzeczy bobasa 2 szuflady w komodzie, a nadmiar ciuszków, zabawki itd do pokoju jeszcze nieurządzonego nawet w pudełkach i workach. Jak będziecie mieć kasę to sukcesywnie możecie kupować meble, lampe, dywan itd, wszystko takie jakie wam się zamarzy, a nie takie na ile budżet starczy 😉 A własny pokój spokojnie za 2 lata możecie planować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, mam nadzieje, ze umilisz nam tu Dzien Kobiet tlustymi kreseczkami
My odbieramy mieszkanie w lipcu (najwczesniej) i oczywiscie mamy w nim „pokoik dzieciecy”, ale dla mojego zdrowia psychicznego, jesli do tej pory nie zajde w ciaze, musze sobie wybic z glowy, ze ma pelnic taka role. Bedzie biurem i poki co tak go sobie wyobrazam.
Przedszkolanko - u mnie drugi dzien okresu nie jest wcale lepszy od pierwszego... Jutro juz powinno byc lzej. Teraz Nimesil (ktory nie pomaga), poduszka elektryczna i koc, bo za trzy godziny mam zdjecia.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn wczoraj był taki dumny i zadowolony, że takie danie zrobił... Tylko dlatego jadłam, inaczej bym podziubała i wywaliła do wc 😒😞
Dzisiaj ma mi coś przywieźć, bo Basia u teściowej, on do 15 w terenie, więc obiadu nie ma.
Ale na jutro zapowiedział, że dziś wieczorem robi gęstą zupę... Boję się co wymyśli 😳 Chyba mu faktycznie coś zasugeruję, może ziemniaczaną albo jakiś krem... Bo serowej z makaronem nie wytrzymam 😐
Najstarsza spoko, pomaga do tego i co chwilę się przytula, pyta czy czegoś nie przynieść.
Młody raz pamięta, że muszę leżeć, raz nie. Przedwczoraj przyniósł mi narysowane czerwone serce i powiedzial, że jeat magiczne i mnie wyleczy, żebym się lepiej czuła i z nim pokój sprzątała 😎😆
A najmłodsza wczoraj próbowała mnie z łóżka wyciągnąć to jej pokazywałam na brzuch, mówiłam, że tam jest dzidzia, ale że mam ała i muszę leżeć. To teraz chodzi wokół łóżka i pokoju i jak ktoś przejdzie to mówi "Cii, mama ała dzidzia, mama cii aaa" ☺tęczova, Nona, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
-
Co do pokoiku dla dziecka nie robiłam. Mała do tej pory spi z nami w swoim łóżeczku z racji tego że często się budzi w nocy. Swój pokoi oczywiście ma w którym mało co przebywa woli przynieść zabawki do salonu i się bawić.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Szczęściara, nie oszukał. Ale też nie załamuj się jak beta będzie niska, bo to nic nie oznacza. Mi nord wykrył identyczną kreskę jak u Ciebie też dopiero z 4 sika w ciągu dnia bo ten z rana pokazał poczasiaka, a po 16 godzinach od kreski na nordzie beta tylko 12, a 10 tygodnia później z 8 cm człowieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:38
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32
Nona, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi, mam pytanie. Idziesz na połówkowe znowu do sonokardu do dr Oleśniewicz? (albo jakoś tak, może przekręciłam delikatnie nazwisko)
Bo byłam na tych prenatalnych u dr Surdyki i chyba wolałabym kogoś bardziej gadatliwego. Bo ta pani doktor i sobie dużo pod nosem szeptała i trochę to brzmiało jak magiczne zaklęcia z Harrego PotteraA wolałabym jednak przekład językowy dla mugoli, że pociągnę nawiazanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:44
Nona, tęczova, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero