SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dla pierwszego mieliśmy pokoik od razu zrobiony miałam u niego fotel i spał u siebie w łóżeczku od początku ale on tez od zawsze lubił mieć dużo miejsca w nocy budził siecraz o 1 raz o 5 na cyca chociaż teraz prwnie na początku będzie łóżeczko w naszej sypialni bo mieszkanie większe i pokoik dalej od sypialni.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:56

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 17:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ostatnio wg mnie bardziej płasko, ale wiadomo - czy ciążowy wykres to się okaże najwczesniej za 4-5 dni. Oby 😙

Ja miałam przy synu osobny pokój i nigdy więcej. On akurat miał problemy z brzuchem, potem zęby, potem chyba mój powrót do pracy i prawda jest taka, że jego rekord to 32 pobudki w nocy 👿 Także wyobraź sobie te nocne wycieczki co chwilę, zasypianie na fotelu ze zmęczenia czy karmieniu, frustrację, bo usłyszał skrzypnięcie twojego łóżka i już jest ryk...
    Także z młodą i teraz łóżeczko w pokoju, jak niespokojne noce, czy ja zmęczona to czasami z nami w łóżku spała, a karmienie w łóżku na spiąco ro prawdziwe błogosławieństwo 😁
    Sama mówiłaś, że chcecie oszczędzić, żeby jak najszybciej się wprowadzić, więc ja bym przeznaczyła na rzeczy bobasa 2 szuflady w komodzie, a nadmiar ciuszków, zabawki itd do pokoju jeszcze nieurządzonego nawet w pudełkach i workach. Jak będziecie mieć kasę to sukcesywnie możecie kupować meble, lampe, dywan itd, wszystko takie jakie wam się zamarzy, a nie takie na ile budżet starczy 😉 A własny pokój spokojnie za 2 lata możecie planować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona dobrze, przeziębienie przed okresem zawsze dobrze wróży 😁

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 17:39

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, mam nadzieje, ze umilisz nam tu Dzien Kobiet tlustymi kreseczkami :)

My odbieramy mieszkanie w lipcu (najwczesniej) i oczywiscie mamy w nim „pokoik dzieciecy”, ale dla mojego zdrowia psychicznego, jesli do tej pory nie zajde w ciaze, musze sobie wybic z glowy, ze ma pelnic taka role. Bedzie biurem i poki co tak go sobie wyobrazam.

Przedszkolanko - u mnie drugi dzien okresu nie jest wcale lepszy od pierwszego... Jutro juz powinno byc lzej. Teraz Nimesil (ktory nie pomaga), poduszka elektryczna i koc, bo za trzy godziny mam zdjecia.

Nona lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 17:39

kark, tęczova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On wczoraj był taki dumny i zadowolony, że takie danie zrobił... Tylko dlatego jadłam, inaczej bym podziubała i wywaliła do wc 😒😞
    Dzisiaj ma mi coś przywieźć, bo Basia u teściowej, on do 15 w terenie, więc obiadu nie ma.
    Ale na jutro zapowiedział, że dziś wieczorem robi gęstą zupę... Boję się co wymyśli 😳 Chyba mu faktycznie coś zasugeruję, może ziemniaczaną albo jakiś krem... Bo serowej z makaronem nie wytrzymam 😐

Najstarsza spoko, pomaga do tego i co chwilę się przytula, pyta czy czegoś nie przynieść.
    Młody raz pamięta, że muszę leżeć, raz nie. Przedwczoraj przyniósł mi narysowane czerwone serce i powiedzial, że jeat magiczne i mnie wyleczy, żebym się lepiej czuła i z nim pokój sprzątała 😎😆
    A najmłodsza wczoraj próbowała mnie z łóżka wyciągnąć to jej pokazywałam na brzuch, mówiłam, że tam jest dzidzia, ale że mam ała i muszę leżeć. To teraz chodzi wokół łóżka i pokoju i jak ktoś przejdzie to mówi "Cii, mama ała dzidzia, mama cii aaa" ☺

tęczova, Nona, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakoś ciężko mi myśleć pozytywnie. Coś czuję że ten test mnie oszukał 😞.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pokoiku dla dziecka nie robiłam. Mała do tej pory spi z nami w swoim łóżeczku z racji tego że często się budzi w nocy. Swój pokoi oczywiście ma w którym mało co przebywa woli przynieść zabawki do salonu i się bawić.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściaro, spróbuj nie sikać teraz i na inny test siknąć, albo nawet na dwa, skoro Ci jeszcze chyba 4 zostały.

• Lami Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara, nie oszukał. Ale też nie załamuj się jak beta będzie niska, bo to nic nie oznacza. Mi nord wykrył identyczną kreskę jak u Ciebie też dopiero z 4 sika w ciągu dnia bo ten z rana pokazał poczasiaka, a po 16 godzinach od kreski na nordzie beta tylko 12, a 10 tygodnia później z 8 cm człowieka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:38

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32

Nona, kark lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pojawiła się ciemna krew. Czyli wszystko jasne. @ nadciąga.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Lami Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, mam pytanie. Idziesz na połówkowe znowu do sonokardu do dr Oleśniewicz? (albo jakoś tak, może przekręciłam delikatnie nazwisko)
    Bo byłam na tych prenatalnych u dr Surdyki i chyba wolałabym kogoś bardziej gadatliwego. Bo ta pani doktor i sobie dużo pod nosem szeptała i trochę to brzmiało jak magiczne zaklęcia z Harrego Pottera :D A wolałabym jednak przekład językowy dla mugoli, że pociągnę nawiazanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:44

Nona, tęczova, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ