Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia hehe tucz swojego żeby nadganial:) hehe
Przedszkolanko najgorzej ja mam od wczoraj taki ból żołądka ala zgaga czy coś myślałam ze zgaga to raczej Ok 30 tygodnia a nie teraz !!! Ale dalej na nic ochoty nie mam a głodna jestem masakra ciężkie rozkminy -
Mam nadzieje ze maluszek ma z 8mm i bije mu pięknie serduszko ❤️ W piątek to już będę tam przed 15 chociaż mam na 15:15. A znając życie wejdę przed 17 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 14:33
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, zupy Ci czasem mąż nie gotował, że była zwrotka 😂?
Nona nie ma wyjścia. Od 7 lat non stop bawi dzieci starszego brata M. Nawet jak miałam poród przedwczesny z Kajtusiem w 31tc czy krwiaki z Basią w 8tc to się nie mogła naszymi dziećmi zająć, poza tym było "ale przecież jest druga babcia obok i ciocie ją na wakacje chciały", a potem "przecież macie nanie, płacicie jej za to".
To mnie w niej wkurza. Nam dzieci prędzej bawią znajomi, ciocie, wujkowie niż babcia z dziadkiem, bo są tak wymęczeni przez pozostałą dwójkę wnuków, że nawet na wakacje na 5 dni nie mogą przyjechać. -
Słuchajcie a mi się coś stało na 15 minut z głową. Zaczęła mnie tak boleć, ciemny obraz zaczęłam widzieć i próbowałam coś przeczytać i nie potrafiłam żadnego słowa zrozumieć. Jeszcze czegoś takiego nie miałam nigdy. Jakby jakiś udar, patrzyłam na literkę i nie wiedziałam co to za litera alfabetu i każde słowo było nie do przeczytania. Wstałam ledwo, wyciągnęłam z lodówki dwa naleśniki, zasypiałam jej cukrem, i herbatę z cukrem sie też napilam odruchowo, chociaż nie pijam nigdy. Teraz mi minęło, tylko delikatnie ćmienie głowy zostało. Mam wrazenie, że cukier mi spadł bardzo mocno i stąd samoobrona i przeczucie.
Mega się wystraszyłam z tym niezrozumieniem żadnego słowa. Mam nadzieję, że to się nie potworzy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jezzzu tak mnie dzisiaj jajniki bolały ze musialam sobie znalezc zajecie zeby o tym nie myslec a ze do kwietnia nie mam badań to pomalowałam ten przedpokój! Ufff. Stwierdzilam ze w ciaży nie bede malowac
Nona wykres masz megamoże z tej olewki starań wyjdzie samo
aaaa juz nie moge sie doczekac na tego 8 marca!
Nikodemko kurcze na pogotowie? Az tak? Jejku wspolczuje, nie wiem jak mozna by Ci pomoc
Kozgo super! Rośnie jak na drozdzach Twoj bejbik ❤
Szczesciara, czekamy spokojnie na wynik. Postaraj sie nie denerwowac w miare mozliwosci.
Kark a jak Ciebie sytuacja?
I Beti kochana jak dziś u Ciebie?
I co z resztą naszych ciężarówek? Mam nadzieje ze mdłości Wam nie dokuczaja 😊Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Jezzzu tak mnie dzisiaj jajniki bolały ze musialam sobie znalezc zajecie zeby o tym nie myslec a ze do kwietnia nie mam badań to pomalowałam ten przedpokój! Ufff. Stwierdzilam ze w ciaży nie bede malowac
Nona wykres masz megamoże z tej olewki starań wyjdzie samo
aaaa juz nie moge sie doczekac na tego 8 marca!
Nikodemko kurcze na pogotowie? Az tak? Jejku wspolczuje, nie wiem jak mozna by Ci pomoc
Kozgo super! Rośnie jak na drozdzach Twoj bejbik ❤
Szczesciara, czekamy spokojnie na wynik. Postaraj sie nie denerwowac w miare mozliwosci.
Kark a jak Ciebie sytuacja?
I Beti kochana jak dziś u Ciebie?
I co z resztą naszych ciężarówek? Mam nadzieje ze mdłości Wam nie dokuczaja 😊 -
Właśnie do glukometru mojego już nie produkują pasków. Muszę załatwić nowy. Albo ciśnienie zaczęło świrować przez ten wiatr. Głowa przeszla, został światłowstręt, na szczęście mam rolety zewnętrzne, więc zrobiłam sobie noc. Wyłączam telefon, żeby dojść do siebie.
Też Nona mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy. Dobrze, że szybko minęło, ale pietra miałam.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A co do pokoju dzieciecego to nie wiem co jest praktyczne a co nie ale...Chyba nie umialabym sobie odmowic urzadzenia go
nawet jakby sie pozniej okazalo,ze malo praktyczny.No ale kurde przeciez to czysta przyjemnosc.U mnie akurat jest tak,ze 1 pokoj -suszarnia haha przewidziany dla dziecka.W sypialni łóżeczko tez by sie zmiescilo wiec moze na tym samym poczatku dziecko z nami .Nie wiem kurde hahaha nie mowie ,ze o tym nie myslalam
ale jeszcze nie wymysliłam .Fajnie jak juz wszystkie bedziemy w ciazy i bedziemy pierdzielic juz o takich sprawach jak łóżeczko,wózek itd
Tak naprawde ten wątek moze trwac kilka lat hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 15:23
Meggs, Lami lubią tę wiadomość