Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Właśnie do glukometru mojego już nie produkują pasków. Muszę załatwić nowy. Albo ciśnienie zaczęło świrować przez ten wiatr. Głowa przeszla, został światłowstręt, na szczęście mam rolety zewnętrzne, więc zrobiłam sobie noc. Wyłączam telefon, żeby dojść do siebie.
Też Nona mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy. Dobrze, że szybko minęło, ale pietra miałam.
Łączę się z Tobą w bólu- ja musiałam sięgnąć po paracetamol... u mnie to z pewnością przez pogodę...
Ja takie zahwiania świadomości jak opisalaś miałam przy migrenach z aurą..nawet miałam problemy aby się wysłowić i widziałam tylko połowę obrazu...oczywiście to wina ciśnienia i mija gdy naczynia się rozkurczaja i przychodzi ból głowy. Eh migrena to straszna rzecz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 15:37
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Beti, Nona tak podziałane
zreszta my i tak w weekend dzialaliśmy sobie tak po prostu dla przyjemnosci. Dzisiaj jeszcze powtorzymy. Owulak na rano jeszcze pozytyw , a teraz juz taki bladzioch. Tak wiec jak miala byc owu to była dzisiaj.
przedszkolanka:), Nona, Beti82, Pestkaa, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gorzej jest jak wezmę 2 tabletki kwasy foliowego czy jak nie wezmę wcale? Kurde nie pamietam czy rano brałam
-
nick nieaktualny
-
No, no, Nona... Tego jeszcze nie było
Dzisiaj implantacja, hcg za 48h zacznie rosnąć, więc piątek na teścik z rana idealny czas
Kciuki!!!!
Już przeszło całkowicie. Dobrze, że sam najgorszy atak nie trwał długo, więc nawet o lekach nie zdążyłam jeszcze pomyśleć. Przywiozę sobie od mamy ciśnieniomierz.
AniOnka, jak bierzesz 0,2 to weź, nic się nie stanie w razie gdyby była to druga tabletka.
Kark, no to smacznegoZawsze możesz zjeść na opak skórki i zostawić środek
Ale Cię mąż rozpieszcza 😀😀😀
Nona, Ani0nka, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witajcie dziewczynki, jestem tutaj nowa na fiolecie 😊 Nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku (i pewnie nie dam rady) 😉 ale chciałam Was podpytać, czy bierzecie witaminy prenatalne i do tego jeszcze kwas foliowy? Doktorka mam dopiero za tydzień i tak zwątpiłam czy nadal brać ten falvit mama i dodatkowo kwas foliowy, już zgłupiałam.
-
nick nieaktualny
-
Kurczaczek89 wrote:Witajcie dziewczynki, jestem tutaj nowa na fiolecie 😊 Nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku (i pewnie nie dam rady) 😉 ale chciałam Was podpytać, czy bierzecie witaminy prenatalne i do tego jeszcze kwas foliowy? Doktorka mam dopiero za tydzień i tak zwątpiłam czy nadal brać ten falvit mama i dodatkowo kwas foliowy, już zgłupiałam.
-
Nona - nie no, teraz to juz pewne, fiolet Cie wciagnal, ale czad
W ogole Meggs, Beti... ale beda emocje przy Waszym testowaniu
U mnie juz lepiej, ale bylo naprawde slabo. Jestem blada jak ściana, naszprycowalam sie zelazem i magnezem, musialam odwolac zdjecia i leżę. Nie wiem co to mialo byc, ale zapytam lekarki przy najblizszej wizycie.
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja biorę Prenatal UNO polecone przez dwóch ginekologów moich, jest tam wszystko i wzięłam tą tabletkę teraz
-
Nona ale czad juz nie moge sie do piatku doczekac haha fajnie,zazdroszcze ,ze mozesz testowac juz w dzien kobiet
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny