Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczaczek89 wrote:Folianów jest 400 µg.
Kurczaczek89 lubi tę wiadomość
-
Madziorek po samej owu to nie wiem, ale w terminie po zagniezszeniu pozytywne owulaki w duzej mierze wskazuja ciaze
gdyz podjednostka bhcg jest strukturalnie podobna do lh.
madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem. Wyników jeszcze nie ma. 🐒 Się rozkręcila na dobre. Czuję się jakbym przechodziła menopauze. Takie uderzenia gorąca i rewolucja jelitowa że ho ho. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Powiem że jakoś łagodnie przyjęłam że nie będzie dzidzi. Jeszcze w tym tyg wybiorę się do gin. Niech powie co dalej bo dzisiaj nie rozmawialiśmy na ten temat.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnySzczęściaro szkoda 😞 Miałam nadzieję, że to tylko takie krwawienie jak u Anhydry... Kurcze, ale beta musiała być wczoraj spora, skoro taka kreska wyszła. Chyba, że te nordy jest w konia ostatnio robią wszystkich 😤
Tak mi coś siedzi w gardle po pizzy, że modlę się już o 21, żeby iść spać. Po śnie zawsze mi przechodzi.
Kurcze już praktycznie nie plamię albo beż przy podcieraniu, ale brzuch cały czas boli 😒 Nie wiem czy to dobrze czy źle...
Nona tak w sumie myślałam i chyba bym Azję odpuściła. Najlepiej chyba jak samolot to UE, żebyś w razie W miała pobyt w szpitalu w normalnych warunkach i za darmo.
Szczerze mówiąc to ja nigdy samolot nie leciałam 😶 Tyle razy mnie M na wakacje samolotem namawiał, ale jakoś tak nie wiem...
Wolę się zatrzymać czy położyć kiedy chcę, nie musieć wcześniej być na odprawie i czekać, nie mieć koło siebie dziwnych ludzi. Wiem, że lepiej zamiast np jechać 2 dni do Grecji to do niej 4h polecieć, ale ja jakaś taka dziwna jestem 😛 -
nick nieaktualnyKark nastawienie się zmienia
kiedyś też byłam za jazdą autem/autokarem na wszelkie wyjazdy. Ale obecnie jedynie samolot wchodzi w grę, inne środki transportu to męczarnia
jakby mi teraz ktoś powiedział, że mam jechać np. do Hiszpanii samochodem/autokarem to bym się tylko popukała w głowę, a jakieś 7 lat temu na wycieczce autokarem w Hiszpanii byłam i żadnych przeszkód nie widziałam
obecnie nawet jak myślę o podróży autem nad morze czy w góry kilka godzin to aż mnie skręca, wolałabym samolotem
a na wakacje w tym roku samolotem się na pewno nie wybierzemy, więc zostaje nasz Bałtyk samochodem pewnie ewentualnie jakieś pendolinoNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie tak, tylko z dziećmi to chyba jakoś tak inaczej to wygląda i człowiekowi minuty się wydają godzinami 😂
No to porównanie niezłe, szczególnie, że pociągiem też nigdy nie jechałam 😅 No chyba, że wąskotorówkę w to wliczamy 😆
Za to płynęłam za młodu meeeega statkiem/promem - kasyna, baseny zewnętrzne, jacuzzi, restauracje, sklepy, dyskoteki... Fajnie było 😊
Ja zawsze Miśkowi mojemu mówię, że spokojnie, za 10 lat dziecka na kolonie, a my będziemy latać 😉 Młodzi jesteśmy, jeszcze zdążymy poużywać jak ich wreszcie z domu wywalimy 😂😎Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:56
-
Mogę się pochwalić. Na dziś mamy 8mm człowieka ż bijacym serduszkiem 😍
Beti82, madziorek86, kark, XxMoniaXx, Niezapominajka2, Lami, blair., Biegającą-mama, przedszkolanka:), sunshine03, Szczęściara, Nona, Nikodemka, Ani0nka, Arashe, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm, hmm, nas kurwica bierze jak czekamy 3 minuty w kolejce do kas przed basenem czy muzeum, a co dopiero 2h na lotnisku 😂
No i nie wiem z Mkiem by było już w samolocie. Jego strasznie obcy ludzie wkurzają 😒 Byliśmy na tej 10tej rocznicy w Białce - na obiadokolacji dziecko siedziało z rodzicami i oglądało jakąś bajkę na komórce. Fakt, dosyć głośno, ale mi to lotto, bo zjem i pójdę. I tak siedzimy, jemy, zagaduję małża mego, a ten nagle jeb - zerwał się jakby go ktoś walnął, marsz do stolika i zjebka do rodziców, że ludzie tu chcą zjeść, chcą w spokoju odpocząć, a nie bajki oglądać 😐
Także nawet jakby nasze maluchy były grzeczne to nie wiem co M by zrobił, jakby ktoś chrapał, mlaskał, słuchał muzyki obok albo nie daj Boże dziecku bajkę puszczał 😒
Chyba musimy zaczekać na śmierć tego tajemniczego wujka z Ameryki (którego niestety nie ma) i mega spadek, żeby nas było stać na helikopter 😊Beti82 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Szczęściarko jesteś super silna laska, niech pozytywne nastawienie nie opuszcza Cię ani na chwilę! Jeśli beta wyjdzie pozytywna to weź to za dobry znak na szybkie kolejne i udane zapłodnienie!
Meggs, wyczytałam teraz, że po zapłodnieniu LH wzmaga produkcję progesteronu - mam nadzieję, że w ten sposób u mnie tak działa bo ostatnio miałam miernego proga na początku ciąży...
Kark, życzę Ci, żebyście całą gromadką wybrali się na super wakacje samolotem! Przekonasz się jakie to wygodne i fantastyczne! -
nick nieaktualnyJa zawsze owulaki robiłam tak od 8dpo. W nieudanych, nawet biochemie miała puste lub blado, a w udanym cyklu na początku prawie dodatni, a po pozytywnym ciążowym już kreski takie same i ciemniejsze niż testowa ☺
A ja chyba zaraz będę płakać. Od wczoraj go o te ogórki zielone proszę. Czy to tak dużo? Zielony ogórek? Naprawdę leżę i jestem bliska płaczu przez pieprzone ogórki, bo Monia ma swoje kakao, a ja nie mam ogórka 😭