Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po moich dniach z migrena, od niedzieli... Nadrabialam Was półtorej godziny. Ale widzę, że nie tylko mnie męczył ból głowy. Tak jak mówiły dziewczyny, Lami, z opisu wygląda na migrene z aurą. Ja też miałam w swoich epizodach coś ze wzrokiem podczas napadu.
Dobrze, że paracetamol można tylko 500 mg co 6h, bo nie wiem co by było z moim żołądkiem...
Szczesciaro przykro mi że przyszła @...
Nona trzymam kciuki, to pewnie zagnieżdżenie
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co to jest gzik?
Prześle wam tą pizzę, jak jutro znowu przyjedzie z takim obiadem... 😐
Ojejku, mizeria i ziemniaki?! Nieee, nieee, ja nie zasnę, dlaczego nie mam mizerii i ziemniaków 😭
Ale już chyba faktycznie bobas ma niedobór ogóra, bo post Arashe przeczytałam "Po moich dniach z mizerią, od niedzieli..." i sobie myślę Nieee! Ona od niedzieli dzień w dzień ma mizerię?! Ja się wyprowadzam do kogoś o dobrym serduszku, kto mi też codziennie będzie robił mizerię!
Chociaż się zastanawiam, czy to faktycznie nie dupek? Do tej pory mdłości wieczorne nie były fajne, ale teraz nie mogę zębów umyć, pochylić głowy, już jak jestem na siedząco mi czuje, że mi się żółcią odbija. Fuj 😣Meggs, madziorek86, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Beta negatywna. Czyli test przygral sobie w kulki. Nigdy więcej nordow.. Powinno się na nie skargę napisać.. No nic wiedziałam że tak będzie. To byłoby za piękne. Ważne że mogę bez wyrzutów brać leki na przeziębienie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro to faktycznie nordy dla Was są pechowe... mi się sprawdziły ale to już któryś przypadek...
-
nick nieaktualnyKurcze te nordy jednak jakieś trefne
może u nas mimo ciąży wcale nie pokazywały cienia, bo jest beta w moczu i ciąża tylko najpierw swój oszukany pasek cień, a dopiero potem prawdziwą kreskę, jak beta była wyższa 🤔 a my się wszystkie cieszylysmy tymi kreskocieniami
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Beta negatywna. Czyli test przygral sobie w kulki. Nigdy więcej nordow.. Powinno się na nie skargę napisać.. No nic wiedziałam że tak będzie. To byłoby za piękne. Ważne że mogę bez wyrzutów brać leki na przeziębienie.
.ALe tez uwazam,ze pzreginaja z tymi nordami.Na prawde ja jeden wyciagnelam czysty i on juz mial 2 kreski