Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku Nona to brzmi super u Ciebie, aaa czekamy niecierpliwie
No własnie wydawało mi sie, że mam zwykle krótko ten rozciągliwy śluz - dzień dwa - ale z drugiej strony ja dopiero od niedawna baczniej się temu przyglądam. Muszę dalej obserwować, liczę, że będzie jak mówicie i owu za parę dni:)Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, jak dla mnie to juz jestes pelnoprawna uzytkowniczka fioletu, kwestia czasu
W piatek dzieki Tobie pieknie zaczniemy Dzien Kobiet!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym miesiacu szaleje. Co tydzien imprezy (co prawda rodzinne, ale bedzie wesolo) i nie bede sie zastanawiac czy jestem po czy przed owulacja, po prostu ZYJE, pije i jem. A w tygodniu pracuje na pelnych obrotach, tak ze nie bede miala czasu myslec. Tyle chcialam powiedziec! Jesli zlamie postanowienie prosze o przywrocenie mnie do pionu
Wik89, Nona, tęczova, kark, Beti82, Biegającą-mama, Lami, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zestresowalam się. Nagle tak mi zabulgotalo w brzuchu i express do łazienki w celu zwrócenia wszystkiego co zjadłam i to nic dziwnego bo 7 tydzień to norma ale miałam też biegunkę. I martwi mnie to. Teraz się uspokoiło i oby to był jednorazowy wysok. Ale myślicie że to może jakoś zaszkodzić?
-
nick nieaktualny
-
Pojutrze wizyta jutro badania jejku boje się a jednocześnie jestem spokojna. Moja mama i siostra nie miały przykrych objawów wiec mam nadzieje ze u mnie tez tak będzie. No serio czekanie 2 tygodnie to jak wieczność zwłaszcza na początku:(
-
nick nieaktualny