Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam podejść po receptę do położnych po leki na symulacje. Cieszę się jak dziecko że zaczynam 🤭🤭 teraz powiedzcie mi od kiedy zacząć bo kurde zapomniałam zapytać gin od kiedy. Dziś 2 dc.
przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Izabel, niestety żadna z nas nie jest po invitro, wiec nasze odpowiedzi mogą nic nie wnosić.
A jeśli chodzi o ból brzucha jak na miesiąc źle, to część z nas miała go w okolicy spodziewanej miesiączki i później znikał. Potrafi pojawić się nawet do 3-4 miesiąca ciąży w okresie przewidywanej miesiączki.
Może spróbuj znaleźć grupę, na której są osoby po invitro.
Trzymamy kciuki, żeby wszystko skończyło się szczęśliwieSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
izabel_ka wrote:Witam! Jestem w 5t5d ciąży po in vitro. Bardzo się martwię o jej przebieg z racji mojej histori leczenia... Od kiedy zaczęłam 5t przestał boleć mnie brzuch. Wcześniej, od dnia transferu bolał non stop. Czy powinnam się martwić?
Kiedy masz wizyte? Jestes na heparynie?
-
tęczova wrote:Dziewczyny, jak długo czekałyście na wyniki pakietu trombofilia wrodzona z testDNA?
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny mam podejść po receptę do położnych po leki na symulacje. Cieszę się jak dziecko że zaczynam 🤭🤭 teraz powiedzcie mi od kiedy zacząć bo kurde zapomniałam zapytać gin od kiedy. Dziś 2 dc.
bo jedni kaza od 2 dc a inni od 5 dc.Wiec musisz sie jakos z ginem jeszcze skontaktowac.Druga sprawa to nie bedziesz wiedziala jak dlugo je brac bo tu tez roznie przepisuja
-
izabel_ka wrote:Pierwsza wizytę miałam tydzień temu i widziałam pęcherzyk a kolejna 14 marca. Mam Neoparin
Heparyna działa cuda
-
XxMoniaXx wrote:Tak clo od 2giego dnia.
-
Beti hmmm nie wiem. Ja mialam od 2 do 6 ( ale tej 6 nie jestem pewna ). Slyszalam ze biora tez od 4 dc. Ale zdecydowana wiekszosc z moich obserwacji bierze od 2.
Pewnie to indywidualna sprawa każdej z nas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami wrote:Beti, przyszedł ci SMS z dna że są wyniki, czy sprawdzałaś co pół dnia? Mi właśnie mija 10 dzień roboczy. Już mogłyby być 😀
żaden sms
Ale to chyba zależy, jaką opcję odbioru wyników się tam zakreśliłoLami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też clo 2-6 dc.
Nona, ja w każdej ciąży jak patrzyłam na wykrea i objawy to pierwszy po zagniezdzeniu to była albo choroba albo ból gardła 😛
Mnie brzuch i jajniki dopiero w 10tc zaczęły boleć, także co ciąża to inaczej ☺
Sunshine, ja w ciąży z synem tak miałam. Niby ciąża tak jak teraz - wiosna/lato, a kurcze cała ciążę lało mi się z nosa, nawet jak 40 stopni było na polu 😐 -
Lami wrote:Beti, przyszedł ci SMS z dna że są wyniki, czy sprawdzałaś co pół dnia? Mi właśnie mija 10 dzień roboczy. Już mogłyby być 😀