Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja tez tak czasem mam ze jak za długo siku nie wydalam to później brzuch boli, poleżeć trochę i przestanie
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Kark ,nie śpie ,nie śpie hahah Ide dzisiaj z misja szukać kurtki
Nona jaka temp !!!! Nie grzeb patyczkiem pewnie zostalo po implantacji jeszcze .Nona, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anionka wiem co czujesz dziś pol nocy nie spałam bo sobie myślałam jak ja jeszcze te 2 tygodnie wytrzymam
dodatkowo jak się nie wychodzi z domu to się dłuży 100x bardziej. Coś muszę wykombinować ale nie mam za bardzo jak bo chodzę na NFZ do poradni przyszpitalnej i prywatnie do tej samej babki l, nie można pójść di dwuch lekarzy na NFZ bo wszystko w systemie a do kogoś innego prywatnie tylko na usg ciążowe to chyba już by była desperacja heheh
-
Nona, przeziębienie, albo rozstrój żołądka to prawie wszystkie mają w ciąży wczesnej niezdiagnozowanej
I Ty już tam nie gmeraj tym patyczkiem!
Szczęściara, bardzo mi przykro... Wiesz wiadomo, że nie ma co gdybać, ale jakoś nie wydaje mi się, że aż tak mógł oszukać apteczny test... Myslę, że coś się działo, ale we krwi już nie ma śladu. Dobrze, że masz duphaston, na pewno bierz po owulacji, nawet jak lekarz nie będzie kazał.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja w napięciu czekam na odpowiednią pore zeby zadzwonic do gin. Obudziłam się o 4 z bólem brzucha i już całe szczęście nie była to biegunka ale zauważyłam na papierze krew jasna. Już prawie płakałam i chciałam jechać gdzieś obudziłam męża on mnie uspokoił i jakoś zasnęłam. Teraz już nic się nie dzieje ale jestem zestresiwana dlaczego ta krew. Na pewno nie z dróg rodnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:14
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:ej ale serio gardło, katar, na biurku w pracy mam orofar max, gargarin, gardimax, tantum verde...takze przeziebienei na bank miala ktoras na pocztaku ciąży?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark teraz to Ty mi narobilas ochoty na mizerie dopiero, ale najlepsza jest z dobrych gruntowych ogórków w sezonie...
Dzis zaczęłam 16 tydzień, jutro mam nic nie wnoszaca wizytę. Nawet mi morfologii nie zgłosiła, bo wychodzi z założenia, że jak dobra to co 2 Msc. Ale sama sobie zrobiłam, bo mam niski poziom płytek i muszę kontrolować czy nie schodzi poniżej 100 tys.
Nona masz rację, ten czas jest najgorszy i się dluzy, choć Twój cykl przeleciał mi jakby trwał zaledwie tydzieńNona lubi tę wiadomość