Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze no to w tym miesiacu testy naoszukiwały...Szczęściaro współczuję
trzymam kciuki zeby przeziebienie minelo i za nowy cykl!
Ja Was podczytuje w samochodzie, tramwaju, pracy, sklepie, łazience... uzaleznienie xDNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szczesciaro - przykro mi. Doskonale wiem czujesz... Ja do tej pory nie rozumiem jak mogly mi wyjsc az DWA POD RZĄD falszywie pozytywne testy. Chyba mimo Twojego nicku mamy obydwie małego pecha. Oby los się nam odwdzięczył jak najszybsza, zdrowa ciążą :*
Lami - niestety do mojej wiochy nie dowożą pizzy, to jakas katorga!!! ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 21:20
-
Meggs wrote:Haha Beti to już tak zebys sikać nie musiała
-
kozgo wrote:Takiego mi smaka zrobiliście ze szwagier z drugiego końca miasta przyjechał z pizza hawajska ma grubym
Z pizzy hut bo mąż 3 dni delegacji ale mi dobrze !!!XxMoniaXx, kark lubią tę wiadomość
-
A ja mam ochote na słoooodkie ,słoooodkie -chyba jakas dziewczynka mi sie zagniezdza hahaha i pić mi sie strasznie chce jak na kacu.Niech jeszcze wkurw przyjdzie mega to nie bede musiala sikac na nordy a wiem,ze w ciazy jestem
No ale niestety wkurwa nie mam hahahah
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Kozgo Ty to masz dobrze męża nie ma to Cie szwagier obsługuje
O jeny, to jest gzik?! No nie, to ja dopisuję do listy dla mamy śmietanę i twaróg, bo szczypiorek nie, szczypiorek ma skórkę 😝
Już dzwoniłam, jak M wybędzie do pracy to mam dać sygnał i mama przyjedzie 😊
Wiki, może się przedłuży i dłużej będzie rozciągliwy ☺ Jak długo normlanie masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny