Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark rozumiem cie kochana
Ja ostatnio rozplakalam sie ma srodku drogi bedac z mala bo mi babcia jakas sprzedalacwszystkie swojskie maslanki na targu. A potem dowiedzialam siecze i tak nie mogę jej pic. Uczucie straszne. Koszmar. Wrocilam do domu i wypilam pol beczki kwaski z kiszonej kapusty.kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark polecam
Dziewczyny co mam robic ? Boje sie jak cholera mimo ze nie powinno zaszkodzic bo to moj 2gi raz.
Nic nie pomaga . masc apteczna, pasta, przykladanie czosnkunic.
Ta opryszczka jest nadal. Jak juz mi sie wydaje rano ze jest lepiej to wieczoram znow masakra. Jeszcze to takie głupie miejsce gdzie sie spotykaja wargi dolne i gorne o jest caly czas ślina i plaster ni sie szybko odkleja. Teraz patrze i mam nowe bable wyzej akurat na linii ust. Co ja mam robictak sie boje ze tego bie wytepie:(
Pilnuje sie zeby przy kapieli nie dotykac buzi i stref intymnych, ręczniki itp ale czasem sie nie da , przeciez musze sie umyc.
Czym to cholerstwo wytepic. Tak mnie to martwi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejjj zjadłabym takie puree ziemniaczane z masełkiem i mizeria 🤩🤩🤩 o maaamo!
Edit: jestem leniem wiec skonczyłam z grejpfrutem 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 20:22
XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32
Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Boze, czemu piszecie o jedzeniu i uzywacie slowa PIZZA? Ja nie jadlam praktycznie nic od kiedy dostalam okresu, teraz jest mi lepiej i jestem taka gloooodnaaaa! Ale powstrzymam sie przed grzeszkami i zjem cokolwiek.
W sobote mam babski wieczor we wloskim stylu, bedziemy robic pizze i makaron, wiec wstrzymuje sie do tej pory, a w niedziele kolacja w Stixxie, wiec nie bedzie lekko. Az mi slinka leci! *_*
Madziorek - zazdroszcze wyjazdu! U nas ze wzgledu na mieszkanie zapowiada sie kolejny sezon bez dalekich wycieczek, ale licze chociaz na weekend w gorach, bo juz za nimi tesknie... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:32
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”